Svojevremeno su nam na poslu zamenili grafičku kartu i uz nju je stigao novi garantni list. Isto nam je jednom vraćen novac jer radnja nije imala tu RAM memoriju na stanju za zamenu. Takođe drugaru je par nedelja pred istek petogodišnje garancije zamenjen Fox TV za drugi televizor sa kojim je stigla nova garancija (standardna 2god). Kod devojke na LG televizoru zamenjeno pozadinsko osvetljenje i na to je stigla garancija od 6 meseci za zamenski deo iako je bilo tipa nedelju dana pred isteka redovne. Tako da ima primera.Ma jok do isteka 2 godine od izdavanja fiskalnog računa
U slucaju koji sam ti spomenuo za tursku bi morao da kupis jedan vaucer od 1500 (ili 2x750) i jedan od 250. To bi ti bilo dovoljno za premium verziju, jos ako podelis sa nekim, ispalo bi solidno povoljnije. Sa kodom AKS5 dobijes jod tih skoro 2e popusta.Enebe gledao,izadje 48 taksom .
Al opet to nije 48+ moram uzeti 500 ili 1000 rupa da bih je uzeo.
Share sam nasao ispod 30e,sto mi je za sada najisplativije

Digital + PS Extra godišnja pretplata za tu razliku u ceni i miran si sa masom kvalitetnih igara. Posle neku konkretnu pojuriš na popustu.Zdravo svima, planiram uzeti PS5, pa me zanima da li je bolje uzeti digital verziju za 357e ili disk verziju za 460e?
Takodje me interesuje, u kom obliku su jeftinije igrice?
Prednost digitala su ti popusti o kojima je ovde često reč i gde mnoge igrice mogu da se uzmu na popustima.
Nope, po zakonu za novi uređaj ide nova garancija, novi fiskal.Ma jok do isteka 2 godine od izdavanja fiskalnog računa
Ajde daj nam da vidimo. Ne zato što ti ne verujem nego zato što može da zatreba. A da sam znao sad bi mi neki zamenjeni uredjaji još bili u garanciji.Nope, po zakonu za novi uređaj ide nova garancija, novi fiskal.
Jedino ako je zamenjen gamepad dobijen uz konzolu, teče stara, jer se to tretira kao deo većeg sistema. Mada u prvih šest meseci ne moraš prihvatiti čak ni to, već možeš na osnovu toga tražiti novu konzolu ili povrat novca za istu.
Slažem se da je bolje sa diskovima ko odmah predje i proda po izlasku igre ali pitanje je da li je kupac takav igrač.
Član 503 Zakona o obligacionim odnosima glasi:Ajde daj nam da vidimo. Ne zato što ti ne verujem nego zato što može da zatreba. A da sam znao sad bi mi neki zamenjeni uredjaji još bili u garanciji.
Slažem se da je bolje sa diskovima ko odmah predje i proda po izlasku igre ali pitanje je da li je kupac takav igrač.
Da sam ikada prodao disk za 500 dinara više nego što sam ga kupio to jednostavno ne bi bila informacija koju biste tek tako izvukli iz mene. 🤣
Naravno, sve se slažem, samo rekoh da je "ratni profiter" momenat još bonus na celu pricu.@nikornla
i ne mora da bude profiter, nek bude i na nuli. Ili nek bude i kratak 500-1000 dinara, nebitno, odigraš jak naslov na izlasku za baš sitne pare, cela suština
Npra Tlou2 sam platio 9.9 usd i potom 9.9 usd upgrade na ps5 verziju.uopšte nisu toliko sitne pare u pitanju, recimo Ghost of Yotei je ~70$ na storeu. Disk sam uzeo za 6000, prodao za 6500.
Šta radiš kad izađe neki AAA naslov? Kupiš na popustu za 40$? Ili pljusneš ful cifru odmah na keca?
uopšte nisu toliko sitne pare u pitanju, recimo Ghost of Yotei je ~70$ na storeu. Disk sam uzeo za 6000, prodao za 6500.
Šta radiš kad izađe neki AAA naslov? Kupiš na popustu za 40$? Ili pljusneš ful cifru odmah na keca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari