Ja sam vesti sa tog BGR sajta blacklistovao na Chrome feed-u na telefonu još odavno. Iznervira me već naslov obično jer su najgora žuta štampa. T3 isto tako.
Što je najgore, niko nije proverio verodostojnost ovih izjava. A one dolaze od lika koji je pisao fanbojevske gluposti na Twitteru da mu je otac radio za njih, da Sony više nema pare i rasprodaje asete, da kada izađe XB:X niko neće kupovati PS4, propast kompanije, itd, itd.Ja sam vesti sa tog BGR sajta blacklistovao na Chrome feed-u na telefonu još odavno. Iznervira me već naslov obično jer su najgora žuta štampa. T3 isto tako.
Nisu definitivno, lupaju jedan dan jedno, drugi dan potpuno drugo,nebitno da li je MS, Sony, Apple, Samsung... Samo da bude šokantno.E i meni je izaslo na chrome feed-u na mobu, ne znam po kom kriterijumu biraju te vesti, znaci nisu od poverenja, ok i ja cu ih blokirati.
Porede zbog oblika najviše. Mene više zanima da li će i konzola da prati boje, dizajn. Ovo izgleda baš dobro.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Iako su mi to navijački omiljene boje, na plastici mi deluju nekako čudno. [emoji4] Nekako bi mi izgledao više premijum da je jednobojni.Vec ga mnogi porede sa xbox kontrolerom ali meni je vrh
Ma šalim se jer kolega kaže da ga porede sa xbox kontrolerom. Pa mislim to je jedino zbog čega mogu da ga porede. Nema slike sa zadnje strane? Ima li pozadi dugmadi? Koliko sam čitao ništa ne pominju
desni dugmici (x,o...) deluju ravno sa povrsinom (ili sam corav) i ne znam zasto su to uradili, ali mi se ne svidja nemanje osecaja da stiskam te dugmice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari