Cao svima,
Par kratkih odgovora, ploce na 470 i 575 su
IDENTICNE fali onih par komponenti sto sam vec pre i napisao. Obzirom da je sve SMD nece svako biti u mogucnosti da ih zalemi tek tako da mislim da se to ipak ne isplati. Sto se tice reprodukcije SACD-a to moze lako da se ustanovi. Na 575 prva dva chinch-a su stereo izlaz sledeca dva su L i R prednji za suround ... Na 470 su ta 4 chinch-a stereo izlaz (x2). Ako neko hoce da se igra neka preprogramira 470 sa mojim softverom i proba reprodukciju SACD-a (ja na zalost nemam ni jedan). Ako je sve onako kako ja mislim da jeste na drugom paru chincheva bi trebao da se dobije zvuk. Jos jednom ponavljam da mi cilj nije bio dobijanje 575 od 470 jer je za to potrebno zalemiti ono sto nedostaje, vec izvuci maksimum pri reprodukciji DivX-a na oba plejera, a kako se jako mnogo vremena gubi u testiranju, a pogotovu za dva razlicita softvera, odlucio sam da radim za 575, a 470 i onako radi normalno sa tim softverom. Sto se tice drugih softvera koji kruze internetom znam da postoje ali ih nisam testirao. Cuo sam da ima nekih varijanti sa dugim imenima ali i da imaju i dosta bagova u drugim funkcijama - na primer pritiskanje "display" tastera da bi se dobila veca slova je bag! Softver koji mozete da skinete na mom sajtu funkcionise isto kao i originalni jedino sto je menjano je font i karakter set u DivX reprodukciji i ubacivanje Srpskog jezika umesto Spanskog. Naravno promenjen je i logo (u dowload verziji) jer ako vec nisam uzeo kintu onda bar da znate ko vam je poklonio!
www.alltodvd.com