Jel moze adresa i phone beocomp-a?gorang je napisao(la):Ja sam narucion od beocomp-a 470 za 110€, nije dosao fleshovan, ali je dosao flash na jednom verbatimu, sa "uputstvom" - posto sam se unapred pripremio video sam da je to zvanicni Pionirov flesh, koji samo dodaje titlove, em su mali, em su u ISO rasporedu... tako da sam bio hrabar i instalirao onaj krekovani, sada su slova pristojne velicine, bela, imaju outline (ako dobro vidim), citljiva na svim mestima, prikazuje nase kuke i kvake, u dva reda... uzgred, nakon ovog krek-flesha povecaju se i neki drugi fontovi za prikaz u podesavanjima i slicno pa je to malo sjeba*o, ali to mi nije ni bitno...
za neke detalje oko utiska i slicno ne vredi da pricam, posto sam ja do sada ima pri ruci samo neke musteke i rodstarove, znaci iskustva nemam, ali mislim Pioneer koji pusta divx i sa nasim slovima i jos za ispod 9000din, mislim da je ok...
Vlada je napisao(la):A kako stvari stoje sa regionskom zastitom? Jel' mora da se hakuje FW ili radi neka kombinacija tastera?
nihad je napisao(la):Dakle prvi korak je rezanje firmware-a na CD Tj. onaj fajl koji se preuzme sa interneta koji je u ZIP-a raspakuje se , kad se raspakuje dobija se novi folder u kojem ima jos jedan fail u RAR-u zapakovan , koliko sam ja svatio taj se fajl reze na CD i onda sta dalje .
Da li si potpuno siguran za DVD+R medie pošto na oficijelnom sajtu piše samo DVD-R jako je važno jer imam nekih 50 DVD+R media pa mi u suprotnom ovaj player nije interesantan.burnaby je napisao(la):Pioneer 470-S (a isto tako i jaci "brat") cita sve zivo.
Sa firmware-om (Mtz), prepravljenim, prikazuje korektno i nase subtitlove po 1250 kodnom rasporedu. Slova su velicine kao kod klasicnog DVD-a ili u filmovima koji se prikazuju na tv programu.
ymiljan je napisao(la):ajmo samo 1 stvar da razjasnimo, posto se to bar meni čini vrlo bitnim: da li mora fajl sa titlovima da bude u istom folderu na oba ova Pioneera? Da or Ne?
Pozdrav
rastafarian je napisao(la):Samo jedno pitanje,zasto neke filmove pusta samo crno belo(konkretno The Last Samurai)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari