Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pozdrav,jel ima neki voljan vlasnik PS5 konzole da ucini uslugu i uloguje se sa mojim nalogom na svoju konzolu kupi igre iz PS collections i obrise nalog ,da bih ja mogao da igram te igre na PS4 konzoli?

Evo mogu ja ako je to tako izvodljivo. Pošalji mi podatke za logovanje.

Moze samo sve te igre dodas u library na njegovom nalogu i posle se izlogujes i njemu ostanu, ja sam preko 20 naloga napravio ljudima za dzabe sve, preko toga necu da ne popijem ban, a imalo je nekih ovde sto su to naplacivali po 20€ tu uslugu…

Da li brisem njegov nalog posle ili ostaje?

Jel ima neko link ka tom spisku, davno sam to video.
Ja bih i castio malo da mi to neko uradi :)

Koliko vam traje baterija na dualsense? Meni ok 4-5 sati, je li to neka normala?

Zavisi od vibracije najvise. U astro ne izdrzi ni dva sata cini mi se. 4-5 sati bez vibracija je i meni prosek.

Ja svako veče punim nakon Returnala koji baš dosta koristi haptic feedback i vibraciju. Ostane na jednoj crti ali svakako ostavim da se puni jer sesije traju dugo pa da mi se ne ugasi u sred igre

Juce mi se prvi put desilo da nisam mogao sony da upalim na dualsense, ispostavilo se da mi je prazna baterija skroz. Bas sam se iznenadio jer sam ga skoro punio. Cini mi se da je na dualshocku trajala dosta duze.

AKo je vibracija na max, zvucnik takodje i osvetljenje a pritom se igra Astro. 3-4h max. No na ostalim igrama traje duplo duze.

btw juce zavrsili "It takes two". Kakva igra,obavezno probajte ukoliko imate P2 kraj sebe.

Evo mogu ja ako je to tako izvodljivo. Pošalji mi podatke za logovanje.
Hvala na ponudi,ali bolje da odustanemo nisam siguran jel ovo bezbedno ili nije. Ne zelim da nas dovodim u neprijtanu situaciju oko banovanja, ja sam ionako hteo samo par igrica god of war,uncharted... Nije vredno da ti slucajno banuju PS5.

Što se tiče haptic feedback na DS5 dobra je stvar, međutim primetio sam da mi dosta smeta u COD-u gde je "AIM" dosta otežan (duže traje pritiskanje dugmeta) i da zbog toga ne stižem i gubim u duelima 1-1 u većini slučajeva. U FIFI sam isto isključio, gde bespotrebno "stiska" i opet se gubi vreme i reakcija. Ovo nije za multiplayer nikako, bar za onog ko igra ozbiljnije nešto i hoće da izvuče max. Za SP nema premca.

Returnal je ozbiljno dobar, očekivao sam dosta kao i uvek kad su Sony eksluzive u pitanju ali je uspeo da premaši očekivanja :) Takođe je ozbiljno težak, tek sam prvog bosa prešao a sad sam video i drugog... međutim, svaki novi pokušaj je drugačiji tako da je krajnje zanimljiv. Protivnici su raznovrsni, oružja sam za sad otkrio 4 tipa ali svaki put oružje ima drugačiji perk ili više njih kao i drugačiji alt fire (njih sam video 5). Perkovi na oružjima se otključavaju korišćenjem ali kad se otključaju ostaju trajno. I gomila drugih mehanika, da ne spojlujem... treba probati jednostavno :)
Otvore li se neke precice do bossa nakon pogibije (kao u Bloodborne) ili se zaista pretabava komplet nivo ispocetka svaki put?

Kako sam shvatio na Reddit, na prvom nivou nema precica da bi se razumeo koncept igre, ali navodno vec od druge misije postoji takva precica.

Od svih igara koje su meni zanimljive jedino nemam Days Gone, sve ostalo imam na diskovima, boldovao sam.
Ostalo ili nisu PS ekskluzive ili mi nisu zanimljive :)

Tako da je bolje da odustanem, da ne rizikujemo moj i neciji drugi ban.
Days gone je svakako free igra meseca na psn+.

Otvore li se neke precice do bossa nakon pogibije (kao u Bloodborne) ili se zaista pretabava komplet nivo ispocetka svaki put?

Kako sam shvatio na Reddit, na prvom nivou nema precica da bi se razumeo koncept igre, ali navodno vec od druge misije postoji takva precica.
Tako je, na prvom biomu nema ali na drugim ima. Krećeš uvek od starta igre ali za 10-15 minuta dođeš do recimo trećeg bosa gde sam ja trenutno stao. Postoje portali koji vode ka drugim biomima i uvek su u početnim delovima svakog bioma.

