donniedemonD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2017
- Poena
- 125
Ima ih na stanju, ne moram da ti ustupim rezervaciju. Tj. Bilo ih je do juce.
MSRP:Ja sam malo neupucen... koja bi trebala da bude MSRP u civilizaciji? Vidjam da se disk verzija prodaje za slicne pare kao digital, koji onda uzeti (tj da li dobijam ista time sto sam uzeo digital, ako nema ustede)?
Probaj da se prijavis isto na listu cekanja na GC ako stize 8. 9. ima sanse da te pozovu , tako su mene vrlo brzo pozvali iz GC. Ako ti neko nije do sad prosledio svou rezervaciju.Ako neko ima rezervaciju u Gigatronu ili Games-u, a odustane od kupovine trenutnih ponuda, rado bih kupio za decu.
Hvala
Znaju li koje ce igre biti deo paketa?Javili su mi iz GC da im dolazi Ps5 oko 10-og septembra. I to disk verzija
vrv je to ovaj bundle: https://www.games.rs/ps5-konzole/20...-ps5-demons-souls-ps5-sackboy-a-big-adventure na osnovu ovog sto je rekaoZnaju li koje ce igre biti deo paketa?
jer koliko mi se cini to je novo dodati bundleRekose dvije igre (ne znam koje) i cijena oko 80k
Video sam ih i ja pre koji dan ali sam bio ubedjen da je samo kutija. 🙂Danas sam bio u Tehnomaniji (Beo Shopping Center u Vojislava Ilića) i izložene su četiri PS5 konzole (nije bila cena) i samo sam malo pomerio da vidim da nisu prazne kutije 🙂 i nisu tako da ako se nekome žuri da zna gde ima (nisam ulazio u detalje oko karakteristika jer sam prestao da igram igre ali pratim forum pa znam za temu, išao sam da kupim sluške).
Zato sto i jeste samo kutija 🙂, al mi rece covek u Tehnomaniji da ce ih biti uskoroVideo sam ih i ja pre koji dan ali sam bio ubedjen da je samo kutija. 🙂
Ostalo im od tura koje su među sobom razgrabili. 🤣Ne mogu da verujem da trgovci izlažu prazne kutije za nešto što znaju da je veoma traženo. A i odakle im kutije? Da li neko stvarno kupi samo PS5 bez kutije i odnese ga u kesi?
Koja je kodna oznaka novog modela sa manjim hladnjakom, da znamo da izbegavamo?Narucio sam bundle sa neprocenjivim destructionom. Vazno je da nece da prodaju digital edition zato sto nema ps prodavnice u Srbiji, a uvaljuju multiplayer igru u paketu.
Inace pitao sam da li mogu da mi daju drugu igru, sa mojom doplatom, receno mi je da je sony napravio taj bundle i da ne mogu da menjaju igru u paketu, sto im i verujem, jer da je po njihovom drage volje bi mi uvalili skuplju igru.
A zasto sam dao tolike pare za ps5 i nisam cekao digital, verovatno ste vec videli da je sony izbacio novi model sa dosta manjim hladnjakom da bi smanjili troskove proizvodnje. Pitanje je vremena kad ce ta verzija doci i kod nas.
Polemise se na internetu da su u startu napravili preveliki hladnjak i da nema potrebe za tolikim, ali neka, kad dodju igre na kraju generacije konzole, svaki gram bakra znacice..
videli da prolazi, sad samo trpaju igreUmesto da smanjuju oni povećavaju broj igara u bundle 🤔
Ma nisu oni vidiš da im "Sony pravi bundle"... 🥳videli da prolazi, sad samo trpaju igre
forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari