Боља ти је Интезина,какав Ерсте ,као и Рајфајзен,одерао би те на провизији.Uredu sacekacu onda da mi izrade tu visu electron hvala na odgovorima, jesam vas smorio
Nesto sumnjam da moze bez provizije. Ja sam ranije prebacivao sa jednog Neteller racuna na drugi bez provizije, ali mislim da to sad naplacuju. Mozda bi najbezbolnija opcija bila preko Paypala ako moze? Jos ako je u USA moguce povuci novac automatski,bez one fiksne provizije od 5$, 1-og u mesecu...
Imam i ja jednu dilemu. Nisam do sad kupovao preko kartica, samo preko PP. Ako sam dobro razumeo, Intezina Visa Electron nije bas bezbedna za online placanja? Otprilike svako ko zna podatke sa prednje i onaj 3-cifreni broj sa zadnje strane moje kartice, moze da mi isprazni devizni racun bez po muke? Ako otvorim jos jedan devizni kod njih i uzmem njihovu Internet karticu, postoji li provizija kod prebacivanja novca (oba racuna u €) sa jednog na drugi racun? Moze li to prebacivanje da se obavi onlajn, da ne idem svaki put u banku? Nemojte bambije, molim vas, imam vec toga pun kofer.![]()
Može online, nema provizije i dešava se trenutno. Ja mogu da prebacim samo sa glavnog računa na internet račun.
Испразниће ти и новац с интернет картице ако тако размишљаш.Ako sam dobro razumeo, Intezina Visa Electron nije bas bezbedna za online placanja? Otprilike svako ko zna podatke sa prednje i onaj 3-cifreni broj sa zadnje strane moje kartice, moze da mi isprazni devizni racun bez po muke? Ako otvorim jos jedan devizni kod njih i uzmem njihovu Internet karticu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari