Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Kakav pouzdan izvor vesti, šou na šta je spalo informisanje. Mogli su još nekog Xbox fanboja sa interneta da citiraju.

Ja sam vesti sa tog BGR sajta blacklistovao na Chrome feed-u na telefonu još odavno. Iznervira me već naslov obično jer su najgora žuta štampa. T3 isto tako.

Prevideli ste "don't feed the trolls" znak upozorenja pred ulazak u PC/konzole sekciju? :D

Ja sam vesti sa tog BGR sajta blacklistovao na Chrome feed-u na telefonu još odavno. Iznervira me već naslov obično jer su najgora žuta štampa. T3 isto tako.

E i meni je izaslo na chrome feed-u na mobu, ne znam po kom kriterijumu biraju te vesti, znaci nisu od poverenja, ok i ja cu ih blokirati.

Što je najgore, niko nije proverio verodostojnost ovih izjava. A one dolaze od lika koji je pisao fanbojevske gluposti na Twitteru da mu je otac radio za njih, da Sony više nema pare i rasprodaje asete, da kada izađe XB:X niko neće kupovati PS4, propast kompanije, itd, itd.

Ovo bi ostalo potpuno zatrpano sa drugim fanbojevskim đubretom na netu, da se Windows Central i njegov izvršni editor nije oglasio na Twitteru sa ovim tekstom.

E i meni je izaslo na chrome feed-u na mobu, ne znam po kom kriterijumu biraju te vesti, znaci nisu od poverenja, ok i ja cu ih blokirati.
Nisu definitivno, lupaju jedan dan jedno, drugi dan potpuno drugo,nebitno da li je MS, Sony, Apple, Samsung... Samo da bude šokantno.

A Google očigledno nema "žuta štampa" filter nego nas gađa po tematici.

Vec ga mnogi porede sa xbox kontrolerom ali meni je vrh

Vrhunski izgleda i svidjaju mi se te nove funkcije, good job.

"rechargable battery" jednina, verovatno interna punjiva, kao i do sad.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Porede zbog oblika najviše. Mene više zanima da li će i konzola da prati boje, dizajn. Ovo izgleda baš dobro.

Ima na tom istom linku vise slika malo nize.

Sta je nama logicno... :)
Ali, bela konzola, prosarana crnim i nekim plavim diskretnim svetlom.
Moze to dobro da izgleda.

Inace, tajming je... Bas pred Inside Xbox

Vec ga mnogi porede sa xbox kontrolerom ali meni je vrh
Iako su mi to navijački omiljene boje, na plastici mi deluju nekako čudno. [emoji4] Nekako bi mi izgledao više premijum da je jednobojni.

Ali, izgleda da su ljudi oduševljeni. Evo jedva sat vremena od objave slike i 1.500.000 ljudi lajkovalo dizajn.

Ma šalim se jer kolega kaže da ga porede sa xbox kontrolerom. Pa mislim to je jedino zbog čega mogu da ga porede. Nema slike sa zadnje strane? Ima li pozadi dugmadi? Koliko sam čitao ništa ne pominju

Mogu da ti kazem da nije uopste lose sa xbox opcijom za baterije. Ja sam kupio komplet od 2 baterije, jedna se uvek puni, druga u dzojpedu, kad se isprazni, samo stavim ovu punu i to je to.

Lep izgled dzojstika samo neka bude izdrzljiv :) i lako popravljiv...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma punjive AA su mama. Uzeo 4xeneloop + 4xlada i milina za 2 kontrolera.
Nego, dobro je što su ubacili mic mute, da se ne čeprka softverski

Nisu. Photoshop, kao i na primer ovo:

JfIJZCh.jpg

verujem soniju jer su sigurno spucali milione u istrazivanje i razvoj a imaju i nenormalnu bazu iskustava tako da ovo sigurno nece biti promasaj
mada, brinu me dve stvari (sem toga sto mi je ovo ruzno, sto je i najmanje bitno):

1. brinu me ostre ivice na gornjem levom i desnom uglu (sa spoljasnjih strana L1 i R1) - dok igram tu mi kaziprsti leze vecinu vremena i ne znam zasto bi bilo pametnije da budu na ostroj povrsini umesto zaobljene
2. desni dugmici (x,o...) deluju ravno sa povrsinom (ili sam corav) i ne znam zasto su to uradili, ali mi se ne svidja nemanje osecaja da stiskam te dugmice

Da, dobro zapazanje pod br. 1, zaista nisam provalio a tacno moze da bude zeznuto za prste evo gledam Xbox X gamepad i uopste nema te ivice.

2. Dugmici su ispupceni kao po obicaju, samo ovde deluju da su u ravni sa podlogom.

Inace bice zanimljivih kolor kombinacija, ova tamno siva je vrhunska.

Ne brinite, ista je bila priča za DS4, prvih godinu dana i posle se smirilo. Te onaj ima velike šake, onaj male, ne odgovara im, ne mogu palcima da dohvate analoge i tako... Pa ona poznata priča o trošenju gumica na pečurkama itd, mislim imalo je nešto smisla a nešto je bilo totalna glupost. Ko zna koliko sati, dana, meseci i raznih šaka je koristilo ovaj kontroler samo za testiranje.

p.s. Vezano za (ne)ispupcene x, o dugmice ispupceni su vidi se na drugoj slici, ali mi je i palo na pamet da ce mozda da rade po principu home buttona kao na iPhone 8 (sto bi i bio pravi primer sense funkcije)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno