Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

od kad sam kupio konzolu (mart 2021) nisam pratio desavanja na trzistu, i sad citam ovde i gledam malo sajtove - sta se dogodilo da su cene toliklo skocile?? i to paralelno sa ogromnim povecanjem dostupnosti konzola po radnjama sto mi je totalno nelogicno
ja tada u thnmn platio 66k disk verziju, sad koliko vidim najjeftinije je u GC 80 hiljada
šokovi
 
nisam kupovao tako da ne mogu da tvrdim, ali mislim da ne daju fiskalni nego neki svoj papir na osnovu kojeg ostvaruješ garanciju
 
Kupio sam kod njih bio PS4 Slim Gran Turismo ediciju 2018te. Sve u najboljem redu prošlo. Mislim da je došlo sa fiskalnim ali beše toliko davno da ne mogu da tvrdim zasigurno. Njihov papir sa garancijom i serijskim brojem je svakako bio. U svakom slučaju, naručio preko KP, sve prošlo u najboljem redu, poslali Royal Expressom, čovek mi pruža paket (na kojem nema nikakvog logotipa ili oznake), i kaže: "Je li ovo Soni četvorka?" Kažem jeste. "Alal vera, da se naigraš."
 
virtual shop je mozda korak iznad KP jer stvarno dugo posluju, rade i servise, sve i svasta, a ako je cena slicna, to je ok.
Inace, kad smo vec kod toga, planiram da penzionisem PS4 Pro, iako ima 1TB SSD, smorilo me sto izbacuje toplotu kao furuna, iako je veoma tih u radu, i nema prasine, jednostavno je PS5 bolje iskustvo narocito sad kad su 1TB kompatibilni SSDovi jeftiniji od 100 eura.

Uzeo bih disc based najverovatnije, mada i digital je ok ako ima dobrih ponuda - gde je sad najjeftinije naci, polovan je isto OK ako neko prodaje odavde.
 
Pa u virtual shop, ako kažeš da su ok...
Digital na kP...
 
Imas mnogo pouzdanih prodavaca na kp za odlicne novce, jedan od poznatijih kod koga kupujem jos od ps3, ima cenu 529,za digital, i 549 disk verzija, sto je po meni odlicna cena, da, sada je i on poceo da daje 2g garancije
 
Ok cena, obzirom na trenutnu globalnu finansijsku situaciju izazvanu od strane liberalnih fašista.
 

Prilozi

  • IMG_8410.png
    IMG_8410.png
    452.6 KB · Pregleda: 125
Ok cena, obzirom na trenutnu globalnu finansijsku situaciju izazvanu od strane liberalnih fašista.
Toliko o priči koju su terali dve i po godine, da Sony insistira da u Srbiji konzola mora da se prodaje u bundle setu sa igrama.

U svakom slučaju dobra ponuda, još opališ na 12 rata čisto da inflacija još više obesmisli sve...
 
Poslednja izmena:
Ja sam jos bolje prosao za 75k sa GoW uz konzolu... :)

Ali meni vise smeta prica da nema digitalnih jer kod nas ne postoji zvanicno PSN prodavnica.

Nema, ali zato MTS i A1 nude kupovinu vaucera za UK i US PSN prodavnicu... smehotres! Ajde sto nude, nego sto ubijaju sa cenama.

Tako da mi i ta prica ne pije vodu, samo je bilo pitanje da uzmu sto vise para i da muljaju sa bundle-ovima i resavaju se igara uz konzolu.
 
Poslednja izmena:
Mislim da ide to još malo dole(50 do 100e). Svaki dan je konzola sve starija, tržište zasićeno a Sony zarađuje pare preko prodaje igara a ne konzola.
Inflacija je jedini element koji ne ide u korist padu cene, ali ukoliko skok plate isprati inflaciju (malo sutra) ne bi trebalo da ima uticaja.
 
Pa i ja isto mislim da ce ici jos malo dole, ili tipa ova cena bude normalna, pa popust od lupam 10% da daju.
Nego, da li neko zna sta znaci "EAS", posto je to u nazivu " Sony Ps5 EAS" u Tehnomediji.
 
preko SBB na 24 rate x 3549 RSD
ps5 + GoW
 
Ja sam i dalje na preorderu kod njih, ulazim u trecu godinu jos malo 😂
 
Nasao sam ovaj Virtual shop, mislio da uzmem bratu jedan digital ovo nije skupo kod njih nista, top.
 
Nasao sam ovaj Virtual shop, mislio da uzmem bratu jedan digital ovo nije skupo kod njih nista, top.
Mislim da su i ti fantomi kao i CDR...

Verovatno prikupljaju podatke onih koji se prijave pa prodaju firmama koje valjaju reklame...
 
Cini mi se da sam negde na forumu citao da su oni legit.

E sad, to sto prodaju nesto sto ne mogu da prodaju je drugo, verovatno bi ga zvali telefonom da mu ponude ovo drugo malo skuplje jer nemaju to na stanju 🤔
 
Nasao sam ovaj Virtual shop, mislio da uzmem bratu jedan digital ovo nije skupo kod njih nista, top.
Kod njih sam kupio dve konzole 2014 i 2017, ranije su imali radnu u Ustaničkoj i tada su su igre-konzole i kada sam kupio drugu dobio sam garanciju i kesu Virualshop.
Ne znam da li se od tada nešto promenio, ali tada nisam imao problem sa njima.
 
Mislim da su i ti fantomi kao i CDR...

Verovatno prikupljaju podatke onih koji se prijave pa prodaju firmama koje valjaju reklame...
Takođe mogu da potvrdim da je Virtual shop legitimna priča. Kupio sam kod njih PS3 pre više od 10 godina (dok su još imali lokal na NBG), pa sam ih skoro opet našao kada sam kupovao XBX. Vrlo ljubazni i brzi, sve sam bukvalno završio u roku od par sati, doterali na adresu (u BG) :)
 
Nazad
Vrh Dno