Sad je jasno, nisam znao da ima dodatni slot.
Kada ih sklone nema vise igranjaJel i igre sa PS Extra treba da se dodaju kao i one iz PS+ (Essential) paketa kako bi ostale u biblioteci ili ne? Ili nestaju kada ih sklone i nema više igranja?
Zeskit Maya 8K 48Gbps Certified Ultra High Speed HDMI Cable 10ft, 4K120 8K60 144Hz eARC HDR HDCP 2.2 2.3 Compatible with Dolby Vision Apple TV 4K Roku Sony LG Samsung Xbox Series X RTX 3080 PS4 PS5 https://a.co/d/eyaR1ZwJel ima neko preporuku za provereno dobar HDMI kabl od 3m za PS5 (da sve radi kako treba)?
- Da može da se uzme (ili naruči) na/u Nemačku?
@Krdza_93
Hvala na odgovoru![]()
Jel to ovaj?Zeskit Maya 8K 48Gbps Certified Ultra High Speed HDMI Cable 10ft, 4K120 8K60 144Hz eARC HDR HDCP 2.2 2.3 Compatible with Dolby Vision Apple TV 4K Roku Sony LG Samsung Xbox Series X RTX 3080 PS4 PS5 https://a.co/d/eyaR1Zw
Ja imam ovaj od 2m. Bio je preporučen od strane Vincenta HDTVtest za Ps5.
Jel si stavio hladnjak, i kojiOvako kod mene stoji:
PS5 console storage 667.2GB
WD SN850 1TB M.2 SSD storage 1.01TB
Ja sam prvi kabl uzeo preko Amazon.de, neki što je imao najviše ocena, pričam za 2.1, prvih dva meseca je radilo sve kako treba i onda je počeo da brljavi. Posle sam uzeo ovaj Zeskit, I već godinu i po dana radi bez problema 😉Da, opcija je preko američkog.
Tražeći kablove za PS5 u nemačkoj naiđoh na ovaj YouTube test i preporuku za kabl koji se ispostavio baš taj kabl koji sam ja okačio i preporuka za njega.
Uzeću verovatno njega, pa ako ne valja lako ću ga besplatno vratiti (i uzeti taj sa američkog). Samo kad bih znao kako da ga testiram...
Jok, radi i bez njega pun gas ~8 meseci.Jel si stavio hladnjak, i koji![]()
Ja cuo da se WD black greje lepo i da zato "mora" hladnjak za PS5, dobro je znati da ne mora.Jok, radi i bez njega pun gas ~8 meseci.
Gde si uzeo?Upravo stiglo!
Ne mogu imam samo jedan eArc hdmi na SB.A da ubodes shield u soundbar?
Da, to je jedno od rešenja nego sam navikao na shield😀.Instaliraj na TV aplikacije pa strimuj direktno sadrzaj sa DV
Uzeo si ovaj trenutni bundle?Gamecentar
Mada mislim i da ostale radnje imaju 12xx verzije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari