Šta je novo?

Pioneer DV-380 firmware - upgrade

Jel zna neko mozda sve shortcut-ove na daljinskom na gufiak-ovom fw-u? Ono kao shto kad se dugo drzi '5' on menja velicinu slike...
Trebalo bi da ih ima josh, ali ne znam koji su...

1 i 2 su za utisavanje i pojacavanje tona :)

Na toj stranici imas spsiak izmena. Da li je ista od toga vredno da izgubis nekoliko minuta za update? :)

Slova su i ovako dovoljno velika, nazive fajlova mozes i ovako regularno da procitas, jedino sto se sada u browseru vide i subtitle fajlovi, pa cim pokreces film, znas koje titlove imas.
S druge strane, za starije ljude, bolje je bez subova, jer nema sta da ih zbunjuje, samo pokreni to sto ima :)

Sto menjati nesto sto savrseno radi....:)

Nego, nadjoh za decu Shawn the sheep crtace (epizode) i gle cuda, nema slike samo se cuje ton.
Pretpostavljam da fw upgradei ne donose nove codece?

Preskače reklame na DVD-u i možeš da biraš da li da učitava sve titlove ili ne.

DVD ne gledam, a titlovi su mi svi sređeni. Kod mene nema razloga za update.

Preskace reklame?
Imam dosta decjih dvd-ova koji su ih puni, updateujem i javljam ;)

Piše na linku...

DVD Fast Start, turned on causes that DVD-Video movies will be played without showing the FBI screens, ads, menus, etc. Player will jump directly to the main movie. But this feature can cause problems on some DVD-Video discs, in this case you should turn it off.

Da li je slucajno neko skinuo firmware za dv-300? Covek se naljutio i skinuo sve firmware.

Mislis na Hakan v2.4 za DV-300?

Nisam, ne postizavam...
Javicu utiske.

Da mislim bas na taj firmware Hakan v2.4 za DV-300?, imas ga?

Hvalaaaa :wave:

Ukinuo je i site, koliko sam shvatio, pazario je neki novi pioneer da modifikuje firmware, pa su ga nesto iznervirali, valjda nisu hteli nista da doniraju za troskove.

katastrofa je kad neki tamo PCgeek napise firmware bolji od tima strucnjaka koji rade u renomiranoj firmi poput Pioneera.

Nije on napisao taj firmware on ga je samo modifikovao i poboljšao. Masovna proizvodnja i sumanuto menjanje modela da se zaradi od tehnologije koja se polako gasi, uslovljava da velike kompanije nemaju vremena da se bave ovim njima sitnim, a nama veoma bitnim stvarima. Kratkovidost menadžmenta, tako ja to zovem.

A i sabtajtlovi nisu toliko bitni na glavnim trzistima.

Shto ce reci da im je primarna namena gledanje DVD-a.Nego Jaksha,ako si uspeo da skinesh onaj firmware (Smash the Mac 1.21.06),ne bi bilo loshe da ga uploadujesh,chisto da se nadje,jer je sajt ugashen.

Site ponovo radi i vratio je nazad firmware.

yuuuuuhuuuu.. ima li nekog da jos uvek pati ovu temu..? novosti?

Poslednji oficijelni firmware 1.21 malkice modifikovan (B5CAC576 based on cHiEsA 1.21.02 and StM 1.21.08) za ovaj već vremešni DVD uređaj, kompletno lokalizovan na srpski (OSD i VFD). Za detalje vidi txt fajl.

Prilozi

• B5CAC576_V1.21.08_CP1250 mod by skydiver021.part1.rar
    1 MB · Pregleda: 66
  • B5CAC576_V1.21.08_CP1250 mod by skydiver021.part2.rar
    1,009.3 KB · Pregleda: 54
Vrh Dno