pecavuk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 435
Kad bi to bio regularan bundle verovatno bi se ljudi manje i žalili, odlična priča.Hvala, Igre su Ghost of Tsushima, Rachet Clank i Spider Man....
Kad bi to bio regularan bundle verovatno bi se ljudi manje i žalili, odlična priča.Hvala, Igre su Ghost of Tsushima, Rachet Clank i Spider Man....
Nisam znao, super informacija, mnogo bolja opcija od onoga što su ranije nudili.Još pre nove godine je taj bundle bio u većini prodavnica.
I 10.000 din skuplja.Nisam znao, super informacija, mnogo bolja opcija od onoga što su ranije nudili.
Svakako je u tom cenovnom opsegu da ti deru kožu sa leđa, ko je u fazonu da uštedi svakako ne uzima PS5 za ~90K. (valjda?)I 10.000 din skuplja.
Ko u bugarskoj samo umrli bi kad bi dali dodatni dzojstik ko bugari sto daju...To bese u Bugarskoj bilo nesto slicno?
Ako nista drugo, bice sad povoljnih polovnih Horizona na KP :-D
O wow, ja sam narucio isto paket sa GoT u GCu ali nisam nista platio. Zvali me i rekli mi da sam sam porucio PS5 (nista nisu spominjali o igricama koje sam isto narucio) i da ce dobiti sa te dve igre i cena je 94k. Odustao sam a oni mi rekli da ce za dva/tri meseca dobiti nove ture pa mozda mi se svide druge igre koje ce biti sa njima. Bolje mi je uzeti od 90k sa tri igre nego ovo kod njih...Drugara zvali isto iz GC i neke price, nema puno konzola i mora da uplati avansno ako hoce , ta cena vis 95k
A ja bas cekam sta ce da mi kazu (platio bundle sa ghostom)
To bi bilo idealno... Mozda Sony ima rec koje igrice se smeju prodavati u paketima? Ocito je da forsiraju Ratchet/Spiderman sto mi daje ideju da mozda sony gura te igre u paket. Nzm... samo moja predpostavka.Ja i dalje ne kontam što kad već ovo rade što rade, ne kažu daj 90k, dobiješ konzolu i džojped, biraj tri igre koje hoćeš.
I u toj varijanti su dobri ohoohoo, jer bi ljudi mahom uzimali igre koje im se stvarno igraju, a ne tri najskuplje/najpopularnije, a dobri su čak i da neko upari HZD, ER i Uncharted Re, npr.
Nisi skontao, neka prodaju te izmišljenje bundlove, samo neka daju ljudima da biraju tri igre. Dakle uvaliće igre uz konzolu. Ako si mislio da nema drugog načina da nekom uvale Destruction Allstars, tu si u pravu.Pa zato sto nema drugog nacina da prodaju igru na disku![]()
Nemoj to da te brine, mozes naci GoT relativno jeftino na oglasima. Ja sam tako naknadno kupio Demon's Souls disk za 1500dinTesko da ce igrice moci da se menjaju. Velika je verovatnoca da ce biti dve varijante kao i prosli put. HFW/Uncharted/Spiderman ili HFW/Uncharted/Ratched. Ali daj boze da mozemo menjati igre jer bih stvarno voleo da igram GoT...
Dvojka je u paketu.A Horizon prvi deo.
O ceni da ne govorim...
jos ne moze da se poruciU Gigi nova tura stigla, cena ista...
Red bi bio da ubace GT7 umesto Ratcheta (smorio vise).
PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Death Stranding Directors Cut
PlayStation 5 konzola + Horizon Forbidden West + Ratchet and Clank Rift Apart + Uncharted Legacy of the Thieves Collection Remastered
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari