Gde ode van teme sada sa tom logikom..
Socijalizacija koja je nekada bila tu bila je sa razlogom, dialup i losa internet konekcija, da je 20 godina unazad bilo dostupno ono sto je 2006-e pa nadalje svuda u Srbiji ne bi ni to tada bilo. Prosao sam i to "doba", pa onda i ono do 2011-e kada su teamspeak i lanovi po Srbiji bili svake nedelje klasika, putovanje a opet i cerekanje sa "nepoznatim" igracima da bi se na kraju svi upoznali i iz nekih poznanstva nastajala prijateljstva ne samo u lokalnoj igraonici. Opet, samo zato sto se dalje sirio internet i postojale nove mogucnosti. Tvoje je misljenje da li je PS4 UT njesra, lol/wow/dota/mc stupidni ali sada ides iz kraja u kraja i lupetas. Ako ti ide PES kao igra u igraoni i imas musterije na racun retro-oldschool tematike bravo za tebe, stare musterije i sve to ok, ako hoces jos vise para pustis te klince koje hejtujes i pustis ih da igraju sve to sto si naveo da se tebi ne svidja.
"I srecom da jos imam moje PESovce koji se svadjaju, koji vicu i koji su najpriblizniji normalnim ljudima", sve jasno, mi smo svoju igraonicu zatvorili bas zbog takvih jer uzalud pare kada dodju da divljaju isto toliko isprani mozgovi koji su culi samo za PES i vuku to "znanje" tj informacije jos iz ranih 2000-ih sto se tice generalno igara, ja sam bez obzira na sve gore pomenuto i prozivljeno u pozitivnom smislu zadrzao razumevanje za novije generacije. Kazes da ti klinac stavlja sluske u sobi bla bla, pa nauci ga da se vucara po igraonicama u danasnje vreme 🙂 Al' otiso si van teme.