Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Veliko hvala @shomiNBGD :)

Uzeo sam ovu EA play pretplatu sa eneba sajta i sve radi, bez obzira što piše da je za PS4 (a ja imam PS5) i bez obzira na upozorenje što je moj region United States, a ovaj kod za "North America, United States".
Dodali su neki "fee" od 2$ na ovu cenu sa sajta i kod sa allkeys za popust nije hteo da prihvati.

Skida se trenutno "It takes two" PS5 verzija, što znači da je pretplata ista za sve konzole :)

Nema na cemu, samo rokaj i ne zaboravi da odmaras oci i prosetas svakih par sati 😂😂

Jel postoji nacin da se obrisu Other fajlovi, zauzimaju mi 250gb, a igre sam obrisao?
ne bih radio reset, jedino zbog Astro's PR deca igraju, pa da ne izgube save data...

Koliko su cesti popusti kao stop je ovaj sada ? Ima nekoliko igara koje bi zelio uzeti, kao hell let loose, ride 4 itd.. pa ako cu dugo cekati na slican sale, da uzmem sta sam planirao dok traje. Inace sam na ovaj dao oko 100€ mislim samo malo da napunim konzolu. Ali k'o kada startam od nule pa mi je library i dalje siromasan.

I ima li fix za mutni RDR2 ? Ili se definitivno treba cekati R* PS5 update.

PSDeals.net i imas da pratis cene unazad. Popusti su cesti.

Veliki popusti na top naslove su zapravo samo par puta godisnje sigurni. Katolicki Bozic, Uskrs i Black Friday su "udarni" termini.

Kao sto ivanbass1 rece imas taj sajt, imas i psprices.com pa mozes po kretanju cena da predvidis kada ce biti sledeci put osim za ove praznike

Gluo pitanje ali da li se znaju ponavljati free igre za PS plus? Uzeo sam Hell let loose prije manje od 1m za PC i sada me mrzi davati opet 27€ ili koliko je vec. Ona je bila free nekada u Oktobru mislim.

Gluo pitanje ali da li se znaju ponavljati free igre za PS plus? Uzeo sam Hell let loose prije manje od 1m za PC i sada me mrzi davati opet 27€ ili koliko je vec. Ona je bila free nekada u Oktobru mislim.
Koliko ja pratim nisu se ponavljale igre za PS plus u okviru samog PS plus, ali se dešavalo da Sony igru koja je bila besplatna na PS Plus, posle nekog vremena da besplatno u okviru nekog drugog paketa (tipa new year free deal ili 2020 u okviru onog free to play deal) i obrnuto da neku igru koja je već data u okviru nekog free deal osvane na PS plus...

Nema ponavljanja to se ne desava. Uvek imas barem jedan aktuelan popust.

Kako da delim PS+ i EA play pretplatu sa mog na ženin nalog? Da i ona može igrati ige u okviru ove dve pretplate...

Moj je na USA, njen na UK. Jel to nešto menja?
  • Deljenje na mom nalogu je uključeno i išao sam na Renew licences ali ništa nije promenilo.
  • Probao sam i da je dodam kao Family member, ali mi je tom prilikom izašla poruka da to može, između ostalog, samo ako su nalozi napravljeni u istoj zemlji.

Sa ženinog naloga se vidi igra koju sam instalirao preko EA Play na mom nalogu i stoji opcija Play. Ali kada odem na PS+ ili EA Play na njenom nalogu stoji opcija Subscribe za obe pretplate.

Jel može neko ko ima ove pretplate da proveri kako se vidi sa drugog naloga (po mogućstvu iz druge zemlje u odnosu na nalog za koji je pretplata kupljena)?
- Ne znam jel to tako treba da izgleda. Meni deluje kao da deljenje pretplate kod mene ne radi (da li je do podešavanja ili do naloga na drugoj zemlji ili nešto treće), jer mi ovo liči na običan Game Share koji može samo kod već instalirani igara.

Pa to je to, ne znam sta si drugo ocekivao? Glavni nalog instalira igru i onda sporedni moze da je igra

Je l ima neka fora da mogu da igram igru a da ne moram svaki put da ubacujem disk za istu?

