Imam problem sa Intesinom Visa internet karticom. Pri pokušaju plaćanja premium naloga na uploaded.net odbija uz poruku: Blocked by riskcheck rule(s):554
Pokušao sam sa njihovom i intesinom podrškom, ali bez uspeha. Da li neko ima ideju šta je u pitanju ?
identicno i kod mene, isto su mi dva broja telefona sad blokirana, valjda ce odblokirati onda za 48 sati, bas sam hteo da uzmem uploaded na 48h za 4.99€ ali isto mi izaslo Blocked by riskcheck rule(s):554Pozdrav,
naleteo sam na ovaj post tako što sam u Google search uneo "Blocked by...".
Znači nisam jedini.
Ne bih da ti gasim nadu, ali mislim da u uploaded.to nisu baš pametni. Opisao sam im čitav problem, rekao da već 9 meseci bez problema plaćam istom karticom i na kraju naveo da ne mogu ponovo da pokušam jer su mi 2 telefona blokirana (kad jednom plaćanje omane iz bilo kog razloga, ne može se pokušati ponovo sa unosom istog broja). Od cele priče, oni mi odgovorili samo da mi je broj blokiran na 48 sati i to kao da su turski jezik prevodili na engleski pomoću google translate. U Intesi nemaju pojma o čemu se radi.
Jedino što mi pada na pamet da može da bude u pitanju je to što mi kartica ističe za 2 meseca (3/14), mada sam možda i tropnuo. To je jedino "nešto" po čemu se, da kažem, kartica "ističe"...
Nadam se da se neće ponoviti situacija kao sa PayPal-om pre dve godine
Ne mora DaemonTOols, sasvim je dovoljno da se file kopira negde na komp, i onda samo ta putanja unese kad IntesaOnline pita gde je sertifikat.
Moguce da ti treba ziro racun?Znaci, ja njima dam moj ziro racun
Čekaj, bre, alfa, za a-vista ne znači "po viđenju"? To je, valjda tekući?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari