Crna boja je odlicna, isprva nisam provalio razliku izmedju crne boje i ivica TV-a![]()
ja imam g10 50", i ne bih se bas slozio, slabo si ti to gledao :d crna i dalje nije crna, narocito ne u potpunom mraku. Zamraci sobu, postavi crnu pozadinu na g10, pa vidi sam...Ja se ne salim. U potpunom mraku, skoro se jedva videla razlikaSjajan TV i u ovom cenovnom rangu bolji televizor NE POSTOJI. Osim ako neko gleda velicina > kvalitet, moze se naci stariji model od 50'' za slicne pare.
Sto se mene tice, 42'' je dovoljno, nesto vise je za moj prostor mozda i previse veliko...
Jel moguce da je najmanje rastojanje 91cm:shock:,kod mene su (pasivni) zvucnici na 50cm od plazme ali nisam primetio neke anomalije,jel moze ovo da mi napravi problem?Nisam cuo nista slicno ali nesto sto me najvise podseca je Motion Judder, ali ti si pominjao ivice slike, ne celu sliku. Bas me je zanimalo pa sam nasao ovo mada nisam siguran da je to uzrok 100%.
"If the picture on your Plasma TV is wavy, jumpy, or distorted at the edges or corners, you may be seeing the effects of magnetic interference from a nearby electronic or magnetic device such as a pair of speakers, a clock radio, or a stereo receiver. To resolve the problem, move all electronic or magnetic devices away from the TV by at least three feet."
Nisam cuo da kod plasme ima taj i taj panel, vec bi trebalo da se kod plasma televizora koristi samo jedan tip panela.
Pa to sam i rekao, da to vazi za LCD paneleDa razliciti paneli u okviru iste oznake modela postoje kod LCD panela, a ne kod plazmi... Evo u tehnomarketu u delta city je stigla Panasonic 54Z10 plazma od sokro 6000 eur ima isti panel kao i G model koji je 5 puta jeftiniji
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari