CDkeys, eneba, allkeyshopNadao sam se da postoji neki nacin da se uzme karticom direktno.. Da se ne uzima kod
Neka pouzdana radnja za uzimanje kodova za dopune? Ovi u gamesu nisu normalni za 10$ dopune traze 2400 dinara...
Vidim da na ovom allkeyshopu moze i direktan kod za igru da se kupi ^CDkeys, eneba, allkeyshop
Joj kad vidim da daju za 35 funti 7 hiljada nije mi dobro 🤣I amazon na kome su dopune 1:1, koliko platis toliko dobijes, plus klepanje nasih banaka na kursu![]()
Cudi me da ti lose radi remote play, meni je radio super i sa mora letos a kamoli u lokalnoj mrezi. Vrv ces onda imati problem i sa PS portalom, mozda gresim.Jel nabavio neko playstation portal?
Meni jako lose radi remote play preko telefona cak i u lokalnoj mrezi, tako da mi je zanimljiv playstation portal. Ali cena mu je malo jaca, i smaraci nisu ubacili blutut podrsku za slusalice
Sky showtime nema na PS5 koliko znam. A za HBO MAX ti treba PSN nalog iz neke susedne zemlje tipa Hrvatska ili Bugarska.Jedno pitanje narode.
Kupio sam klincu pre par dana ps5, imao je prethodno cetvorku ali nije koristio pojedine aplikacije tipa, hbo, skyshowtime.
Na tv - u aplikacije rade uredno ali preko petice nece, zna li ko kako resiti ovaj problem?
Za ovo nisam znao. Taman sam hteo da napisem da ovo nije tacno jer koristim HBO max i setim se da je ulogovan i neki hr nalog... 😝Sky showtime nema na PS5 koliko znam. A za HBO MAX ti treba PSN nalog iz neke susedne zemlje tipa Hrvatska ili Bugarska.
Ovo - ja sam još sestri namestio da može od svoje kuće da igra preko remote play i to je radilo sjajno.Cudi me da ti lose radi remote play, meni je radio super i sa mora letos a kamoli u lokalnoj mrezi. Vrv ces onda imati problem i sa PS portalom, mozda gresim.
Ako te ne mrzi napiši korak po korak kako si to uradio i podesio.Ovo - ja sam još sestri namestio da može od svoje kuće da igra preko remote play i to je radilo sjajno.
Meni isto loše radilo doduse ja sam probavao budzevine na eon boxu remote play i na switchu preko chiakija.Moraću onda da probam da obrišem i instaliram ponovo, moguće da se nešto zaglavilo pa loše radi
Sto se mene tice kao sto rekoh sve radi super i radilo je letos iz Grcke (sa iPada i sa iPhona) ali sam npr sa hotelskog WiFi morao da otvrorim odredjene portove, takodje bitno je i da je brzina neta odgovarajuca. MOzes da ispratis sledece korake:Ako te ne mrzi napiši korak po korak kako si to uradio i podesio.
Hvala
“Remote play cannot be used on your mobile device’s cellular data network. Broadband internet with at least 5Mbps broadband internet is required. Broadband internet with 15Mbps via a LAN cable is recommended for the best experience.”
Generally, remote play via internet is not ideal, but it’s absolutely possible.
Option 1: direct access
Option 2: VPN for your home network
- Go to your router’s control page
- reserve a local IP address for the ps5 so the IP is consistent
- Forward ports 987, 9295, 9296, 9304 to that address
- Set up DDNS with a domain name, so you can keep track of your home’s public IP address
- Test it
Preko 5G mreze je radilo i meni ,ali hotelski WIFI je bio tako tako zavisno od mesta u smestaju i bio je iza njihvog rerutiranja, i nisam nikako uspevao da pokrenem remotePlay dok kompanjem po netu nisam nasao ovo sto sam podelio. I od tad je proradilo. Ne znam dal je zbog Apple uredjaja ili kucnog rutera ili ... ali to sam morao da uradim. Naravno ostaje opcija 2 preko VPNa to isto radi ok. Ja sam na defaultnom SBB setupu dakle nije fixna javna adresa i izmedju je moj ruter, tako da mozda je to u pitanju.Radilo mi je iz Grčke letos na telefonu preko 5G mreže kao i preko WiFi u smeštaju. Pošto je Grčki internet generalno kriminal, tako je i radilo. Neko vreme radi prihvatljivo dobro a onda štuca par sekundi.
Sve je radilo bez otvaranja portova, bez VPN i bez UPnP na ruteru mada imam javnu IP adresu kod kuće.
KOd mene je Alien izmedju moje mreze i SBB istog uredjaja.@Rizmal
Kod mene je Mikrotik ruter između moje mreže i SBB Technicolor uređaja.
@momboj
Koristio sam DualSense na iPhone 14 Pro Max, ako ti nešto znači info, sa ovakvim nosačem za telefon.
![]()
For PS5 Controller DualSense Accessories Mobile Phone Clamp Clip Holder Smart Phone Grip Mount Stand Bracket Angle Adjustment - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Jel nabavio neko playstation portal?
Meni jako lose radi remote play preko telefona cak i u lokalnoj mrezi, tako da mi je zanimljiv playstation portal. Ali cena mu je malo jaca, i smaraci nisu ubacili blutut podrsku za slusalice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari