Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Ubacio sam link do YT uputstva koje je linkovao Rhisonicus. To je uputstvo koje sam i ja prvi put pratio.

@treca smena: Ne postoji čipovanje. Postoji privremeni hack koji se čuva u RAM memoriji i omogućava jailbreak. Nakon gašenja konzole, on se gubi i mora ponovo da se odradi da bi se pristupilo homebrew sadržaju. Negativne stvari? Nije preporučljivo pristupati internetu kako se konzola ne bi ažurirala na noviji FW.

U suštini se može koristiti net, samo se u opcijama bukvalno pogasi sve što ima veze sa update-om, i izbegavati rest mode jer se nekima tad skinuo update i kad su upalili konzolu, počelo je da se instalira. Sada ima i metoda za potpuni offline, pa ako neko nece da se cima sa netom, evo linka:
https://youtu.be/UXZIXTlqgRM

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja? Ja ne gasim net nikad, meni je zabo error update kad sam prvi put odradio bloker i tu stoji od tad, ne palim ga vise.

Odradio sam ovu offline metodu,iscupao sam lan, ugasio net, ugasio i palio 2 puta konzolu, radi super [emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zanima me da li se zna ili može negde da se vidi ,na kojem sistemu je fifa 19 ,Pes 19 ,nba 2k19.Da li će biti do 5.55 ili će ići preko .

PS4 Jailbreak Status:
Firmware 1.76: Fully exploited in public
Firmware 3.55: Public WebKit exploit
Firmware 4.05 - 4.55: Fully exploited in public
Firmware 5.01 - 5.50: Public WebKit exploit
Firmware 5.05: Fully exploited in public
Firmware 5.50 - 5.55: Fully exploited in private

Op, op... :)

Da bre da...vec neko vreme vec ima privatan exploit za 5.55, tek kada bude izaso novi firmware za sony, moze da se ocekuje da ce da ga puste javno kao i za 5.05.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bice public exploit i 'jailbreak' 5.55, pod uslovom da taj 5.55 private exploit bude ispeglan u sledecem update-u, isto je vazilo za 5.05.

*Jedno pitanje za one koji su uzeli nove konzole sa 4.xx firmware-om.*
Drug je uzeo novi ps4 pro, ta verzija dolazi sa 4.7x fw, da l' je moguce uci odma' direktno u safe mode i update-ovati sistem preko usb pup metode? Citam po forumima nekima nece da prodje, vraca ih na pocetak kad se update-uje sve. Jel postoji opcija da se skip-uje update kad se prvi put pali konzola? Ja sam zaboravio to.

Finally, once the SSL cert is readded and functioning properly we'll reopen the news portal and forums... thanks again for everyone's continued patience until then!

Mogu da probaju da ga roknu, samo da probaju. :d A ako ga roknu stvarno, imacemo neki novi.

Sto se tice neta, licno nepotreban je osim za JB, ako se vec ne cimas sa offline varijantama pomoci senzora itd..
Dkale net on samo kaf treba jb up, posle off i cao.

Drug je uzeo novi ps4 pro, ta verzija dolazi sa 4.7x fw, da l' je moguce uci odma' direktno u safe mode i update-ovati sistem preko usb pup metode? Citam po forumima nekima nece da prodje, vraca ih na pocetak kad se update-uje sve. Jel postoji opcija da se skip-uje update kad se prvi put pali konzola? Ja sam zaboravio to.

Da odgovorim sam sebi, mozda ce znaciti nekom u buducnosti. Moze da se skipuje sve za net kad se pali prvi put, pa update preko usb pup motode iz safe mode-a, pa se odradi offline jailbreak, i to je to. Napunjen igrama.

Poslednja izmena:
Gledam sada covek prodaje na KP nov Slim cipovan i sad mene interesuje uzmem to i sta se desava sa buducim igrama?
Ja uglavno peglam sportske igre, burazer pegla ostalo ali nisam video da je nesto aktivan i da mu treba net.
I sta sada kad bude hteo da uzmem novu Fifu ili NBA ?
Malo sam smotan za te stvari i glupav pa ajde da pitam?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Igre koje su izasle do fw 5.07 mozes da igras sve ali naredne moras vec da obracas paznju. Nove sportske 2019. neces moci igrati sa ovim sadasnjim 5.05 sistemom vec ces morati cekati da probiju 5.50 ili noviji.

Da li je neko uzimao preko VIP-a ovaj Sony što sad nude sa 3 igre?
Jer fabrički paket ili oni su nešto izmuvali. PItao sam ih i onlin i na fb i uživo niko ne zna koji je fw u njima. POvoljna cena ima ih mnogo a uz paket izadje zanimljiva ponuda. Klinac prošo 5.0 a ja obećao pa sad nemam gde :p Sebi ostavljam ps3 nisam još ni 5% igara prešao koje želim samo punim hdd i brišem ) više vremena ubacujem igre nego što igram al dobro merak je kad je džabe pa mi nije teško.

Ja sam narucio to u sredu nisu imali na stanju sada sam na cekanju. U BG ima samo u Zemunu bio sam spreman i tamo da odem, ali su mi rekli da ce me zvati.
Kad dodje mogu da ti javima mada ja ako je ovako kako kaze kolega iznad necu da cackam dok ne vidim sta ce sa ovim novim igrama biti.
Iskreno za mene koji sam orjentisan na sport nije mi mnogo da dam do 50e da dobijem goste Fifa i Nba i da peglam to.