Evo sad za manje od 5 minuta sam od starta igre do trećeg bioma... mislio sam da nema prečica od prvog ka trećem ali ima :) Prvi put sam krenuo od starta ka trećem bosu sad upravo...

Poslednja izmena:
Tako je, na prvom biomu nema ali na drugim ima. Krećeš uvek od starta igre ali za 10-15 minuta dođeš do recimo trećeg bosa gde sam ja trenutno stao. Postoje portali koji vode ka drugim biomima i uvek su u početnim delovima svakog bioma.
Samo da bolje razumem - uz precicu treba 15min da se dodje do bossa nakon pogibije?

Jako mi se svidja koncept, grafika i atmosfera, ali mi je to bas solidna prepreka ako je tako.

Odlican je Returnal, stigao sam do treceg nivoa danas. Nemam zamerke za Audio/Vizuelno/Haptic prezentaciju, a gameplay loop bas ne oprasta. :)

Inace, danas naleteh i na prvi bug, ali na svu srecu nije me zaustavio.

Pozdrav,jel ima neki voljan vlasnik PS5 konzole da ucini uslugu i uloguje se sa mojim nalogom na svoju konzolu kupi igre iz PS collections i obrise nalog ,da bih ja mogao da igram te igre na PS4 konzoli?

Ima li jos neko sa PS5 sa mi odradi istu uslugu?

Ja sam imao neka pitanja, ali sad si i mene zbunio druže, a ja sam noobina.

Ako češ rental na 2 konzole uzmi digital.

Pozdrav
Nikad nisam bio ljubitelj konzole
Uglavnom jer su svi igrali PES
Vise sam bio za NFS ili pucacinu neku
Narucio sam cd verziju
Imam nameru da izdajem Sony
Sigurno vec postoji tema o tome ali ima mnogo komentara
Stvarno se ne razumem
Interesuje me da li je bolja opcija za tako nesto digital verzija
Kako funkcionisu igre jer sam citao nesto da se igraju preko strima
Da li ako narucim 2 digitalne konzole i kupim igre za jednu konzolu preko naloga mogu da ih igraju i na drugoj?
Ili moram da placam za svaku konzolu posebno?
Ili ostati na cd verziji i naruciti jos jednu kasnije?
I sto se tice igrica video sam da prodaju diskove za 1000din ali da ne moze kopija da radi
Da li moze instalacija sa org cd-a a kopija da pokrece igricu?
Jer bi onda 1 org cd zavrsavao posao
Na recenzijama nista nisam mogao da saznam o tome
Hvala
Dobrodošao na forum.
Iskreno, loše si počeo, jer umesto da iščitaš ove dve teme i pronađeš odgovore na pitanja, misliš da će iko imati vremena da se cima sa tvojim postom pisanim u desetercu i odgovara ti na osnovna pitanja na koja su već dati odgovori.

Dakle prvo iščitaj ove dve teme (da te ne buni sve što je pisano o nalozima na PS4 važi i za PS5), pa ako još ne bude jasno pitaj:

Nego, moje pitanje tebi kako i gde planiraš da nabaviš dve digitalne PS5, jer ih nema ni od korova?

Konzola ima i digital i standard , jedino je cena upitna , koliko je ko spreman da plati .

Dečko hoće da vrti lovu, tada je cena manje bitna. A kad konzole dobiju krila i odlepršaju...
Znam dvoje koji su iznajmljivati konzole i oba puta se neslavno završilo.
A poznajem i mnoge koji kad uzmu konzole, lome iz besa kada se npr primi gol, jer nisu njihove...
Elem, mislim da nije to baš neka super cool priča :)

Iznajmiti PS5 danas bi bio apsurd, jedino ako nemaš igraonicu pa da se tu igra i ako si strvina od čoveka. Tada bi jedva čekao da neko polomi konzolu :)

Obrisana mu je poruka. Sad ispada sam odgovrio totalno drugom čoveku

I meni je to iznajmljivanje stresno, razmisljao sam bas nedavno o tome. To se haba, baca, lomi, ide iz ruke u ruku i bas sam se pitao kako to ide oko potencijalne kradje.
Verovatno se trazi neki licni dokument dok je konzola kod klijenta.

Jel igrao neko ovaj immortal fenyx rising i ako da, vredi li kupovine?

YT rivjuovi su standardno neutralni i ne govore nista, a videh da su je spustili 50% na storu.

Nazad
Vrh Dno