Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

držite se teme. hvala na razumevanju

Ja sam malo neupucen... koja bi trebala da bude MSRP u civilizaciji? Vidjam da se disk verzija prodaje za slicne pare kao digital, koji onda uzeti (tj da li dobijam ista time sto sam uzeo digital, ako nema ustede)?

Dobijes da ne mogu ti uvale igre 😁

• Like
Reagovanja: fix
Dobijes to da te niko ne forsira da dajes 10-15 soma preko na 2 igre koje neces igrati u zivotu

Ako neko ima rezervaciju u Gigatronu ili Games-u, a odustane od kupovine trenutnih ponuda, rado bih kupio za decu.

Hvala
Probaj da se prijavis isto na listu cekanja na GC ako stize 8. 9. ima sanse da te pozovu , tako su mene vrlo brzo pozvali iz GC. Ako ti neko nije do sad prosledio svou rezervaciju.

Nema potrebe za time, smanjuje se hype oko bundlova. Bude u Gigatronu po nekoliko dana dostupno za porucivanje na sajtu

Danas sam bio u Tehnomaniji (Beo Shopping Center u Vojislava Ilića) i izložene su četiri PS5 konzole (nije bila cena) i samo sam malo pomerio da vidim da nisu prazne kutije 🙂 i nisu tako da ako se nekome žuri da zna gde ima (nisam ulazio u detalje oko karakteristika jer sam prestao da igram igre ali pratim forum pa znam za temu, išao sam da kupim sluške).

Danas sam bio u Tehnomaniji (Beo Shopping Center u Vojislava Ilića) i izložene su četiri PS5 konzole (nije bila cena) i samo sam malo pomerio da vidim da nisu prazne kutije 🙂 i nisu tako da ako se nekome žuri da zna gde ima (nisam ulazio u detalje oko karakteristika jer sam prestao da igram igre ali pratim forum pa znam za temu, išao sam da kupim sluške).
Video sam ih i ja pre koji dan ali sam bio ubedjen da je samo kutija. 🙂

Ne mogu da verujem da trgovci izlažu prazne kutije za nešto što znaju da je veoma traženo. A i odakle im kutije? Da li neko stvarno kupi samo PS5 bez kutije i odnese ga u kesi?

Ne mogu da verujem da trgovci izlažu prazne kutije za nešto što znaju da je veoma traženo. A i odakle im kutije? Da li neko stvarno kupi samo PS5 bez kutije i odnese ga u kesi?
Ostalo im od tura koje su među sobom razgrabili. 🤣

EDIT:
Druga stvar, naravno da izlažu prazne kutije, prvo da bi te privukli da uopšte uđeš u radnju i kupiš nešto trinaesto što nisi ni planirao, drugo iz sigurnosnih razloga, jer u ovoj zemlji lopova sve lako "dobije noge", pa bolje da "odšeta" prazna kutija nego kutija sa konzolom unutra...

Narucio sam bundle sa neprocenjivim destructionom. Vazno je da nece da prodaju digital edition zato sto nema ps prodavnice u Srbiji, a uvaljuju multiplayer igru u paketu.
Inace pitao sam da li mogu da mi daju drugu igru, sa mojom doplatom, receno mi je da je sony napravio taj bundle i da ne mogu da menjaju igru u paketu, sto im i verujem, jer da je po njihovom drage volje bi mi uvalili skuplju igru.

A zasto sam dao tolike pare za ps5 i nisam cekao digital, verovatno ste vec videli da je sony izbacio novi model sa dosta manjim hladnjakom da bi smanjili troskove proizvodnje. Pitanje je vremena kad ce ta verzija doci i kod nas.
Polemise se na internetu da su u startu napravili preveliki hladnjak i da nema potrebe za tolikim, ali neka, kad dodju igre na kraju generacije konzole, svaki gram bakra znacice..

Prilozi

• newps5heatsink.jpg
    newps5heatsink.jpg
    254.9 KB · Pregleda: 91
Narucio sam bundle sa neprocenjivim destructionom. Vazno je da nece da prodaju digital edition zato sto nema ps prodavnice u Srbiji, a uvaljuju multiplayer igru u paketu.
Inace pitao sam da li mogu da mi daju drugu igru, sa mojom doplatom, receno mi je da je sony napravio taj bundle i da ne mogu da menjaju igru u paketu, sto im i verujem, jer da je po njihovom drage volje bi mi uvalili skuplju igru.

A zasto sam dao tolike pare za ps5 i nisam cekao digital, verovatno ste vec videli da je sony izbacio novi model sa dosta manjim hladnjakom da bi smanjili troskove proizvodnje. Pitanje je vremena kad ce ta verzija doci i kod nas.
Polemise se na internetu da su u startu napravili preveliki hladnjak i da nema potrebe za tolikim, ali neka, kad dodju igre na kraju generacije konzole, svaki gram bakra znacice..
Koja je kodna oznaka novog modela sa manjim hladnjakom, da znamo da izbegavamo?

Nije kao da kod nas biti neki izbor tu

zovu danas iz game centra - sledece nedelje stize bundle sa tri igre: spajdermen mm, r&c, ds za ~89k

Umesto da smanjuju oni povećavaju broj igara u bundle 🤔

Da li prodavnica CL uopste prodaje sony? Ja koliko vidim niko ih ne pominje da dobijaju konzole a ja sam narucio kod njih 26.9.2020. godine. Uskoro ce evo godinu dana od kako sam kod njih porucio, znam da negativne reklame ovde nisu prihvacene ali mislim da godinu dana cekanja na narucen proizvod vredi napomenuti, pa koliko god da je velika potraznja to je bezobrazluk. I narucena je disk verzija kod njih…

Tema za ps5:

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno