Šta je novo?

PES 2017

Ta koju ti ocekujes kad razbiju zastitu... inace izasla 14-15.09

Mene zanima nešto u vezi online igranja. Tipa kad igram divizije, gde unapred biram klub sa kojim igram, da li on gleda da nađe protivnika sa klubom približne snage kao moj ili može da mi padne bilo ko? Pitam jer svi redom samo uzimaju Real, Barsu, PSG i prošle godine ja uzmem Milan, što nije baš fer. PS4 verzija je u pitanju.

Mene zanima nešto u vezi online igranja. Tipa kad igram divizije, gde unapred biram klub sa kojim igram, da li on gleda da nađe protivnika sa klubom približne snage kao moj ili može da mi padne bilo ko? Pitam jer svi redom samo uzimaju Real, Barsu, PSG i prošle godine ja uzmem Milan, što nije baš fer. PS4 verzija je u pitanju.
To je tako jer 99% protivnika bira top timove, real-barsa, nema pomoci :(

Sent from mTalk

To se lako da srediti uvodjenjem tier-ova. Ali retardirani japanci nemaju intelektualne sposobnosti da tako nesto implmentiraju u online komponentu igre

Razbise zastitu :)

Trebalo bi da ima. Ako nema, ima na SKID*** sajtu samo crack

Jel zeza jos nekoga zvuk? Ni na demou mi nije radio. I kako promeniti jezik D: ?

ima kod bugara cpy

Poslednja izmena:
Kazu da ovaj novi pes na pc koristi stariji engine koji se koristi na PS3. U cemu je razlika, zasto je ovaj novi koji je trenutno na PS4 bolji i u cemu je uopste bolji ? Neki video gde su prikazane prednosti novog engine-a mozda ?

Isti je endžin, samo je downgrade-ovana grafika u odnosu na PS4.

Pa po screenovima deluje detaljnije na pc-u ali mi je bilo zanimljivo to sto pisu za engine, da je ostao stari sa PS3 i da kao nista ne valja, da je ovaj novi mnogo bolji. Meni licno grafika nije bitna, ali gameplay jeste.

Odigrao sam jedno poluvreme, deluje odlicno. Mada sam imao na kompu 3dm verziju i samo nalepio lek. Nemam zvuk i sve je na japanskom pa me smara. Sada svlaci cpy pa cemo da vidimo...

Probao ja nocas u kombinaciji sa PESGalaxy Patch 2017 1.10 i sve radi najnormalnije. Sa 1.11 verzijom peca prijavljuje drugu verziju igre. Cini mi se da je 1.11 pec za PES 1.02 update. Probah u 4K rezoluciji i mogu reci da igra sa PESGalaxy izgleda pristojno. Videcu nocas kada se vratim sa posla da postavim neku sliku.

Ta cpy verzija ima zvuk, i na eng je?

edit: vidim po komentarima da moze i online, probao neko?
edit2: odnos SE/LE na tpb 1:10 lol

Poslednja izmena:
Zato postoje private trackeri.

Da li je Intel3000hd i Intel Core i3 dovoljan za ovaj pes?

Kako je graficki osakacen ove godine, mozda i radi. :D

Probao nekoliko utakmica meni je odlican, grafika je bolja nego na 16 za nijansu.

Ovako sakat bez icega modovanog je mozda najbolji do sada. Naravno nema smisla igrati bez patch-a postave su uzas bozji kao i nelicencirani timovi.

Ne znam kada ce vise da promene komentatora, mnooogo me nervira isti komentar zadnih 10 godina.

Sto se gameplay-a tice meni odlican kolko sam uspeo u 2 partije da osetim.

Pikace se ovo dosta mozda cak i kolko 16.

Brate komentator promenjen prošle godine.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jesu nesto menjali ali istu skriptu chitaju vec 10 godina. Sve po istom sablonu, nekada prebacim na spanskog i francuskog kolko me ovo isto ****** nervira.

Nazad
Vrh Dno