Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 845
Par pitanja za korisnike Skrill-a. Jel uspeo neko da doda Visa Electron karticu banke Intesa na Skrill? Kolika je provizija za podizanje para sa bankomata?
Kako mislis internet? Visa internet i electron su vezani za devizni racun, cak ne znam dal mogu biti vezani za isti racun, ja imam 2 razlicita devizna...otvorili su mi 2 rč, devizni i za internet
Da li neko zna kada vracaju apre koje stoje u nedospelim obavezama?
Pokusao sam da kupim nesto ali su mi odbili karticu tacnije banka je odbila koliko su mi rekli i sad mi te pare stoje zarobljene u nedospelim obavezama?
Zavisi, evo meni stoji 40 dana transakcija koju je prodavac ponistio...
trazio sam posle 30 dana da mi oslobode pare, ali me je nazvala jedna vrlo neljubazna sluzbenica i rekla da za debitnu (sto visa internet) je rok 45 dana. Inace su vrlo ljubazni ova mora da je imala hormonskih problema taj dan. Nisam se zalio, ali od sada samo preko personalne bankarke, ona mora da bude ljubazna...
sta raditi ukoliko se zaborave podaci naloga za ebanking? msm imam 2 korisnicka koja koristim na forumima/mailovima, i 3-4 sifre koje vrtim, i sve sam probao i nece... da li da idem u banku posto nema da se resetuje sifra preko maila kao kad zaboravis podatke za forum...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari