Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Ja imam jednu molbu isto, da li može da se promeni naslov teme, da bi bio u ispravnom obliku : "Imam pitanje u vezi SA forumom"? Nije nešto što je većini bitno ali već neko vreme imam neizdrž da to priupitam.
Hvala ti na ovome neizmerno. Svaki dan me iseče tema, ali stalno se ugrizem za jezik.

Zahvaljujem se duboko na izdvojenom vremenu za iscrpan i gramatički potpun odgovor koji je u skladu sa srpskim jezikom.
Uzalud sarkazam prijatelju...
Objasnjeno je u Modus Operandi zasto ne, u Pravilima stoji sta je potrebno za oglas, kada postavljas oglas imas lepo u zaglavlju podebljan link ka Pravilima za oglase sa upozorenjem da obratis paznju, x puta receno da ne zelimo uopste da se bavimo oglasima... I sve ovo je vise puta napisano.
TL;DR: Nase je da drzimo oglase u okviru pravila i da ne zalaze u komercijalu, ostalo nas ne zanima, pogotovo gubljenje vremena zbog vase lenjosti.

Uzalud sarkazam prijatelju...
Objasnjeno je u Modus Operandi zasto ne, u Pravilima stoji sta je potrebno za oglas, kada postavljas oglas imas lepo u zaglavlju podebljan link ka Pravilima za oglase sa upozorenjem da obratis paznju, x puta receno da ne zelimo uopste da se bavimo oglasima... I sve ovo je vise puta napisano.
TL;DR: Nase je da drzimo oglase u okviru pravila i da ne zalaze u komercijalu, ostalo nas ne zanima, pogotovo gubljenje vremena zbog vase lenjosti.
Oni što ti predstavljaš kao lenjost , ja znam da je nedostatak vremena, u mom sučaju.
No, ipak sam izdvojio nemalo vreme za mene da testiram robu, napravim skrinšotove programa za SMART, smislim tekst oglasa i postavim ga. Nedostajale su samo fotografije konkretnih diskova, a oni su u kućištu računara i nije jednostavno i lako izvaditi ih za taj čin. Stanje robe jeste bilo prikazano slikama koje jesu postavljene uz oglas.
Da, smetnuh sa uma da moraju da budu slike onoga što se prodaju, setih se samo "slike" dela. Da li je zato trebalo da mi se totalno obriše oglas i da ne mogu da njegov sadržaj povratim nazad?

Predložio sam, nadam se na dovoljno jasan i rečit način, kako bismo mogli da olakšamo stanje sa oglasima, a dobih samo "Nop".

S druge strane, puštate oglase koji krše vaša pravila i nikom ništa.
Vaša su pravila. Ako se držite jednog, držite se svih podjednako. Prihvatili ste se posla moderisanja - radite ga podjednako prema svima.

Vaše oglasno pravilo broj 6:
Svaki artikal mora da bude opisan u smislu stanja, starosti, da li je funkcionalan, da li poseduje neko oštećenje i sl. Opis mora sadržati minimum 160 karaktera.

I evo ga oglas koji ga krši, a nije zbog toga uklonjen, sad će dva meseca:

Prodajem raspberry pi 3 B sa originalni punjačem
Cena 30e
Nov Ekran 3.5" touch
20e

Tekst editor je izbrojao 86 karaktera, Oglas krši pravila, nije obrisan.

ja znam da je nedostatak vremena, u mom sučaju.
Mi imamo jos manje vremena

Ako se držite jednog, držite se svih podjednako. Prihvatili ste se posla moderisanja - radite ga podjednako prema svima.
Tako mozes da pises kada budes placao za usluge objavljivanja. Posto ne placas nista a mi radimo cisto volonterski, greske su neminovne i ocekivane.
Shodno okolnostima, smatramo da nije puno zahtevati od vas da procitate par jednostavnih pravila i pridrzavate se istih.

Ali da si isao 2 meseca unazad i prozvao kolegu clana za ovakav "propust"... Svaka ti cast

Zavrsavamo diskusije sa oglasima

Јел може информација на колико сам добио бан на тему Samsung Galaxy S25?

Нигде то у профилу нисам могао да нађем па сам зато питао. Хвала!

Нигде то у профилу нисам могао да нађем па сам зато питао. Хвала!
Mislim da clanovi ne dobijaju nikakvo obavestenje o tome.
Da, glupo je ali je tako

Tehnicki je sigurno izvodljivo ali da li ce ikada biti odradjeno... sumnjam.

hoće, što se foruma tiče. privremeno je banovan

Hoće, 07.02.

Mozda nije pitanje za ovde, izvinjavam se, da li za sada imam opomene/kaznene poene i slicno? Hvala

Da li "does not contribute" smajli mora da oduzima broj reagovanja, u redu je ne slagati se sa necijim misljenjem ali tako neki nalozi mogu da ne ucestvuju aktivno na forumu a imaju mogucnost degradacije clanova?

Da li "does not contribute" smajli mora da oduzima broj reagovanja, u redu je ne slagati se sa necijim misljenjem ali tako neki nalozi mogu da ne ucestvuju aktivno na forumu a imaju mogucnost degradacije clanova?
Сви ће ти рећи овде да нису битни лајкови, да си смешан што те то погађа, а у ствари су већини битни. На крају крајева, зашто постоје кад су небитни.

Требало би их укинути на нивоу целог форума, и мирна Бачка.

Nisu, bitno da ucim i podelim znanje, budem u toku, ali se pitam da li mozda nekom hipoteticki nalog moze da sluzi za poneki post i reagovanje na postove koji nisu po njegovom subjektivnom misljenju prihvatljivi.

Ljudi ja moram da pitam, sta se desava sa vasim hostingom? Znaci sajt se otvara prosek 20sec ujedno i forum. Ne kao da se ucitava nego request se vrti toliko i bam otvori stranicu...
Probao na telefonu ujedno i kuci i ista prica? Kuci sam ujedno na optici i nemam problema ni sa jednim sajtom.
Ovo je pitanje za Bench ekipu.
Vec duze vreme je ovaj problem pristuan, pre je sve bilo instant

Ljudi ja moram da pitam, sta se desava sa vasim hostingom? Znaci sajt se otvara prosek 20sec ujedno i forum. Ne kao da se ucitava nego request se vrti toliko i bam otvori stranicu...
Probao na telefonu ujedno i kuci i ista prica? Kuci sam ujedno na optici i nemam problema ni sa jednim sajtom.
Ovo je pitanje za Bench ekipu.
Vec duze vreme je ovaj problem pristuan, pre je sve bilo instant
Učitava baš brzo.
Probao preko fona, desktopa i laptopa.

random je skroz kod mene, super radi i onda odjednom ucitava, sada nije to 20 sec ali jedno 5-6

Ma to nije bilo pre mesec dana. I ja mislim da oni imaju hosting ovde u Srbiji, odakle god da ulazis mora da bude brzo

Onda je nesto na samoj hosting masini, ili ima jos nesto na njoj sto se hostuje pa je vece opterecenje saobracaja..

Da ne nagadjate:
Hosting je bio u Nemackoj i kao sto Cineman rece, u decembru je prebacen u Srbiju.
Pri migraciji je pokusano da se odradi upgrade na najnoviju verziju foruma i tu je sve popucalo. Tada su otkrivene kriticne tacke u kompatibilnosti plug in-ova koje su inace i uzrok bagovanja/zaglupljivanja foruma.
Vraceno sve na staro jer detaljne analize i ispravke zahtevaju puno vremena kojeg trenutno nemamo.
Ali je svakako prioritet jer se mora odraditi.

Nazad
Vrh Dno