Sta je CDZ?Evo info.U Tehnomaniji sony stize pocetkom Aprila isto i u CDZ.Ali su mi rekli proveravaj na sajtu stize prvo pa onda u radnjama.Tako da F5.Inace meni stize sutra dobio poruku.Zahvaljujuci imenjaku sa Benchmark foruma😂
Sorry CDR radnja neka nemam pojma😂Sta je CDZ?
Што мислиш да ће да буде за већину? Ја увелико очекујем да наручим минут након што започне продаја и да ми кажу да нема више.Eto, biće konzola za većinu. Ja igram gow u 60fps, i bukvalno samo zbog toga vredi uzeti. A izlazi krajem ove godine novi gow5 ragnarök, to ce biti predrkano.
Ali su mi rekli proveravaj na sajtu stize prvo pa onda u radnjama.
A kada si rezervisao/narucio u Gigatronu?
Мислио сам ако неко има неког тамо па да му се узме.Иду празници па ће можда овамо да долазе бла бла 😂A postarina…dok dodje do tebe kosta ko…
Pravo da traži kažem nisam ni gledao od kad je snimak, a mislim da ima veze sa nama na forumu jer nisam stavio farmu pilića.To je snimak iz novembra koliko vidim, a i da je od jutros, ne vidim sta nama to znaci ovde na forumu ?
Kontam da ce i GC onda zvati za preorderei games zove za preordere![]()
stari snimakTo je snimak iz novembra koliko vidim, a i da je od jutros, ne vidim sta nama to znaci ovde na forumu ?
Koji ti je broj narudzbenice?i games zove za preordere![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari