zamzung
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 305
Ovo je očaj za 2022. godinu!Nije baš najsjajniji rezultat, uređaj je detektovao lokaciju koja je otpr. 80 metara od tačke gde sam bio
Ovo je očaj za 2022. godinu!Nije baš najsjajniji rezultat, uređaj je detektovao lokaciju koja je otpr. 80 metara od tačke gde sam bio
Imas mogucnost da dobijes obavestenje o praznoj bateriji, a za dosadu nema leka.Znaci pas je tu, jos da ga naucis da sam puni bateriju
Sve je to dobro dok ti ne dosadi ili jednostavno zaboravis da ga napunis.
Evo posle skoro 3 meseca korišćenja Sinotrack ST-903 uređaja da javim utiske:
TL;DR - punim bateriju jednom nedeljno i pazim da mi ne istekne kredit na kartici, imam prihvatljivo rešenje za praćenje psa.
Malo duže, ko voli da čita:
Uređaj ima 3 moda za praćenje i SMS-om se mogu promeniti (slanjem određenih kodova):
(u SMS-u piše i napunjenost baterije)
- WORK: treker stalno uključen, baterija drži max. dan - dan i po, ovo je default kad ga prvi put uključiš, i možeš da pratiš kretanja u real time-u u Sinotrack aplikaciji ili websajtu
- MOVE: šalje aktuelnu lokaciju kad uređaj promeni poziciju, kod pasa praktično isto se ponaša kao WORK, verovatno ima više koristi kad se koristi u druge svrhe
- STANDBY: uređaj je u nekom sleep modu, pošalješ SMS, treker ti se probudi, pokuša da nađe GPS signal, šalje aktuelnu lokaciju isto SMS-om, pa se vraća u standby režim posle 5 minuta, proizvođač piše da baterija ovako može da izdrži do 12 dana, što je verovatno i tačan podatak, ja sam jednom posle 10 dana punio bateriju koja je tada bila na 20%
Ja ovaj poslednji mod koristim, jednom nedeljno napunim bateriju. Zbog nečega se ponekad desi da treker ne može da pronađe lokaciju kad pošaljem SMS, verovatno ima neki timeout za to, pa pošalje poslednju sačuvanu lokaciju, koja je možda bila pre 10 minuta ili 10 dana. Skontao sam da je u tom slučaju rešenje da SMS-om uključim WORK mod, tada treker pronađe GPS signal i tako se posle sve vrati u normalu, pa ga prebacim nazad u STANDBY.
Nadam se da će neko imati koristi od cele ove priče.
Evo, tri godine kasnije i dalje koristim ST-903, čak dva komada, i dalje ih punim jednom nedeljno, sve je apsolutno u redu.Да освежим тему, да ли и даље користиш овај тракер и како се показао на дуже време?
Сада сам видео да постоји и 4г модел ST-904L . Ако неко има искуства нека напише.
Ако добро разумем, ради на 4г док има сигнала па пребаци на 2г. У том случају батерија би се брже потрошила али шта је тачно бенефит овде, брже лоцирање и
слање?🤔
![]()
4G Mini Builtin Battery Waterproof GPS Tracker ST-904L for Kid Personal Car Pet Device with Free Tracking APP - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Кад трекер врати смс са локацијом, шаље ли и статус батерије ? Или то може да се види са неким другим упитом преко смс-а?Evo, tri godine kasnije i dalje koristim ST-903, čak dva komada, i dalje ih punim jednom nedeljno, sve je apsolutno u redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari