Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

PS5 imam od launch-a, a XsX sam uzeo pre tri meseca.

Star Wars Disney GIF

@Marko-Dj

+1TB, u PS5 je integrisano 1TB prostora + ima dodatni m.2 slot

^ PS5 ima ukupno 825 GB, od toga 667 GB je dostupno korisniku, takodje poseduje M.2 slot u moji moze da stane ssd kapaciteta do 4 TB (mozda i od 8tb?)

Jel i igre sa PS Extra treba da se dodaju kao i one iz PS+ (Essential) paketa kako bi ostale u biblioteci ili ne? Ili nestaju kada ih sklone i nema više igranja?

Jel ima neko preporuku za provereno dobar HDMI kabl od 3m za PS5 (da sve radi kako treba)?
- Da može da se uzme (ili naruči) na/u Nemačku?

@Krdza_93
Hvala na odgovoru :)

Jel ima neko preporuku za provereno dobar HDMI kabl od 3m za PS5 (da sve radi kako treba)?
- Da može da se uzme (ili naruči) na/u Nemačku?

@Krdza_93
Hvala na odgovoru :)
Zeskit Maya 8K 48Gbps Certified Ultra High Speed HDMI Cable 10ft, 4K120 8K60 144Hz eARC HDR HDCP 2.2 2.3 Compatible with Dolby Vision Apple TV 4K Roku Sony LG Samsung Xbox Series X RTX 3080 PS4 PS5 https://a.co/d/eyaR1Zw

Ja imam ovaj od 2m. Bio je preporučen od strane Vincenta HDTVtest za Ps5.

Taj, samo izaberi opciju od 3 metra 😉

@filip83
Sad vidim da mi preko telefona nije ubacio link :(

Evo ispravnog linka, pa bih zamolio još jednom za potvrdu.

Edit: ipak nije taj. Nemački amazon izbacio ovo, a nije uopšte isti brend.

Poslednja izmena:
Prebaci amazon na US store pa ga potrazi, Zeskit Maya.
Na nemačkom ga nema

Da, opcija je preko američkog.

Tražeći kablove za PS5 u nemačkoj naiđoh na ovaj YouTube test i preporuku za kabl koji se ispostavio baš taj kabl koji sam ja okačio i preporuka za njega.
Uzeću verovatno njega, pa ako ne valja lako ću ga besplatno vratiti (i uzeti taj sa američkog). Samo kad bih znao kako da ga testiram...

A da li je neko kupovao, i gde, "L-profil" adapter za HDMI 2.1 kabl?
Imam kabl, ali mi treba adapter jer je HDMI ulaz pozadi TV-a, a TV na plitkom zidnom nosaču.

Ovaj je recimo na Ali-u 4.3$

Edit: nešto ne radim kako treba sa link-ovanjem
Na ovo mislim:
1276651041646520561.jpg

Da, opcija je preko američkog.

Tražeći kablove za PS5 u nemačkoj naiđoh na ovaj YouTube test i preporuku za kabl koji se ispostavio baš taj kabl koji sam ja okačio i preporuka za njega.
Uzeću verovatno njega, pa ako ne valja lako ću ga besplatno vratiti (i uzeti taj sa američkog). Samo kad bih znao kako da ga testiram...
Ja sam prvi kabl uzeo preko Amazon.de, neki što je imao najviše ocena, pričam za 2.1, prvih dva meseca je radilo sve kako treba i onda je počeo da brljavi. Posle sam uzeo ovaj Zeskit, I već godinu i po dana radi bez problema 😉

Imam par pitanja pošto mi je ovo prvi ps posle ps2🤣. Pročitao sam ovaj generalni vodič na forumu i napravio 2 naloga i to je ok.
1) Pošto nisam planirao konzolu ali dobio za rođendan onda je ranija odluka da odem na sony oled sa 2 hdmi 2.1, soundbar sa jednim earc i nvidia shield bila greška. Sad me zanima kad sam se već sje*o (mada mogu da uzmem splitter) jedino preostaje da prebacim shield na hdmi 2 enhanced i izgubim Dolby vision? Jer ipak je bitniji 4k@120hz i VRR kapiram.

2) Imam Warzone na pc i ulogovao se na activision nalog i povezao psn nalog, ali ne mogu da se ulogujem kada uđem u igru.
"Account could not be linked – Because that Activision account is already linked to another account of the same type”. Followed by, “If you believe this is an error, please visit https://s.activision.com/activision to view the account”
Da li uopšte mogu da ih povežem i da nastavim sa istim profilom sa pc-ja ili mora novi nalog? I da li je potreban ps+(ne bi trebalo koliko sam čitao) za warzone?

A da ubodes shield u soundbar?

Da, to. Pisao sam pre neki dan, petak čini mi se, nisam mogao više da čekam! Konzola i 3 igre gow, spiderman i horizon

Nazad
Vrh Dno