Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Zato sto se ili nadaju da nece da vidi ili da nece da ih juri za tih 1000 dinara.

Brate ti pod hitno nesto moras da uradis po tom pitanju da svima nabijas mrznju i lose misljenje ako si sam imao neki problem sa njima, bukvalno iz ove teme ovde samo si ti imao problem neki i svima hoces to da nametnes i plus sve neka negativna energija par stranica
Ja jok.
Evo coveku ukrali 1000 din.
Jajarska posla.

Pre dve nedelje, u petak, isto je bio Playstation na stanju u THM, ali je to trajalo nekih 10 minuta.
Platio karticom, u pondeljak mi je stigao mail da ga nemaju na stanju.
Posto je sad ovo subote trajalo vise od 2 sata, verujem da imaju na stanju,ali tek treba da im stigne od dobavljaca.
Cak im pise na sajtu ako je maksimalan rok isporuke 10 dana da je kod dobavljaca.

Inace na njihovoj facebook stranici se pojavio Playstation, kao oglas da ga imaju na stanju.

P.S. u petak sam stavio da se preuzima u radnji, pa je verovatno bio bug,ali sada verujem da je real sve.
P.P.S uzeli su mi 1000 dinara nakon povracaja novca 😂
Ovo izbacili nakon sto su se ove u subotu kao rasprodale?

Stize li nekome konzola iz TM ili je kontaktiran neko od Vas koji ste uspeli da ugrabite ?

svima je "na cekanju" verovatno tek treba da stigne od uvoznika,pa ono carina i sve po redu... Meni je samo da ona na kraju stigne.

Ako se neko predomislio a naručio je, neka se javi u pp. :)

Zdravo Stefane, hvala na javljanju.

Za vikend su stigle ograničene količine novog PS5 i usred ogromnog interesovanja su veoma brzo rasprodate.

Trenutno nemamo na stanju PS5, ali se kolege trude da u narednom periodu obezbede nove zalihe od dobavljača, pa savetujem da nastavite da pratite naš sajt.
P.S Mislim da nisu kod uvoznika.

Za vikend su stigle ograničene količine novog PS5 i usred ogromnog interesovanja su veoma brzo rasprodate.

Trenutno nemamo na stanju PS5, ali se kolege trude da u narednom periodu obezbede nove zalihe od dobavljača, pa savetujem da nastavite da pratite naš sajt.
Da, to je normalan auto reply na pitanje da li ima na stanju :D Rekao bih da su ili kod uvoznika ili jos nisu stigle do tehnomanije pa sad gde god da se nalaze, uglavnom deluje mi da cekaju da ih fizicki dobiju u magacinu da bi nam potvrdili i poslali.

I meni su rekli da se izvinjavaju na kasnjenju i da se strpim jos malo, da ce biti uskoro potvrdjeno

Poslednja izmena:
Posto sam vec kupio dve ps5, hteo sam jos jednu bratu da kupim ovde kod nas i koji je ovo cirkus i beda postala da moze da se cenkas sa prodavcima na sajtu, jos pise predlozi cenu koju bi platio i tako uradim, i evo dokle smo stigli, pogadjamo se 😂
Volim Srbiju.

Bruka i sramota! Kod njih sam kupio TV ali necu vise nista nikad kupiti iz principa!

Dok ne spuste na onih ~50k, ne treba ni sa njima poslovati.

Pitaj ih da li su za zamenu da im das PS4 i da ti doplate 35. 000 🤣, mozes da im oonudis i gratis ruke za Sneška Belića.

preteče me koleza

Ne, ne ponudio sam iphone 8+ izasao tek iz garancije i dve zimske gume skoro nove.

Cekaj ti si uspeo da ukebas konzolu ili si pitao kad ce dobiti jer nisi ukebao u Subotu?

Cujem od coveka koji se raspitivao da su kod dobavljaca konzole i treba 15-20 dana da stignu i onda 2-7 dana da dostavi kurir...

Evo ljudi novi info. Druga koji je bio par mesta ispod mene i nije dobio mail i imao je status novo(narucio u 12:00), je zvao sad lik iz tehnomanije, upao je i on (znaci povecala im se kolicina ps5 koje ce dobiti). Potvrdio mu je porudzbinu i rekao da je verovatno da ce konzole poslati od sledece nedelje jer im tad stizu (kao lockdown ovo ono). Ali to je to, ovo mi bukvalno sluzi kao sigurna potvrda da ce od ovoga zaista biti nesto :)

ja sam taj slucaj, ali me niko nije zvao
jel su ga oni sami od sebe zvali ili je on nekako inicirao to?

EDIT: zvali i mene :) verovatno su dobili bas veliku kolicinu posto je moj order 12:04 i odmah nakon njega je proizvod otisao van stanja, a koliko cujem krenulo je mnogo ranije, najranija porudzbina za koju sam ja cuo je 10:30, mozda je bilo i pre

Poslednja izmena:

EDIT: zvali i mene :) verovatno su dobili bas veliku kolicinu posto je moj order 12:04 i odmah nakon njega je proizvod otisao van stanja, a koliko cujem krenulo je mnogo ranije, najranija porudzbina za koju sam ja cuo je 10:30, mozda je bilo i pre
U toliko sam ja otprilike 10:42.

Ta najranija je moja (10:25)😆 Razmisljao sam se da uzmem dva jedan za burazera ali nisam hteo da budem alav.

Upravo me zvali iz tehnomanije da me pitaju da li ostajem pri porudzbini. Rekoh naravno, apsolutno oni kao ok jel zelite nesto od dodatne opreme (dzojstik, kamera... ) rekoh, prvo konzolu na sunce pa ce vidimo, izgeda da ce biti nesto od ovog.

Nazad
Vrh Dno