To je i za ocekivati. Cak sam napravio temu kada su izdali Visa Inspire prvi put, da je zeznuta u PM.Ali kad je doslo na naplatu, za 4.5 eur skinuli su 564.73 din. Tacno jucerasnji intesa prodajni kurs 125.49 din
Jel zna neko način da prebacim pare sa skrilla na PayPal, zato što skrill uzima 5.5 evra za withdraw a PayPal nista.
Ово нисам знао.Јесу ли ти ово рекли из банке?Најчешће таква ограничења имају само интернет картице а не картице с текућим девизним.aik je jos u igri ali mi se nesvidja sto mora 10 eura + da se ima na racunu kada se placa
Ово нисам знао.Јесу ли ти ово рекли из банке?Најчешће таква ограничења имају само интернет картице а не картице с текућим девизним.
@ Jericho ako sam dobro razumeo dovoljno mi je tekuci racun (koji je dinarski i devizni koji se neplaca) i sve to trebalo bi da me izadje 200 rsd sa visa electron electron paywave karticom, ovo drugo mi nije potrebno jer imamo preko 27 godina a da dajem 310 rsd previse mi je na nesto sto mi netreba![]()
И ја мислим да је ово само ‚‚препорука" за успјешно плаћање,јер би иначе и у Тарифама требало да стоји да је мин. депозит толики и толики,а и мала је сума у односу на друге банке од 20 €.Ништа не тврдим 100%,само размишљам гласно.Podsećamo Vas da na deviznom računu koji je partija potrošnje Vaše kartice uvek treba da bude 10 EUR više od iznosa koji želite da platite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari