old_bookmaker
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 48
Ako je 2+2, to je verovatno uz obavezan servis kod njih svake godine. Koliko naplaćuju servisiranje (čišćenje) konzole? Mora da piše negde u kupoprodajnom ugovoru.
Pa ja ne znam sta ocekujes da oni rade? Mislim, poenta je da ga izduvaju kompresorom, moooozdaaaa promene pastu/traku mada sam siguran da to ne rade svake godine, ako uopste i rade... Realno koliko se laptopova pokvari u prvih 5godina? da je svaki 100ti, oni za njega i prethodnih 99 uzmu za 3dodatne godine 100x10ex4god = 4k evra npr, + 30e za "garanciju" sto je jos 3k evra... mogu da pokriju zamenu cega god treba na koliko laptopva? Mislim, racunica je jasna... Svakako su u plusu, a i korisnici zadovoljni...Neće niko da čisti za 10e kako treba (skroz uklanjanje prašine, zamena paste/traka, podmazivanje osovine ventilatora - ako može). Za te pare se pogleda i produva kroz otvor komprimovanim vazduhom malo. Samo naprave još veći problem kad naguraju prašinu i zavrte ventilator iznad svog maksimuma.
ja narucio 21 septembraAuuu....pa sta ja da kazem 10187.
Porucen 20.septembra CL
Jos kada je kolega rekao da je on 10177 i da je dobio svoj ps5 pre nekog vremena ja poceo da spremam razanj ali....
Koliko si platio ? Vidim da ih ima za 620 na kp. Padaju cene i to dosta.Ja sam pao.
Skalpiran sam.
Za 200e.
Ali srećan.
Nema vise cekanja, trazenja, F5, okretanja tel. Koji sam na listi CL inace 102xx i slicno. Vreme nema cenu.
Otisao kod coveka, uzeo, platio, namestio, uzivao.
Ne kazem da to treba uraditi ali uradih...
Ja sam poručio 20 septembra. Broj narudžbe 10175 ,ako je kolega 10177 dobio svoj ps5 znači da nemaju red jer mene niko nije kontaktirao.
Inače 22 septembra sam poručio series X i br.narudzbe je 10265
Mislim da ce se pozvati za ovo na poslovnu tajnu, jedino mi pada na pamet da svi vi koji ste reservisali primerak posaljete zajednicki dopis firmama kod kojih imate rezervaciju da vam napisu ove podatke medjutim mislim da bi i to bila mrka kapa.informaciju od javnog značaja svim radnjama trebalo poslati upit koliko konzola su uvezli, kada i u kolikim tranšama