Nema smisla osim ako nije max 100e razlike i to zbog 2tb. I ove sto imaju ps5 pro podesavanje nije nista specijalno meniIma li nekog forumaša da je pazario PS5 Pro?
Ima li smisla zameniti base PS5 za Pro za narednih par godina (dok ne izadje PS6)?
Ima li nekog forumaša da je pazario PS5 Pro?
Ima li smisla zameniti base PS5 za Pro za narednih par godina (dok ne izadje PS6)?
@faXcooL Jel si lično probao ili je neki info sa neta?
Pada mi samo na pamet verzija base PS5, ova CFI-1216A verzija konzole je stvarno nečujna, nisam još uvek uspeo da čujem ventilator da se zaleteo![]()
Mislio sam da je pala cena Pro modela malo, i onda pogledam jutros... moram da dodam više nego duplo kad bi prodao moj base PS5.
@shomiNBGD
Ja sam moj PS5 kupio pre malo manje od 2 god. Bio je 500e tačno u radnji na nekom popustu.
Ubacim 1TB SSD u moj i zaboravim na Pro![]()
'De nađe 8?Ako soni bude postovao svoj dosadasnji osmogodisnji ciklus
Console | Release Date | Years Since Previous |
---|---|---|
PlayStation (PS1) | December 3, 1994 (JP) / Sept 9, 1995 (NA) | — |
PlayStation 2 (PS2) | March 4, 2000 (JP) / Oct 26, 2000 (NA) | ~6 years |
PlayStation 3 (PS3) | November 11, 2006 (JP) / Nov 17, 2006 (NA) | ~6 years |
PlayStation 4 (PS4) | November 15, 2013 (NA) | ~7 years |
PlayStation 4 Pro | November 10, 2016 | ~3 years after PS4 |
PlayStation 5 (PS5) | November 12, 2020 | ~7 years |
PlayStation 5 Pro | November 7, 2024 | ~4 years after PS5 |
Sta znam, po mom misljenju bi jedino imao iole smisla kad pao na tipa 80k, uzimajuci u obzir da je obican PS5 bio cak i ispod 60k.
oko 700e na kp, kod nasih nemoj nista da kupujesJel upucen neko, jel do sada PS5 Pro bio na nekoj akciji ili je konstantno 105k?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari