Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Sad me zvali iz games-a, trebalo bi krajem nedelje da opet dodje bundle u radnje, samo su se igre menjale.
Sad je Ratchet, Novi Horrizon, i Uncharted remastered sve igre (1-4)
Cena ista, 90k

Moju zenu su zvali isto iz gamesa, rekli joj HFW, Uncharted collection i spider man za regularnih 90k. Mene sad zvali iz GCa i rekli da ce dobiti HFW neku kolekcionarsku ediciju sa figuricama i ostalim stvarcicama i Uncharted kolekciju no kod njih ce biti 94k.
To bese u Bugarskoj bilo nesto slicno?

Ako nista drugo, bice sad povoljnih polovnih Horizona na KP :-D
Ko u bugarskoj samo umrli bi kad bi dali dodatni dzojstik ko bugari sto daju... :D

Opet nula bodova za bundle. Uncharted svi imaju i košta 10$ doplate za Remaster.

Nemaju svi. Sto se mene tice meni ce ovo biti prva konzola, no vise bih voleo da je GoT u paketu a ne spiderman/ratchet.

Kod mene je 50usd.
Upgrade imaju samo oni koji su kupili igre, a ne dobili ih kroz PS+ i ostale free varijante koje su bile

Drugara zvali isto iz GC i neke price, nema puno konzola i mora da uplati avansno ako hoce , ta cena vis 95k
A ja bas cekam sta ce da mi kazu (platio bundle sa ghostom)

Drugara zvali isto iz GC i neke price, nema puno konzola i mora da uplati avansno ako hoce , ta cena vis 95k
A ja bas cekam sta ce da mi kazu (platio bundle sa ghostom)
O wow, ja sam narucio isto paket sa GoT u GCu ali nisam nista platio. Zvali me i rekli mi da sam sam porucio PS5 (nista nisu spominjali o igricama koje sam isto narucio) i da ce dobiti sa te dve igre i cena je 94k. Odustao sam a oni mi rekli da ce za dva/tri meseca dobiti nove ture pa mozda mi se svide druge igre koje ce biti sa njima. Bolje mi je uzeti od 90k sa tri igre nego ovo kod njih...

Ja i dalje ne kontam što kad već ovo rade što rade, ne kažu daj 90k, dobiješ konzolu i džojped, biraj tri igre koje hoćeš.

I u toj varijanti su dobri ohoohoo, jer bi ljudi mahom uzimali igre koje im se stvarno igraju, a ne tri najskuplje/najpopularnije, a dobri su čak i da neko upari HZD, ER i Uncharted Re, npr.

Pa zato sto nema drugog nacina da prodaju igru na disku :D

Ja i dalje ne kontam što kad već ovo rade što rade, ne kažu daj 90k, dobiješ konzolu i džojped, biraj tri igre koje hoćeš.

I u toj varijanti su dobri ohoohoo, jer bi ljudi mahom uzimali igre koje im se stvarno igraju, a ne tri najskuplje/najpopularnije, a dobri su čak i da neko upari HZD, ER i Uncharted Re, npr.
To bi bilo idealno... Mozda Sony ima rec koje igrice se smeju prodavati u paketima? Ocito je da forsiraju Ratchet/Spiderman sto mi daje ideju da mozda sony gura te igre u paket. Nzm... samo moja predpostavka.

U novembru ce biti 2 godine od izlaska PS5 i izgleda mrka kapa da se do tad normalizuje tj. da udjes u radnju i kupis disk verziju za 65, 000 (550 eura) -50 eura preko retail za nase trgovce
Mozda se stanje sredi do izlaska slim verziju a one tradicionalno izlaze posle 3 godine

Poslednja izmena:
Ovim tempom izaći će i Pro verzija dok se 5. pojavi po normalnim cenama :)

Javio mi drug koji ce da kupi da u games za 90k sad cim stigne, rekli mu moze Got Hfw i Uncharted bundle, samo ne moze Uncharted da se izbaci. Po meni je ovo odlican bundle.....

Tesko da ce igrice moci da se menjaju. Velika je verovatnoca da ce biti dve varijante kao i prosli put. HFW/Uncharted/Spiderman ili HFW/Uncharted/Ratched. Ali daj boze da mozemo menjati igre jer bih stvarno voleo da igram GoT...

Tesko da ce igrice moci da se menjaju. Velika je verovatnoca da ce biti dve varijante kao i prosli put. HFW/Uncharted/Spiderman ili HFW/Uncharted/Ratched. Ali daj boze da mozemo menjati igre jer bih stvarno voleo da igram GoT...
Nemoj to da te brine, mozes naci GoT relativno jeftino na oglasima. Ja sam tako naknadno kupio Demon's Souls disk za 1500din

U Gigi nova tura stigla, cena ista...
Red bi bio da ubace GT7 umesto Ratcheta (smorio vise).

PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Death Stranding Directors Cut

PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Uncharted Legacy of the Thieves Collection Remastered

Zanimljivo da PS4 bundle prodaju sa GT7 ali ne i za PS5.

Slučajno pogledah. Ladno nema ni PS4 da se kupi a da nije bundle.

Ja koliko vidim za PS4 je prvi deo, Complete Edition.
Guraju GT7 a Horizon prvi deo, nigde veze.
I last of us prvi deo.

Prejadno.

U Gigi nova tura stigla, cena ista...
Red bi bio da ubace GT7 umesto Ratcheta (smorio vise).

PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Death Stranding Directors Cut

PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Uncharted Legacy of the Thieves Collection Remastered

jos ne moze da se poruci
a cc kaze kada stignu .....

Nazad
Vrh Dno