Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Da li je neko od vas sto ste narucili u subotu ps5 kod Tehnomanije dobio potvrdni mail? Ja sam samo onaj prvi automatski dobio jos u subotu.

Prvi automatski sam takodje dobio par minuta nakon zavrsene porudzbine i to je to za sad. Na TM nalogu za porudzbinu mi stoji "na cekanju". Uglavnom kad nesto narucujem pise dostava 2-5 dana jedino sad za PS5 stoji dostava 7-10 dana.Ne znam zasto,moguce da im tek dolaze konzole,uglavnom izgleda da nece biti kao standardna isporuka za 2 dana.No nebitno,samo nek stignu.

Prvi automatski sam takodje dobio par minuta nakon zavrsene porudzbine i to je to za sad. Na TM nalogu za porudzbinu mi stoji "na cekanju". Uglavnom kad nesto narucujem pise dostava 2-5 dana jedino sad za PS5 stoji dostava 7-10 dana.Ne znam zasto,moguce da im tek dolaze konzole,uglavnom izgleda da nece biti kao standardna isporuka za 2 dana.No nebitno,samo nek stignu.
Meni su rekli da treba da se dobije drugi mail sa potvrdom i da se od tog trenutka racuna 2-7 radnih dana za dostavu. Ja jos nisam ni dobio taj mail.

ja nisam ni prvi mejl, a stoji "novo" za status :) verovatno gledaju sta ce da pretekne kad se podele interno paketi po firmi pa koliko ce zapravo nas dobiti konzolu lol

Meni su rekli da treba da se dobije drugi mail sa potvrdom i da se od tog trenutka racuna 2-7 radnih dana za dostavu. Ja jos nisam ni dobio taj mail.
Jednom sam narucio usisivac od istih i odmah platio karticom (namerno sam nesto proveravao sa karticom) sutra mi stigao mail da je kupovina bila neuspesna i da kartica nije prosla, a samim tim kupovina otkazana,prekosutra kurir zove i dovozi usisivac.
Tako da imaju oni itekako dozu neorganizacije. Zato sam ja i rekao da ne slavim dok ne vidim kurira pred vratima.

Moja neka pretpostavka je da idu na obecanje uvoznika o broju konzola koje ce dobiti i da cekaju te potvrde kad im stignu fizicki konzole. Ali videcemo sta ce biti dalje :D

Naravno to treba odmah saseci u korenu. Ako dozvolimo ovo svi ce poceti to da rade.

Dogitalno izdanje koji je 52k+ 12 meseci psn(koji je 60 dolara)+ kontroler koji je 9000, kod njih za samo 100k...
😂😂😂😂😂😂

Ovo je za inspekciju i to momentalnu
Nemaš po kom osnovu. Može trgovac da formira cenu kako on želi. Ne spada ovo pod "osnovne životne namirnice" kojima je država proposals maksimalnu cenu.

Jedino je pitanje da li krše interni ugovor/dogovor koji ima uvoznik oko formiranja cene. Ali ni time se ne bavi inspekcija.

A može li npr. Sony predstavništo da odreaguje na ovu cenu? Mora ovo da se saseče ili će da puca po nama.

Pa dobro, dosta ljudi je tražilo da uđe u radnju i kupi ps5. Evo prilike 😂

Pre dve nedelje, u petak, isto je bio Playstation na stanju u THM, ali je to trajalo nekih 10 minuta.
Platio karticom, u pondeljak mi je stigao mail da ga nemaju na stanju.
Posto je sad ovo subote trajalo vise od 2 sata, verujem da imaju na stanju,ali tek treba da im stigne od dobavljaca.
Cak im pise na sajtu ako je maksimalan rok isporuke 10 dana da je kod dobavljaca.
Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja imali oznaku „na stanju“ biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane Tehnomanije, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu naručivanja imali oznaku „kod dobavljača“ maksimalni rok isporuke biti 10 radnih dana. Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na stanju“ kao i proizvod/proizvode „kod dobavljača“ dobiće dva obaveštenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke.
Inace na njihovoj facebook stranici se pojavio Playstation, kao oglas da ga imaju na stanju.

P.S. u petak sam stavio da se preuzima u radnji, pa je verovatno bio bug,ali sada verujem da je real sve.
P.P.S uzeli su mi 1000 dinara nakon povracaja novca 😂

Prilozi

• Screenshot 2021-03-15 231258.png
    Screenshot 2021-03-15 231258.png
    153.2 KB · Pregleda: 90
Pre dve nedelje, u petak, isto je bio Playstation na stanju u THM, ali je to trajalo nekih 10 minuta.
Platio karticom, u pondeljak mi je stigao mail da ga nemaju na stanju.
Posto je sad ovo subote trajalo vise od 2 sata, verujem da imaju na stanju,ali tek treba da im stigne od dobavljaca.
Cak im pise na sajtu ako je maksimalan rok isporuke 10 dana da je kod dobavljaca.

Inace na njihovoj facebook stranici se pojavio Playstation, kao oglas da ga imaju na stanju.

P.S. u petak sam stavio da se preuzima u radnji, pa je verovatno bio bug,ali sada verujem da je real sve.
P.P.S uzeli su mi 1000 dinara nakon povracaja novca 😂
Od kada je ta slika?

Nazad
Vrh Dno