Jedino ako hoće oni da kupe FIFA licencu i ime inače nema razloga za čekanje. Što se tiče igre svako ko je igrao neku online igru za mobilne duži period zna da se stalno obećavaju velike stvari a da onda samo malo poprave neke stvari i dodaju stvari za kupiti u okviru igre tako da ne bih mnogo očekivao dok god je ista verzija za mobilne i za konzole/PC. Jedini razlog zbog čega ne bih otpisao dodavanje mogućnosti da se kupi ML,lige i drugi modovi je što se i DLC-evi računaju kao mikrotransakcije ali ovoliko čekanje da se to ubaci ne uliva nadu.Da li oni čekaju FIFU (organizaciju) da izbace svoj fudbal pa da odgovore ili toliko para zaradjuju od mikrotransakcija da im ne pada na pamet da ista menjaju.
Zavrsila se sezona... krenula je nova. I ja sam iz 4te presao u 7mu.Не знам шта се десило,јуче сам био у 3 дивизији са 10 бодова,сад упалио кад оно 6 дивизија??
Страшно,а уби се да уђем у другу. Имао сам још 4.утакмице.Zavrsila se sezona... krenula je nova. I ja sam iz 4te presao u 7mu.
Pise ti koliko traje sezona/faza u gornjem levom uglu.
А да ли може да се прода играч?
Имам сад доста играча и да ли може да се прода неки и да се паре искористе за куповину неког другог?
Ја платим за то или добијем паре?Imaš opciju Legacy transfera, gde jednog igrača izabereš i sve XP prebaciš na drugog i to košta.