Inace spustili su PS4 i po radnjama isao sam i gledao (Tehnomanija 1 joy i Fifa 40k) , ali ovo preko VIP mi dodje bolje jer neopterecuje kreditni biro jer se vodi kao ugovor za broj. A broj cu da dam nekom u porodici nek prica ima beskonacno.

Ma ima i games neki kompleti al ni oni nece da kazu koji je fw unutra.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

15 000 je jeftinije ako uzmes klasik tarifu za 700 dinara...
Konzola je 48000 i na dve godine izadje 15k manje nego sa neo2...
Ako je konzola prioritet a mislim da jeste [emoji16]

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Da i plati 48k konzolu VIPu odmah u kesu a ze te pare moze da kupi bolji paket i jeftinije da prodje i to po radnjama da ne gledamo KP i ostale sajtove koji se bave prodajom ove konzole.

Sigurica te izadje 66000
Neo2 75900
Neo4 84600
Neo6. 97800
Neo10. 105600

Ovo su cene ako uzimas odmah za kes bez rata.

Mi pricamo o placanju na rate, ne pratis sta covek prica. Zeli na rate da uzme, a da ne optereti kreditni rejting...
Karticu i broj bi bacio, ili poklonio nekom.
Tako da mu je najoovoljnija varijanta klasik od 700 din, gde ce da mu sve izadje 15000 manje nego sa neo2 recimo..

Mi pricamo o placanju na rate, ne pratis sta covek prica. Zeli na rate da uzme, a da ne optereti kreditni rejting...
Karticu i broj bi bacio, ili poklonio nekom.
Tako da mu je najoovoljnija varijanta klasik od 700 din, gde ce da mu sve izadje 15000 manje nego sa neo2 recimo..

Gusimo temu ali ajde.
Ja sam pricao o kreditnom rejtingu i ostalo, covek je pitao samo koji je sistem unutra radi cipovanja predpostavljam.

Iz prilozenog lepo sam napisao cene nikako te neizadje 15k manje lepo sam ispisao cene za tarife sve.

Opet kazem za klasik mora da iskesira odmah 48k a to nikao nije povoljno jer ako ce da iskesira tolike pare ima kod Tehnomanije istu za 40k (samo sa jednim joy i fafa wc).

Ja sam narucio uz Neo4 tarifu na rate. Mesecno me izadje 3650 da nista ne dajem odmah.

Za Neo 2 mora da iskesira 15000
:)
Neo 4 se tek ne isplati, ako nema potrebu za paketom...
Kako god, da vidimo koja je verzija u pitanju, mozda mnogo buke ni oko čega :)

Za Neo 2 mora da iskesira 15000
:)
Neo 4 se tek ne isplati, ako nema potrebu za paketom...
Kako god, da vidimo koja je verzija u pitanju, mozda mnogo buke ni oko čega :)

Pa za klasik iskesira 48000 odmah a i ne moze na rate da se uzme jer je ucesce samo 45000.

Najmanje ispadne na Neo2 ali si upravu mora da se iskesira 15000 i posle imas 2700 na 24 meseca.

Neo4 je prica ako nemas za ucesce i onda ti je 3650 na 24 rate.

Ne znam što se ćerate sa ovim lopovima kad imate kod naših(kp) ps4 slim za 230 jura sa fw < 5.05.

Poslednja izmena:
Ne znam što se ćerate sa ovim lopovima kad imate kod naših(kp) ps4 slim za 230 jura sa fw < 5.05.

Problem sto nemaju svi ziv kes u rukama. Pa onda hoce nece ili da uzmu na kredit pa dobiju sta zele ili da ne uzmu pa da cekaju neko bolje vreme za kes u rukama pa kupe konzolu ovako bez da je predplate vise nego sto inace vredi.

Ja isto sada gledam da uzmem, tacnije ja gledam vec dva meseca ili koliko da uzmem konzolu i pre mesec dana mi rikne komp pa sam tu spicio para i para sto na kredit sto za kes. Tako da sada opet za sony se nema.

Ajde da kazem da si po godistu 95 to....mogu da ti odgovori videces kad se ozenis i kad dodju djeca :)

Od kada sam se ozenio zivim zivot na kredi...

Samo da kazem da ispod 300e nema cipovanu ima 34000 slim novi cipovan sa garancijom.
Ove Fat koje se prodaju one su najmanje 2 godine stare ako ne i vise i to imas jednu od 240/250e ima dve koje su tu negde oko 230e ali poreklo i starost nepoznato.
I ja trazim oko mesec dana konzolu tako da sam u tome...

Kako stoji stanje sa konzolama i cipovanjem cetvorke neko vreme nisam pratio i danas vidim da je hakovan, iznenadjenje ,)

Gledam sad da prodam trojku i da uzimam cetvorku ali ne znam sta da gledam i da znam ... jel mogu to sam da cipujem i sta zahteva ili koliko je skuplja cipovana .. ?

vrati se jednu stranu ili barem koji post nazad...

Nazad
Vrh Dno