Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Ukljucite neku notifikaciju za post, ja cu se potruditi najbrze sto mogu da ispostujem. Osim ako sam u voznji ili slicno.

Auu brte
I onako sam od kad se pojavila ono pre dve nedelje držao na jednom tabu sajt pa kao da proverim..... Sad će da bude bolest 🙄

Auu brte
I onako sam od kad se pojavila ono pre dve nedelje držao na jednom tabu sajt pa kao da proverim..... Sad će da bude bolest 🙄
Ја од новембра скоро сваки дан проверам све сајтове и толки сам малер да сам успео скроз да пропустим ово пре две недеље.

Nasao na nekom nemackom sajtu ps5 na lageru za normalnu prodajnu cenu.
Malo mi je cudno posto ga nema tamo ni u media marktu, ni u saturnu.
I cudan mi je sajt uopste, deluje mi da je skam - Nemaju ni telefon nikakav, ni prodavnice, guglao sam ih i nista mi ne izlazi vezano za njihz
Traze prvo da se uplate pare na bankovni pre nego sto posalju robu, drugar dolazi sad za uskrs pa mislio da mi donese iz Nemacke.
Jel cuo neko odavde za njih ili mislite da je skam?

I cudan mi je sajt uopste, deluje mi da je skam - Nemaju ni telefon nikakav, ni prodavnice, guglao sam ih i nista mi ne izlazi vezano za njihz
Traze prvo da se uplate pare na bankovni pre nego sto posalju robu, drugar dolazi sad za uskrs pa mislio da mi donese iz Nemacke.
Domain Registration2021-03-20 | 10 days ago

Upisujem se i ja na listu za PS5 disc edition ako zazivi ista ovde na forumu.
Da li je neko zvao Tehnomaniju u vezi PS5 danas?

Poslednja izmena:
Zvao sam ja danas da vidim da l znaju okvirno kad ce biti, nista mi nisu rekli osim pratite na sajtu. Takodje ako neko ugrabi cd a hoce digital vrlo sam zainteresovan :)

Zvao sam ja danas da vidim da l znaju okvirno kad ce biti, nista mi nisu rekli osim pratite na sajtu. Takodje ako neko ugrabi cd a hoce digital vrlo sam zainteresovan :)
Да, неко је питао и на сајту у коментарима и просто су рекли "ускоро". Тако да спремите F5.

Nece valjda sad u 23h da puste,ujutro se ustaje rano radni dan je.

Dajte link od disk verzije ili ako nekog iscimaju za disk, a vec se snasao mozete se javiti i meni, zena mi je gejmer i sedi mi na glavi jer nisam napravio rezervaciju prvi dan kad mi je i rekla ... :confused:

Evo ga ovde link za disk verziju.

Niko nije ni rekao da sutra krece prodaja, tako da olabavite malo ocekivanja :D A i ovde ce neko javiti vec kad skonta

Није али ако побегне и овај пут лакше ће ми бити ако знам да сам се трудио 😁

"Bice uskoro" tako moze da znaci bice i za 15 dana, tako da moras da se trudis od septembra :D

Moram da upisem komentar ovde da bih pratio redovno temu, ali se nadam da ovo sto TM dobija u kratkom roku 2 ture ce se odraziti i na ostale prodavce poput 3G

Kakvu ste pomamu napravil, večeras sam i ja "overio" link Tehnomanije ka disk verziji. Ne zapinje mi da kupim konzolu ali ako bude moglo da se "klikne" ja ću da "kliknem". :p

Ujutru, uz prvu kafu ... :ninja:

Prevara, beži od njih.

Za tehniku u DE gledaj : https://geizhals.de/

Nemamo nikoga iz tehnomanije ovde da ne lupamo refresh na svakih 5min da nam podeli neku blizu informaciju?

napidao covek gore da je upalio automatizaciju i da ce da javi cim bude aktivno porucivanje

Koliko ima zainteresovanih za ps5 ? Aj ko prvi sazna kad puste narucivanje, da naruci vise komada ?

Vrh Dno