Ostavi discord da te dodam.Evo mogu ja ako je to tako izvodljivo. Pošalji mi podatke za logovanje.
Da obriši skroz.Da li brisem njegov nalog posle ili ostaje?
Izvoli https://www.pushsquare.com/guides/all-ps-plus-collection-games-on-ps5Jel ima neko link ka tom spisku, davno sam to video.
Ja bih i castio malo da mi to neko uradi![]()
Hvala na ponudi,ali bolje da odustanemo nisam siguran jel ovo bezbedno ili nije. Ne zelim da nas dovodim u neprijtanu situaciju oko banovanja, ja sam ionako hteo samo par igrica god of war,uncharted... Nije vredno da ti slucajno banuju PS5.Evo mogu ja ako je to tako izvodljivo. Pošalji mi podatke za logovanje.
- Batman: Arkham Knight
- Battlefield 1
- Bloodborne
- Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
- Days Gone
- Detroit: Become Human
- Fallout 4
- Final Fantasy XV
- God of War
- inFAMOUS: Second Son
- The Last Guardian
- The Last of Us Remastered
- Monster Hunter: World
- Mortal Kombat X
- Persona 5
- Ratchet & Clank
- Resident Evil 7: Biohazard
- Uncharted 4: A Thief's End
- Until Dawn
Otvore li se neke precice do bossa nakon pogibije (kao u Bloodborne) ili se zaista pretabava komplet nivo ispocetka svaki put?Returnal je ozbiljno dobar, očekivao sam dosta kao i uvek kad su Sony eksluzive u pitanju ali je uspeo da premaši očekivanjaTakođe je ozbiljno težak, tek sam prvog bosa prešao a sad sam video i drugog... međutim, svaki novi pokušaj je drugačiji tako da je krajnje zanimljiv. Protivnici su raznovrsni, oružja sam za sad otkrio 4 tipa ali svaki put oružje ima drugačiji perk ili više njih kao i drugačiji alt fire (njih sam video 5). Perkovi na oružjima se otključavaju korišćenjem ali kad se otključaju ostaju trajno. I gomila drugih mehanika, da ne spojlujem... treba probati jednostavno
![]()
Days gone je svakako free igra meseca na psn+.Od svih igara koje su meni zanimljive jedino nemam Days Gone, sve ostalo imam na diskovima, boldovao sam.
Ostalo ili nisu PS ekskluzive ili mi nisu zanimljive
Tako da je bolje da odustanem, da ne rizikujemo moj i neciji drugi ban.
Tako je, na prvom biomu nema ali na drugim ima. Krećeš uvek od starta igre ali za 10-15 minuta dođeš do recimo trećeg bosa gde sam ja trenutno stao. Postoje portali koji vode ka drugim biomima i uvek su u početnim delovima svakog bioma.Otvore li se neke precice do bossa nakon pogibije (kao u Bloodborne) ili se zaista pretabava komplet nivo ispocetka svaki put?
Kako sam shvatio na Reddit, na prvom nivou nema precica da bi se razumeo koncept igre, ali navodno vec od druge misije postoji takva precica.
Samo da bolje razumem - uz precicu treba 15min da se dodje do bossa nakon pogibije?Tako je, na prvom biomu nema ali na drugim ima. Krećeš uvek od starta igre ali za 10-15 minuta dođeš do recimo trećeg bosa gde sam ja trenutno stao. Postoje portali koji vode ka drugim biomima i uvek su u početnim delovima svakog bioma.
Pozdrav,jel ima neki voljan vlasnik PS5 konzole da ucini uslugu i uloguje se sa mojim nalogom na svoju konzolu kupi igre iz PS collections i obrise nalog ,da bih ja mogao da igram te igre na PS4 konzoli?
Dobrodošao na forum.Pozdrav
Nikad nisam bio ljubitelj konzole
Uglavnom jer su svi igrali PES
Vise sam bio za NFS ili pucacinu neku
Narucio sam cd verziju
Imam nameru da izdajem Sony
Sigurno vec postoji tema o tome ali ima mnogo komentara
Stvarno se ne razumem
Interesuje me da li je bolja opcija za tako nesto digital verzija
Kako funkcionisu igre jer sam citao nesto da se igraju preko strima
Da li ako narucim 2 digitalne konzole i kupim igre za jednu konzolu preko naloga mogu da ih igraju i na drugoj?
Ili moram da placam za svaku konzolu posebno?
Ili ostati na cd verziji i naruciti jos jednu kasnije?
I sto se tice igrica video sam da prodaju diskove za 1000din ali da ne moze kopija da radi
Da li moze instalacija sa org cd-a a kopija da pokrece igricu?
Jer bi onda 1 org cd zavrsavao posao
Na recenzijama nista nisam mogao da saznam o tome
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari