- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Thierry Henry nisam ja snimao, snimak sam nasao na youtube- u . Nemam pojma ko ga je snimao niti me je interesovalo vec je interesantna razlika koja je slicna onoj kada stavis 2 tehnologije jednu pored druge. Thierry Henry kako bre pristrasan, samo mi kazi da ti ne vidis razliku i da ti nista nije cudno sa plazmom u poredjenju sa LCD-om??? Ono kao bledja slika, slabiji kontrast i ostrina(mada se ona samo nazire zbog loseg snimka). Razlika je OcIgLeDnA i bas je najslicnija onoj kada odes u radnju. Pa i prodavci su onda slepi i ne vide belu macku, nego pusti sad to. Dizem ruke do ujutru kada idem u WEG pa cu da prenesem svoje utiske. Najcudnija stvar kod panela je ta sto je ovde stvar vrlo ocigledna i ne moze da bude subjektivna a opet neki od nas vide razlicito. Necu da vredjam nikoga da ne zna da gleda i ne kazem to. Nije da vam ne verujem, da ne verujem ne bih sebe cimao jer ja nikakve dileme nisam imao pre vasih hvaljenja plazme. Jako cudno zar ne?
Ah ok izvinjavam se onda, ali opet necu da kazem da "nema" razlike ali malo je smeshan video da bi se komentarisalo razumes?
Ja od kako je tast uzeo Z seriju Sony-ja sam bas odlepio za LCD pogotovo kad sam video kako radi kao monitor extra. Pritom jos uvek nisam sam testirao plazmu mada bih voleo, ali kod ortaka sam igrao i gledao par stvari. Kad se namesti plazma je mnogo dobra slika ne mogu da gresim dusu.
Na Sony-iju HD stvari mnogo dobro izgledaju, SD je ok, avi filmici pristojno ocekivao sam mnogo goru sliku ali mi se dopada.
Ali evo ja da mogu da biram sada bilo bi ili onaj philips LCD(zaboravio sam ime modela) koji ima najlepsu sliku kako kazu strani forumashi ili Pioneer plazmu. E sad ovo sto sam naveo je sve preko 4000$ pa na vise nazalost.