Kako si zadovoljan za sada? Prvenstveno me zanima kakva je slika na (MTS) socijalnim kanalima koji nisu cak ni HD. Jel gledljivo?Ja sam danas uzeo ovaj
PHILIPS 55MLED920
Isto su mi kanali dečiji takvi na Eonu, da vidiš logo NickJR je katastrofa. Ali YT, Netflix, Hbomax sve je kako treba. Još nisam probao PS5 ali mislim da će biti super.
to nema veze sa MiniLED. to je do tipa panela, i ovo što si naveo ukazuje da si viđao VAkao na nekim drugim miniled TV koje sam gledao....
Ok, znam da VA ima bolju crnu ali manji ugao gledanja od IPS, ali se često navodi i da OlED ima mnogo bolji ugao od Mini Led, pa sam zato napisao.to nema veze sa MiniLED. to je do tipa panela, i ovo što si naveo ukazuje da si viđao VA
Od danas je najavljen na akciji, i to pozamašnoj, baš od srane Benchmark-a, PHILIPS 65MLED920/12
vidim da u Gigatronu spustili cenu ali ni blizu najavljene, i meni deluje malo neverovatno, ali opet valjda je neko iz Benchmark-a proverio pre snimanja videa... zna li neko nešto više o tome, zainteresovan sam danas da ga naručim...
PS. @RaleBG druže, kakvi su uglovi gledanja kada tv gledaš u mračnoj prostoriji i ako su scene mračne, da li preko 30 stepeni crna počinje da bledi i boje deluju isprano kao na nekim drugim miniled TV koje sam gledao.... Hvala
Nađe li ga negde ....🙂I ja ga cekam, nema ga!
Ti to nas malo .... a ? 🙂Pa jedino kod G su akcije, 55" 60 000, 60" 85000. Ja sam odustao samo zbog VA panela, jer mi je gledanje iz ugla i plasim se da bi bilo problema.
Niste valjda ocekivali 65" za 500e? 😃
Nidje , vrv neka varka!Nađe li ga negde ....🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari