postavio si takvi pitanje da je potreban ceo elaborat o ovoj temi. svako ko ti odgovori a da nje potrošio neko sati za odgovor, jednostavno nije u pravu.Prvo da se unapred izvinim moderatorima ukoliko tema vec postoji, gledao sam ali je nisam nasao.
Dakle zanima me koja je tehnicka, kvalitativna i "consumer" razlika izmedju ova dva "standarda"?
Dakle sta je bolje u cemu?
poz
toogood
pa čim si napisao lcd, već si srušio mogućnost da dobiješ neki kraći odgovor. previše širok pojam, previše tehnologija je uključeno u prikaz konačne slike lcd televizora.ok nisam mislio da se opise metodologija rada televizora, iako verujem da od toga sve zavisi...vise taksativno bez puno opterecenja
poz
toogood
ovo bi bilo ko da si rekao da postoji review 2 automobila, recimo lupam, reno vs pežo, iste dužine od 4m, pa eto vidi ko je bolji proizvođač.bio je neki test ovdje na benchu, prije mozda 1 god, 2 TVa iste dijagonale, 1 LCD, 1 plasma, pa pokusaj da ga nadjes
pa čim si napisao lcd, već si srušio mogućnost da dobiješ neki kraći odgovor. previše širok pojam, previše tehnologija je uključeno u prikaz konačne slike lcd televizora.
plazma sa druge strane je je malo unificiranija i lakša za objašnjavanje.
ovo bi bilo ko da si rekao da postoji review 2 automobila, recimo lupam, reno vs pežo, iste dužine od 4m, pa eto vidi ko je bolji proizvođač.
bio je neki test ovdje na benchu, prije mozda 1 god, 2 TVa iste dijagonale, 1 LCD, 1 plasma, pa pokusaj da ga nadjes
ovo bi bilo ko da si rekao da postoji review 2 automobila, recimo lupam, reno vs pežo, iste dužine od 4m, pa eto vidi ko je bolji proizvođač.
ali ja ga uopšte ne komentarišem.trebao si prvo da nadjes taj test, pa komentarises![]()
test je dao makar neke okvirne smjernice, tipa LCD daje ostriju sliku i bolji je za text, za Win (ko hoce da koristi TV kao monitor), ali je slika na plazmi "meksha" i "prirodnija" kada se gledaju filmovi i sl (ne drzite me za rijec da sam sve dobro zapamtio)...
kakva muljava slika? definiši to. moj panasonic 37pv80 ima sve samo ne muljavu sliku.onda je za tvoje potrebe LCD najbolje resenje jel plazma ima ''muljaviju'' sliku i ne moze dugo da prikazuje staticnu sliku
kakva muljava slika? definiši to. moj panasonic 37pv80 ima sve samo ne muljavu sliku.
i jel ti kupuješ hdtv da bi držao 8 sati statičan desktop, ili da sve izgleda perfektno?
nastaje problem, javljaju se ljudi koji nisu videli nešto o čemu pričaju. a to je uvek kraj normalne rasprave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari