Pa to sam i rekao, da to vazi za LCD paneleDa razliciti paneli u okviru iste oznake modela postoje kod LCD panela, a ne kod plazmi...
Prevazisla i KURO po pitanju crne?
Ajde da stavim i ovde. Okacen je uporedni test LCD 32" televizora. Kao sto sam pomenuo dole u temi, nemojte da budete previse strogi. Meni je prvi put da zapravo pisem ovako nesto, a ovo je novo i za benchmark sajt, posto nije u proslosti radjeno nista slicno.
http://www.benchit.rs/BenchIT-testovi/TV-uredjaji/Uporedni-test-32-LCDTV-uredjaja-Q4-2009.html
Bili smo prinudjeni da testiramo ono sto smo nasli u prodavnici a imali su samo ovih 12 modela 32", sta da se radi.
Sto se tice panasonica meni je nekako bilo logicno da je S silver, ali nisam nigde uspeo da nadjem veci info o tome a trazio sam.
@SEKRETAR3000
B350 ima touch senzore? Jeste da smo koristili daljinski ali ovo na B350 su napred samo simboli za dugmice koji se nalaze pozadi. U ovo sam siguran 99% a posto sam 100% siguran da ih ni B450 nema, ne bi bilo nimalo logicno.
Mozda si mislio B530, ali ni on ne poseduje touch senzore takodje. Prvi model iz testa koji ih ima je B650.
Bili smo prinudjeni da testiramo ono sto smo nasli u prodavnici a imali su samo ovih 12 modela 32", sta da se radi.
Sto se tice panasonica meni je nekako bilo logicno da je S silver, ali nisam nigde uspeo da nadjem veci info o tome a trazio sam.
@SEKRETAR3000
B350 ima touch senzore? Jeste da smo koristili daljinski ali ovo na B350 su napred samo simboli za dugmice koji se nalaze pozadi. U ovo sam siguran 99% a posto sam 100% siguran da ih ni B450 nema, ne bi bilo nimalo logicno.
Mozda si mislio B530, ali ni on ne poseduje touch senzore takodje. Prvi model iz testa koji ih ima je B650.
A ja sam prilicno bio siguran da senzori nisu izbocine, jer imam senzore na svom A656 i ne izgledaju tako, mislim izgledaju graficki ali ovo izgleda kao samo izbacena plastika i vodic za dugmice iza... Neka mi neko sa B350 potvrdi pre nego sto promenimo podatak.
U specifikacijama za C10P, jer nigde nisam uspeo da nadjem specifikaciju za C10S pise :
Sistem za prijem:
PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L'; DVB-T
Ispada da sam ja sad pisao sve ovo napamet i da nisam nista proveravao
Prijavite jos neku gresku ako nadjete, ali ja mislim da sam bio temeljan, mozda gresim hehe.
A ja sam prilicno bio siguran da senzori nisu izbocine, jer imam senzore na svom A656 i ne izgledaju tako, mislim izgledaju graficki ali ovo izgleda kao samo izbacena plastika i vodic za dugmice iza... Neka mi neko sa B350 potvrdi pre nego sto promenimo podatak.
U specifikacijama za C10P, jer nigde nisam uspeo da nadjem specifikaciju za C10S pise :
Sistem za prijem:
PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L'; DVB-T
Ispada da sam ja sad pisao sve ovo napamet i da nisam nista proveravao
Prijavite jos neku gresku ako nadjete, ali ja mislim da sam bio temeljan, mozda gresim hehe.
Hteo sam da pazarim Panasonic C10P ili E, ali sam se malo oladio kada sam pročitao test. Panasonicova serija C10 ima oznake P(S-silver),E(S) i B (koliko sam video ima ga samo u Engleskoj). P(S) nema DVB-T tjuner i SD Card viewer dok E ima oba. Nisam još potpuno odustao od Panasonica, ali kako stvari stoje izgleda da ću ipak uzeti LG LH2000, koji mi za sličnu lovu deluje kao kompletniji proizvod (a usput još moze i da se otključa usb port za MKV). Videćemo iduće nedelje šta nam valja činiti. LG ili Panasonic, pitanje je sad. Ako nekog interesuje okačio sam o.manual za sva tri Panasonic-ova modela pa nek skine i pogleda.
http://www.mediafire.com/?o1bjynn2xjo
@Gizmor
a kakve veze ima sto su ispupceni? I kod mene su ispupceni ali su senzori (50B430)
Najvise zavisi od toliko koliko para hoces da das. Ako pucas na cifru od ~50000 din, onda ti se resenje namece samo od sebe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari