sakces permanentno biti banovanSamo da vas obavestitim da pored mene i moj sin ima nalog.
Valjda nece biti duplih oglasaSamo da vas obavestitim da pored mene i moj sin ima nalog.
znaci gleda se nalog, a ne osoba iza naloga. jasno
Samo mi još to fali!🙂Valjda nece biti duplih oglasa![]()
Ne znam kako ti nije jasna ova prosta stvar... Ne znam jednostavnije da objasnimznaci gleda se nalog, a ne osoba iza naloga. jasno
Ovo nije tema za sale.Iz kog razloga je obrisano pitanje sta u slucaju kada vise clanova jednog domacinstva koristi isti uredjaj za nekoliko naloga npr? @DukeLander
nadam se da necu dobiti jos jednu opomenu jer ih delite sakom i kapom i za obicne sale.
Cak naprotiv, izuzetno smo blagiPreterano ste rigorozni dodelom kaznenih poena imajte to u vidu.
Nije IP adresa jedini razlog, bilo je duplih naloga koji nisu delili ip, bilo je i različitih naloga sa iste adrese.pretpostavljam da ste mislili i na talve situacije?
Nista, od sada je obavezna live web kamera za post approval...pazi samo sledecu situaciju, evo ovaj Jova recimo sada njegova zena ili sestra ili brat koriste isti racunar i naprave nalog na forumu. kako se na to gleda jeli to sada dupli nalog ili nije? jer ako ga koristi Jova jeste, ako ga koristi njegova zena nije. zato moja pitanja, da posle ne bude zabune
Како кад и како према коме. И како који модератор. Има разлике.Cak naprotiv, izuzetno smo blagi
Ima razlike. Utisak je da su stariji clanovi da se tako izrazim zasticeniji. Treba pruziti sansu podjednako svima i pravila ako se primenjuju striktno primeniti istom merom na sve.Како кад и како према коме. И како који модератор. Има разлике.
Uvek je zabavno u ovim temama, tako da sam apsolutno za ovako neku temu, makar i samo sa readonly pravima.Svega mi, otvaram temu "Moderatorski ugao", da vidite makar povrsinu sa kakvim likovima se rvemo svakodnevno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari