Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Za setanje izmedju racuna? Ne.

I ne moze se vezati Electron za Hit-EUR, mora za obican devizni. Tebi to bas i treba, prebaci sa Hit-EUR kada zelis, a na deviznom ne cuvaj nista.
I nemoj koristiti Visa inspire ni za sta:)
Otvorio sam studentski hit tekući račun sa visa inspire, sta mi je činiti da mogu sto povoljnije i bezbednije kupovati online?

Sent from mTal

Poslednja izmena:
1. Naucis se strpljenju
2. Citas temu u kojoj si postavio pitanje

Kada mi Aliexpress vrati novac na visu ja mogu da podignem te pare bez problema i provizija ili?
Imam onu internet karticu kod intese i devizni račun

sent from SM-G900F

Kako mislis? Pa vrati ti sredstva na karticu, kakvih bi problema tu moglo biti?

Pojma nemam nikad nisam dizao te pare što mi vrate, u glavnom je bila sića i koristio sam je za sledecu kupovinu a sad je oko 140$

sent from SM-G900F

jer zna neko koliko treba neteleru da vrati novac na karticu posto su poslali zahtev 13.10 da su pokrenuli vracanje novca sa balansa na karticu kojom je uplaceno posto su ukinuli virtualne kartice zatvorio sam racun i zatrazio refund i sad me interesuje koliko je potrebno novac da legne na racun
pozdrav

Jel postoji neka druga banka osim Inteze gde moze da se otvori račun za plaćanje preko interneta i vezivanje sa PayPalom??? Guzve, redovi, užasno spori radnici, usluga KATASTROFA u Intezi.... Moje pare i živci vrede više....

Sent from S7

OTP i Komercijalna.

Jel postoji neka druga banka osim Inteze gde moze da se otvori račun za plaćanje preko interneta i vezivanje sa PayPalom??? Guzve, redovi, užasno spori radnici, usluga KATASTROFA u Intezi.... Moje pare i živci vrede više....

Sent from S7

Mislis da je u drugim bankama bolje?
Upravo dosao iz inteze bio 5 minuta i zavrsio posao. Vecina ekspozitura ima 1 dan u nedelji kad radi do 19 (+-1h) i taj dan odes u ovo vreme i nema guzve.

http://www.bancaintesa.rs/lokacije/lokacije-ekspozitura-i-bankomata.719.html

kako da ne. ne znam da li su resili ali zadnjih dana nije moglo da se na bankomatima radi sa devizama a ekspoziture ne postoje sem 1 glavne

Sent from my mobile

Mislis da je u drugim bankama bolje?
Upravo dosao iz inteze bio 5 minuta i zavrsio posao. Vecina ekspozitura ima 1 dan u nedelji kad radi do 19 (+-1h) i taj dan odes u ovo vreme i nema guzve.

http://www.bancaintesa.rs/lokacije/lokacije-ekspozitura-i-bankomata.719.html
Ne znam šta da mislim.... Današnja situacija : 5 šaltera, od toga rade 2, jedan prima pravna lica i fizička, drugi samo fizička. U banci u trenutku 20 ljudi, iako se uzimaju brojevi, opet upadaju na salter neke stranke koje se pojavljuju iz kancelarija gde su krediti itd.... Za zavrsavanje mojih obaveza na šalteru u banci je trebalo nepun minut, a da dodjem na red je trebalo 40ak min.... Došlo mi tamo svima da se nahebem familije, i da sam imao bombu, verovatno bi je aktivirao.... Gledam one salterske radnike, ležerni, boli ih uvo što se u banci ne diše.... Niti neko dolazi da pojača posao niti se potriše neko u banci što je gužva. Zaječarska expozitura je u pitanju. I loodim, jer ovo nije prvi put da svedočim ovakvoj situaciji.

Sent from S7

Onda idi u Raiffeisen.
Ili Piraeus ako je zbog salterske guzve. Kod mene je nikada nema:)

Ili pogledaj ProCredit mislim da kod njih na bankonatima isto moze eur da se i uplati i isplati.

Poslednja izmena:
Neko mi skoro rece da je Intesa trenutno najjaca kod nas. Ne znam odakle mu ta informacija. Makar su lepo su sredili ekspoziture, ima cak i kafica da se popije :D

A i neko je skoro napisao da se visa internet kartica plaća ?

Ja danas otišao po istu i nisu mi ništa naplatili tako da taj koji je rakao da se naplaćuje nije u vinkli .

prvi put uzimas vizu internet u intezi?