Pitao si bukvalno je li PS5 jailbreakovan, nije. :)

Je l ima neka fora da mogu da igram igru a da ne moram svaki put da ubacujem disk za istu?
Ne može jer ti disk autorizuje igru. Za razliku od digitalne verzije, one koje si instalirao sa diska pokrećeš normalno kao i digitalne ali disk ti dođe kao “ključ” da bi se igra pokrenula.

Igra instalirana sa diska se za razliku od digitalne verzije ne vezuje za tvoj nalog nego za disk, i zbog tog razloga mozes i da je prodas kad hoces

Pih :D
Ako neko igra neke multiplayer (da nisu takmičarske tipa cs, warzone, fudbal itd) igre (poželjno nešto tipa rust, minecraft itd) neka piše u dm :D

Da li driftovanje analoga na DS5 podleze garanciji?
Pre dve nedelje krenuo desni a od juce i levi da zeza na jednu stranu.Totalno ne igrivo i veliko razocarenje.
PS 5 kupljen pre par meseci kod nas u radnji.

Imao sam dva PS4 i 6 DS4 ni na jednom se nista slicno nije desilo.
Bar da su omogucili da PS5 igre mogu da se igraju na DS4.

Da li driftovanje analoga na DS5 podleze garanciji?
Pre dve nedelje krenuo desni a od juce i levi da zeza na jednu stranu.Totalno ne igrivo i veliko razocarenje.
PS 5 kupljen pre par meseci kod nas u radnji.

Imao sam dva PS4 i 6 DS4 ni na jednom se nista slicno nije desilo.
Bar da su omogucili da PS5 igre mogu da se igraju na DS4.
Ako je i DS5 kupljen u radnji zovi njih i reklamiraj, trebalo bi da je i džojped u garanciji isto toliko dugo koliko i konzola...
Mada uvek mogu da kažu da ti je ispao.

I DS4 je umeo da driftuje, jedino što se to popravljalo za 10 minuta, rastavljanjem, čišćenjem onih senzora ispod pečurki (izgleda kao limen listići) i sastavljanjem džojpeda... Ne znam koliko je to teško popraviti na DS5 niti da li je uopšte moguće...

Identicni su analozi/senzori na svim oficijelnim Xbox One, PS4, Xbox Series i PS5 kontrolerima. Zlo i naopako.

2Y6iwbQ.jpg

Ako ciscenje ne pomaze, za 300-400din se na KP mogu naci zamenski.

Mora da se lemi, a verujem da bi to odradio neko lokalno ko popravlja racunare, konzola, tv i sl. za ne puno para. Naravno pod uslovom da nema garancije.

Da, naravno. Mada lemljenje i nije neka nauka. Samo imati precizne mirne ruke.

Ne znam sta je moglo toliko da se zaprlja pa da oba analoga brljave.
Kupljeno novo,dnevni boravak cist ko suza.
Dodje mi da ga hitnem kroz prozor...

Ovi noviji DS5 u boji su neka revizija ili samo druga boja plastike?

Jel stajalo neko vreme? Vidim da su se neki zalili nakon sto je neko vreme stajao. Isto tako je neko napisao da je koristio intenzivnije nakon sto je driftovao, pa je to resilo problem.

Ne znam sta je moglo toliko da se zaprlja pa da oba analoga brljave.
Kupljeno novo,dnevni boravak cist ko suza.
Dodje mi da ga hitnem kroz prozor...

Ovi noviji DS5 u boji su neka revizija ili samo druga boja plastike?
I meni se pojavio drift posle nepunih 5 meseci, i to onaj sto ide uz konzolu gamepad. Tako da ako bi reklamirao mora da se ja mislim nosi cela konzola sto meni i nije opcija.
I da, ovo je prvi put da mi se pojavljuje drift na konzolama,sto znaci da su bas loseg kvaliteta analozi na DS5.

Ti "novi" sareni su ista revizija v1, tako da je samo razlika u boji.

Nazad
Vrh Dno