Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Info od drugara koji radi u Giga...
Kaže stiglo je ukupno 50 - 60 komada, a kod njega u prodavnicu samo 5 preorderovanih.
Dobavljač im rekao da je sledeća tura tek na leto. E sad, da li je stvarno tako, ili je samo poslovna taktika 🤔

Anyway, u vezi ovog mog dogovora sa KP, da uz sitnu nadohnadu (2000 din) i kupovinu prethodno kupljenog neotpakovanog kontrolera prebacimo GC narudzbu na moje ime, u ovi iz GC prvo su rekli nema problema, a sad cekaju "nadlezne" da odluce da li moze tako...
***, koji komplikatori...

Evo info.U Tehnomaniji sony stize pocetkom Aprila isto i u CDZ.Ali su mi rekli proveravaj na sajtu stize prvo pa onda u radnjama.Tako da F5.Inace meni stize sutra dobio poruku.Zahvaljujuci imenjaku sa Benchmark foruma😂

Upravo i ja isti info dobio. Početak aprila, ne može rezervacija/lista.

Eto, biće konzola za većinu. Ja igram gow u 60fps, i bukvalno samo zbog toga vredi uzeti. A izlazi krajem ove godine novi gow5 ragnarök, to ce biti predrkano.

Опа, идемо!
Post automatically merged:

Eto, biće konzola za većinu. Ja igram gow u 60fps, i bukvalno samo zbog toga vredi uzeti. A izlazi krajem ove godine novi gow5 ragnarök, to ce biti predrkano.
Што мислиш да ће да буде за већину? Ја увелико очекујем да наручим минут након што започне продаја и да ми кажу да нема више.

Ja sam u tom CDR napravio order 12 februara, mozda me zovnu 🤷‍♂️

Samo da javim, upravo sam dobio poziv iz Gigatrona da potvrdim rezervaciju za disk verziju + Pulse 3D slušalice :) Čovek rekao da očekujem poziv u toku sledeće nedelje za preuzimanje u radnji u Kragujevcu.

A kada si rezervisao/narucio u Gigatronu?

Другару кева јавила да у Италији има да се забоде конзола.Ако некоме значи нешто.Ја сам пробао да је додам и конзола иде у корпу.Сад ***, не разумем ‘талијански 😁
Па ако неко има шему нека проба...

Prilozi

• F9A021EA-AFC4-410E-B990-9AA807A58E3B.png
    F9A021EA-AFC4-410E-B990-9AA807A58E3B.png
    321 KB · Pregleda: 79
Ma razgrabilo se i tamo :)

To je snimak iz novembra koliko vidim, a i da je od jutros, ne vidim sta nama to znaci ovde na forumu ?

To je snimak iz novembra koliko vidim, a i da je od jutros, ne vidim sta nama to znaci ovde na forumu ?
Pravo da traži kažem nisam ni gledao od kad je snimak, a mislim da ima veze sa nama na forumu jer nisam stavio farmu pilića.

Nazad
Vrh Dno