Sent from my mobile

Po skoro svim krotetijumima ekonomskim jeste.
Prva je i po vremenu koje klijenti provedu u filijali:)

Neko mi skoro rece da je Intesa trenutno najjaca kod nas. Ne znam odakle mu ta informacija. Makar su lepo su sredili ekspoziture, ima cak i kafica da se popije :D
Интеза,па 3 празна мјеста ....Одавно.

Da se ceka, ceka se, ali ceka se i u komercijalnoj koliko vidim. Za ostale banke ne znam. Hvala bogu pa nikada ne idem do banke, racune platim u postanskoj stedionici, odem pola sata pred kraj radnog vremena, skoro uvek jedini budem tamo :D

Rece mi kolega da je provozija prilikom internet placanja racuna 10din, jel to tacno?

Koliki su redovi, ne bi me zacudilo da ubace i mini kuhinju, da se nesto prezalogaji. Najgora banka, po mom misljenju. Ako ti banka ukrade sat-dva za placanje jednog racuna, kako se onda isplati to sto imaju neku uslugu jeftiniju za 10, 20, 50 dinara?
Ako ne racunam ekspozituru u Makedonskoj, najduze sto sam ikad cekao u Komercijalnoj jeste mozda pola sata, uglavnom se sve zavrsi za 15-ak minuta. Necu naravno reci koje poslovnice koristim, da mi se ne dovlacite tu da mi pravite guzvu :D

ko jos sem penzionera ide u banku da placa racune?

Sent from my mobile

Nasumican primer, kad god sam ulazio u Intezu bilo je to sticajem okolnosti -tj. bio sam prinudjen u tom trenutku, i bas svaki put sam se iznervirao. Trebaju ti cekovi, trebaju ti devize, ne mozes sve odraditi preko e-bankinga.

Cao svima, interesuje me ako neko moze da mi objasni koju karticu treba da imam da bih placao na sportdirectu ?
Ja imam racun u Raiffeisen banci, obicnu dinarsku karticu i neko online placanje jer sam student, da li ja mogu sa tim mojim racunom da tamo da placam, kao na foru kako sam ja to zamislio ,,ja imam dinare, tamo cene namestim u eurima i onda oni sami na sajtu mi po nekom kursu izracunaju koliko treba da platim,, vrv to ne ide tako, pa ako neko moze to da mi pojasni, da li bi trebao u banci da trazim tu neku deviznu karticu ili kako ?

Mozes. Kostace te vise nego da uzmes lepo Visa Electron u Intesi ili MasterCard u Telenor Banci, ali mozes :)

@Jericho, zato sada lepo ProCredit, ima listu 24/7 zona, moze uplata/isplata EUR i RSD. I ima svega, za razliku od Telenor Banke. (mada izgleda manje 24/7 zona nego Telenor bankomata, ali su vise rasprostranjeni po manjim mestima!)

Šta je Intesa online banking om? Ne mogu da se ulogujem ni sinoć ni jutros.

Ja sam juce preko android app jeeeedva platio nesto. Nikad nije tako bagovalo.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako si napisao, posto mi nesto baguje net, pomislio sam da ste probali placanje sa Intesa Visa kartica preko telefona (Android Pay?) :)

Koristim Intesinu Visu Electron preko Paypala, podeseno ono bill me in seller's currency, ali uvek ispadne 6-7% veci iznos koji mi skinu nego sto je na checkout pageu. Kupujem preko eBay-a, da ne bude zabune, i gledam na ovom govnjivom novom checkoutu da ponekad pise 1.00RSD = 0.01EUR (sto je, jelte, odlicna stvar), ali kad hocu da promenim na samom checkout pageu kao sto je pre bilo da moze da se bira nacin konverzije - nema toga vise.

Probao sam i sa drugom varijantom, da ide preko paypalovih konverzija, i isti rezultat samo malo skuplji. Na SMS mi stize obavestenje da je skinuto tacno onoliko koliko treba, i onda pise raspolozivo stanje: u dinarima(?!?!?), u pitanju je zelena devizna Visa Electron. Da li je neko imao ovakvih iskustava, posto mi se cini da ovi iz Intese konvertuju evre/funte/dolare u dinare, pa onda naknadno u evre, jer mi ispadne recimo 1EUR 131-132din (taman tih 6-7%). Ili je to sto pise Raspolozivo stanje u dinarima samo aproksimacija, posto NIGDE se ne pominju nikakvi dinari osim u SMS obavestenjima, na ebankingu je sve devizno.

Poslednja izmena:
Vrh Dno