Nisam bio u prilici da pustam 5.1 zvuk kroz zvucnike sa tv-a. Realno, ko kupuje plasmu ili lcd bi trebalo da se ispruzi i za kvalitetan 5.1 surround ili barem na primer logitech x-540 ako kacite tv sa kompom.
Rekao bih da to cudo radi samo kada radi sa internim zvucnicima, tj. cim se izaberu externi sve opcije, ukljucujuci ovu, se "zasivljuju" u meniju...
Kaze u uputstvu sledece: "SRS TruSurround XT : TruSurround XT is a patened SRS technology that solves the problem of playing 5.1 multicannel content over two speakers."! Koliko znam engleski to bi znacilo da on sve 5.1 audio delove pretvara u 2.0 ili ti stereo a ne da pretvara stereo na eksterne 5.1 zvucnike.
@Delija
Tako je.Nema unutra dekodera tog tipa koji bi dali digitalni ili analogni zvuk out, do nekog recimo risivera koji to nema.Na internim zvucnicima pravi surround zvuk i produbljuje bas verovatno multiplicirajuci stereo i sa delayom postize koliko toliko okruzujuci zvuk.Provericemo cim nadjem vremena.
Po meni je naj gore prosao onaj koji je se zaleteo i kupio prvu generaciju LCDa ili plazmi i pukao veliku kintu.
To je vrlo diskutabilno...
Taj koji je puk'o velike pare znaci da ih i ima + par godina je uzivao gledajuci taj isti TV, a sad ce (ili vec jeste) opet kupiti neki nabudzeni TV i bolece ga prolece
Sta ce ti pare ako ih ne trosis?
Pitanje je samo sta nekoga cini srecnim. Ja cu uvek (kao sto sam i sada) dati 4-5 puta vise para za ozvucenje nego za TV i nikad se necu pokajati zbog toga :,,: To je sve cisto individualna stvar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari