Šta je novo?

PES 2017

Opet da pitam, radi li online na tom cpy kreku?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Šta znam, videh u komentarima da radi.
Jesi probao? Moraš steam naravno u pozadini

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kad izadje dobar patch za postave i licence, ostavite info ovde u temi.

Krsten patch secam se trebalo je pola godine da izadje, jer kako koji izadje, nesto mu fali, i to od ovih top ekipa. Nije vredna cimanja i cekanja realno. Ko voli, Boze moj..

Kad izadje dobar patch za postave i licence, ostavite info ovde u temi.

Galaxy je posle pesedita koji se ne radi vec 3 godine najbolje resenje po meni. Imas na prethodnoj strani link YT u descriptionu so torenti. Ja sam instalirao prva dva treci nisam skinuo (1.11) posto je neko ovde pomenuo da trena valjda 1.02 verzija igre pa mije bilo do cimanja a mozda ni ne moze bez leka za 1.02.

Sve u svemu svodi se na nijanse kasnije posle onsove koju postavis. Ja licno instaliram Galaxy zadnih par godina i onda sam gledam od detalja dodatno pa menjam. Na primer dodajem navijanje, promenim sweetFX koji meni liucno odgovara mimo onih ukljucenih u patch kao i turf-ove. Promenim publiku ako izadje valjana itd.

Kada izadje scoreboard za Premier Ligu odradim isti sa sporklub logotipom i onda je dozivljaj u full-u pa krenem ML sa nekim od PL timova jel realno samo engleze gledam zadnjih 5-6 godina.

Najveci izvor grafickih detalja patcheva itd. imas na www.pes-patch.com

edit:

evo linkova za pes galaxy patch torrent

Pesgalaxy Patch 2017 1.00 Torrent Link: http://bc.vc/5bNFR4b ima 3 fajla svaki treba da se instalira
Pesgalaxy Patch 2017 1.10 Torrent Link: http://bc.vc/I9hzbxR
Pesgalaxy Patch 2017 1.11 Torrent Link: http://bc.vc/SBiaFuD nisam probao zbog gore pomenutog, ako neko uspe sa 1.0 verijom igre neka javi

edit 2:

i za one koji vole da se cimaju sa linkovima https://pesgalaxy.com/index.php/Thread/6496-PESGalaxy-Patch-2017-Download-Links/

Ovo je osnivni info za 1.0 patch posle je sve nadogradnja

Download-Pesgalaxy-Patch-2017-1.00.png

CLTeams.jpg

Faces.jpg

Pesgalaxy-Patch-2017-0.50.png

FEATURES
– Full Bundesliga with correct Kits and squad added
– The 5 missing CL Teams (Rostov, Copenhagen, Celtic, Ludogorets, Legia) with correct Kits and squad added
– New 16/17 kits for all european teams
– Many new third kits added
– Latest live update implemented
– About 1400 new or updated faces added
– Fake players in Brasileiro Série A corrected and transfers updated
– Correct international starters
– New switch (Gameplay switch, Faces switch, Controller switch, SweetFX switch, Visual packs switch, DPFilelist editor completely reworked)
– Stadium pack added (40 stadiums in total)
– Ballpack added
– Adboardpack added

GENERAL FEATURES
– All fake teams corrected with correct names and logos
– Full Bundesliga with correct Kits and squad added
– The 5 missing CL Teams (Rostov, Copenhagen, Celtic, Ludogorets, Legia) with correct Kits and squad added
– New 16/17 kits for all european teams and all national teams
– Many new third kits added
– About 1400 new or updated faces added
– Fake players in Brasileiro Série A corrected and transfers updated
– Correct international starters
– New switch (Gameplay switch, Faces switch, Controller switch, SweetFX switch, Visual packs switch, DPFilelist editor completely reworked)
– Stadium pack added (40 stadiums in total)
– Ballpack added
– Adboardpack added
– Fake players of the national teams corrected

Poslednja izmena:
Ja koristim samo PTE Patch. Uvek sve radi kako treba

Ljudi kakvi su vam dresovi Manchester United-a sa Pesgalaxy 1.10? Meni su neki fake trula visnja dok kod drugih timova iz PL deluju ok.

Meni prepoznaje gamepad u settings ali u igrici nece, jel imao neko problem?

Je l' uspeo neko da podesi online sa krekom? :)

Dobra igra, najrealnija do sada definitivno :)

Sjajan PES, imam utisak kao da igram našminkanu šesticu na steroidima. Zasad samo pozitivni utisci.

Smoke je odlican. Smara sto daju kartone za svaki klizeci, svira za svaku glupost

Kao i danasnji pravi fudbal generalno. Nije vise muski sport.

Sent from ass

Jel svim narodnjacima puca Skills trening?

Kolko me nervira sto je nerealan odnos stativa i precki u odnosu na golove, ili sam toliki talija da ih stalno pogadjam. U master ligi dao sam do sada nekih 20 golova, i pogodio barem 30 stativi i 10 precki. Bolesno...

Jel svim narodnjacima puca Skills trening?

Kolko me nervira sto je nerealan odnos stativa i precki u odnosu na golove, ili sam toliki talija da ih stalno pogadjam. U master ligi dao sam do sada nekih 20 golova, i pogodio barem 30 stativi i 10 precki. Bolesno...

Fizika lopte jednostavno nije na zadovoljavajucem nivou , to je meni glavni minus ovog PES-a (iako je svejedno najbolji u zadnjih nekoliko godina) .... ja ne pogadjam toliko precke i stative , ali lopta se rijetko odbija u gol kada ih pogodim (istina ja igram full manual tako da ima i do toga kada se govori o procentima)

1234555.jpg prvi ili cpy ili neki treci?

Ali golmani i dalje kriticni

Glavom se teze daje gol, na centar suteve generalno, bilo glavom, bilo nogom

Nazad
Vrh Dno