RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Zahvaljujem se duboko na izdvojenom vremenu za iscrpan i gramatički potpun odgovor koji je u skladu sa srpskim jezikom.
Zahvaljujem se duboko na izdvojenom vremenu za iscrpan i gramatički potpun odgovor koji je u skladu sa srpskim jezikom.
Hvala ti na ovome neizmerno. Svaki dan me iseče tema, ali stalno se ugrizem za jezik.Ja imam jednu molbu isto, da li može da se promeni naslov teme, da bi bio u ispravnom obliku : "Imam pitanje u vezi SA forumom"? Nije nešto što je većini bitno ali već neko vreme imam neizdrž da to priupitam.
Uzalud sarkazam prijatelju...Zahvaljujem se duboko na izdvojenom vremenu za iscrpan i gramatički potpun odgovor koji je u skladu sa srpskim jezikom.
Oni što ti predstavljaš kao lenjost , ja znam da je nedostatak vremena, u mom sučaju.Uzalud sarkazam prijatelju...
Objasnjeno je u Modus Operandi zasto ne, u Pravilima stoji sta je potrebno za oglas, kada postavljas oglas imas lepo u zaglavlju podebljan link ka Pravilima za oglase sa upozorenjem da obratis paznju, x puta receno da ne zelimo uopste da se bavimo oglasima... I sve ovo je vise puta napisano.
TL;DR: Nase je da drzimo oglase u okviru pravila i da ne zalaze u komercijalu, ostalo nas ne zanima, pogotovo gubljenje vremena zbog vase lenjosti.
Svaki artikal mora da bude opisan u smislu stanja, starosti, da li je funkcionalan, da li poseduje neko oštećenje i sl. Opis mora sadržati minimum 160 karaktera.
Prodajem raspberry pi 3 B sa originalni punjačem
Cena 30e
Nov Ekran 3.5" touch
20e
Mi imamo jos manje vremenaja znam da je nedostatak vremena, u mom sučaju.
Tako mozes da pises kada budes placao za usluge objavljivanja. Posto ne placas nista a mi radimo cisto volonterski, greske su neminovne i ocekivane.Ako se držite jednog, držite se svih podjednako. Prihvatili ste se posla moderisanja - radite ga podjednako prema svima.
Reseno, hvala za infoSredite i ovaj tipfeler moliću lepo. U znak zahvalnosti neću odbiti telefon na poklon od Motorole
Pogledajte prilog 478761
23.03.2025Јел може информација на колико сам добио бан на тему Samsung Galaxy S25?
Mislim da clanovi ne dobijaju nikakvo obavestenje o tome.Нигде то у профилу нисам могао да нађем па сам зато питао. Хвала!
Сви ће ти рећи овде да нису битни лајкови, да си смешан што те то погађа, а у ствари су већини битни. На крају крајева, зашто постоје кад су небитни.Da li "does not contribute" smajli mora da oduzima broj reagovanja, u redu je ne slagati se sa necijim misljenjem ali tako neki nalozi mogu da ne ucestvuju aktivno na forumu a imaju mogucnost degradacije clanova?
Učitava baš brzo.Ljudi ja moram da pitam, sta se desava sa vasim hostingom? Znaci sajt se otvara prosek 20sec ujedno i forum. Ne kao da se ucitava nego request se vrti toliko i bam otvori stranicu...
Probao na telefonu ujedno i kuci i ista prica? Kuci sam ujedno na optici i nemam problema ni sa jednim sajtom.
Ovo je pitanje za Bench ekipu.
Vec duze vreme je ovaj problem pristuan, pre je sve bilo instant
Od decembra hostuju u Srbiji.Ma to nije bilo pre mesec dana. I ja mislim da oni imaju hosting ovde u Srbiji, odakle god da ulazis mora da bude brzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari