miodragz je napisao(la):krnekiwsi & OpenMTK
su izbacili firmware za 575 koji radi u 470-ki.
Sta dobija 470-ka?
1.DVD audio unlocked
2.SaCD unlocked
3.crni outline u titlovima
4.font titlova se nalazi u BANK2-3 i moze slobodno da se menja...
Moze li ko da proba ovaj firmware na svojoj 470-ki?
Mikeli
http://balder.prohosting.com/pioneerx/PioneerDV575_black_sub_outline.zip
Paznja: Narezati bin file kao data disc i obavezno da ime file-a bude velikim slovima...
PJ je napisao(la):Gorane, te "deformacije" fonotva u menijima se svode na 2-3 brlje u menijima koje su manje od jednog slovnog mesta i uvek su na istom mestu tako da...
Ser_Zile je napisao(la):a ima li u NS-u negde tih pioneer-a po normalnoj ceni ili moram nekog u beogradu da cimam za jedan?
Alexandar je napisao(la):Imaš u 4Audio predstavništvu u Novom Sadu - Audio Plus, tel. 021/618.788, mada su skuplji nego u BGD-u.
Sta dobija 470-ka?
1.DVD audio unlocked
2.SaCD unlocked
Mikeli
Paznja: Narezati bin file kao data disc i obavezno da ime file-a bude velikim slovima...
gorang je napisao(la):znaci tu je za 575, ali radi i na 470, samo se rename-uje fajl bla bla
U šta se rename-uje fajl napiši tačno ako nije problem jer ja nisam nigde pročitao da treba da se rename-uje fajl, već da se reže kao data i naziv CD-a PIONEER.
Pozdrav!
Marvin je napisao(la):Hteo bih da kupim Pionira 470 ovih dana, ali na sajtu 4audio nema nikakvih informacija o Pioniru.
Ako neko ima info gde ga trenutno ima u BG, moze ovde a moze i na pm.
(gde se uopste nalazi 4audio?)
10x
Jos jedno pitanje:
Da li je bolje dati 110 e vise za bolji model Pionira ili je bolje dati te pare za eksterni dekoder?
U planu je kupovina Pionira 470 + solidni 5.1 zvucnici, ali koliko kontam tu mi treba i 5.1 dekoder. Koje su cene zvucnika sa dekoderom odnosno koja je razlika u odnosu na ogoljene zvucnike?
aprunic je napisao(la):Ostaje samo da sa IC portom sa laptopa uradim region free dekodiranje pa bih io jako zahvalan nekome ko bi mi poslao tacne kodove za 470-icu, moze i varijanta preko Palm-a.
Well, nije proradilo sa laptopom, na zalost...blaza je napisao(la):Koji softver koristis za IC port laptopa? Mislim da WinLirc ne radi sa njim. Uz poruku ide uputstvo, winlirc i kodovi za otkljucavanje.
Sta dobija 470-ka?
1.DVD audio unlocked
2.SaCD unlocked
Mikeli
Kako zapravo promeniti font titlova? Sta je BANK2-3?miodragz je napisao(la):krnekiwsi & OpenMTK
Sta dobija 470-ka?
1.DVD audio unlocked
2.SaCD unlocked
hajde okaci tvoju modifikaciju firmver-agorang je napisao(la):...ja sam tako pozajmio onaj Arial 24 font i ubacio ga u ovaj poslednji firmware, font nije imao outline, pa sam postavio onu providnu podlogu (meni tako izgleda lepse), za aktiviranje ove podloge potrebno je izvrsiti cetiri prepravke u 8032 Block-ovima (sa hex editorom)... evo kako sada izgleda (attach)...
D-KEE je napisao(la):hajde okaci tvoju modifikaciju firmver-a
ima li neke sanse da se natera (izmenama u firmveru) da cita txt fajlove kao subtitle?
Zaključio sam da mi je i ovako dobro i da svako treba da radi ono što zna pa zato pošto ti veoma dobro odrađuješ taj deo posla nećemo te menjati. Malo šale, u svakom slučaju hvala ti na pomoći. Pozdrav!gorang je napisao(la):BANK2-3 ti je unutar firmware-a, a ne unutar menija... nadji negde MTKremaker koji sluzi bas za editovanje MTK firmware-a, mozes lako da promenis font, logo.... pisali smo ranije...
hvala - odlicna su slova :wave:gorang je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari