Šta je novo?

PES 2017

Odigrao sam demo i kao igrac svih mogucih PES-ova od ISS-ova i Fife 14-15 mogu reci da je ovo najbolji fudbal do sad.. Nije savrsen ali je dobar.. Za FIFU ne znam kakva ce ispasti na kraju, ali kad vidim one mambo jambo golove i makazice sa pola terena prosto mi nije dobro i to po meni nije ozbiljan fudbal

Kvalitetno trolovanje, nema šta, jako i do samog kraja :d

Cuveni PES demo, stari kod koji valja necemu pa se masa primi kad ono... izadje igra i igraci se dodaju kao da igram stoni fudbal :D

Mikro promene, nikada mi nije bilo jasno da oni bas moraju da 1 godisnje izbace sportsku igricu u doma brzog interneta.

Napravis igru jednom u 3'4 godine u izbacujes redovne DLC'ove koje naplacujes. Posle 3'4 god iybaciv novu igru, ovako je sve bezveze.

Evo ko hoće da nauči finte :)

Ljudovi,
jos malo je ostalo do realeas-a igre. Mozete osvojite ovu odlicnu igru u giveaway-u koji sam napravio u saradnji sa Gamesplanetom :)

[YOUTUBE]?v=KZPxRDeVHhc[/YOUTUBE]

Odlican, to cemo tek videti ali bice tesko.. :)

Mislio sam ucestvovati ali sam vidio Conora i ugasio.. Diaz for the win !!

Hehe... sretno učesnicima. Ja ipak cekam fifu. Neka dobije neko ko zaista zeli igru.

Ako je neko kupio, sutra izlazi, pa javite utiske. :)

Verovatno opet ne...15ka poslednja

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pise da nije dostupna u mom regionu. Pitanje je sledece, ako uzmem preko kinguin-a steam key, jel cu moci da igram ili ne ?

Nećeš moći, mislio sam i ja da kupim i odustao. Nama su izgleda namenili verziju preko torenta...
Edit: mada piše za ključ da je "global", čudno. Po njima (G2A) bi radilo, ali na Steamu piše da nije dostupno za naš region.

Poslednja izmena:
Nećeš moći, mislio sam i ja da kupim i odustao. Nama su izgleda namenili verziju preko torenta...
Edit: mada piše za ključ da je "global", čudno. Po njima (G2A) bi radilo, ali na Steamu piše da nije dostupno za naš region.

Kupio sam ja kod jednog lika na KP kod, aktivirao preko VPN bez problema. A vidim na pes serbia da su mnogi aktivirali i bez VPN...

3350 din...

Dobar fudbal, odigrao sam par utkimca offline i online... Vidi se napredak u odnosu na 2016....

Kupio sam ja kod jednog lika na KP kod, aktivirao preko VPN bez problema. A vidim na pes serbia da su mnogi aktivirali i bez VPN...

Znam za tu varijantu, preko VPN možeš sigurno, al mi je glupo da dam 35e pa da moram da koristim VPN stalno da bih igrao.

ne zezajte se sa steamom i VPN, postoji mogućnost da vam banuju nalog...
imate na instant gamingu za 3200 Only works in Europe kljuc.

Poslednja izmena:
Problem je taj što ni jedan ključ za PES 2016 nije mogao da se aktivira na teritoriji Srbije, pa čak ni oni koji su se prodavali u games-u i computerlandu. :d

Ako nisu menjali stvari, neće moći ni sada.

ako je tako onda je i ne treba kupiti, nego... ;)

a sta je VPN?

Sa VPN-om maskiraš svoju lokaciju pa internet stranice vide tebe kao da si sa neke XY lokacije, zavisno za koju je zemlju VPN. Pa onda koristiš VPN da bi mogao kupiti igre koje se ne mogu kupiti sa ovog regiona.

Odnosno kada kupis kljuc, koristis VPN zemlje koja podrzava tu igru da bi je mogao aktivirati na steamu. Ali steam zna banovati korisnike koji su koristili maskiranje lokacije. Ista je pric a i sa kupovinom igara na nekim servisima koji nude jeftinije igre za recimo rusiju, meksiko ili čile. Pa onda maskiras lokaciju kao da si iz te zemlje da bi dobio jeftinije igru.

@Glenn

a posle kad igras ? stalno mora biti ukljucen VPN ?
i tako za svaku igru ili samo za onu koju si tako kupio ?

Igra za PC je cisto ******, ne vredi novca, dok za konzole i moze da se provuce. Izgleda da se nisu salili kada su rekli da je PES za PC osakacen ove godine. :(

Gameplay je isti, grafika i detalji su osakaćeni.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno