Šta je novo?

PES 2017

@Glenn

a posle kad igras ? stalno mora biti ukljucen VPN ?
i tako za svaku igru ili samo za onu koju si tako kupio ?

Zavisno od servisa i varijante. Koliko znam za PES treba svaki put VPN da se pokrene ali pitaj ovdje nekoga ko je vec to radio. Kod origina kada maskiraš lokaciju da dobijes jeftinije igru, treba samo VPN kada kupujes a poslije igras kao i svako drugi samo je tu problem ako kupis sa lokacije recimo Rusija gdje igra nema EN jezik vec samo Ruski ili Poljski. Postoji opet nacin da se ubaci engleski poslije ali to sad' nema veze sa PES-om.

Opet kazem, ja se ne bih zezao sa VPN-om na steamu.

VPN samo za aktivaciju koda... posle normalno igras PES bez VPN.. :wave:

Super. A sta je sa multiplayerom ?

Da je najbolji fudbal na svetu ne bi ga kupio sad iz principa jer ne moze normalno da se aktivira iz Srbije, ej koji su to mozgovi ni demo ne daju na Steam-u da skines,uzasni su postali jos odavno a ovo je vrhunac.

Poslednja izmena:
Isplati se samo preko konzole ali onda sto davati pare na pes kad je tu FiFa, koja je pocepala ove godine. Na kompu ne vredi dati ni dinar za DX 9 igru u 2016-toj. Uzas..

U narodu nista novo jos uvek? ili se pojavilo negde?

Sta vredi da se pojavi, kad nije ko na ps4...

Jel aktivirao neko bez VPN-a?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sta vredi da se pojavi, kad nije ko na ps4...

Na PC da se budzi i shminka sve i svasta za ML , a na PS4 peglamo 1na1 i 2na2.

Mozda i bolje sto je denuvo da ga ne razbiju nikada pa da petchevi izlaze i dalje za 2016 ionako mi je folder za 2016 tek na 30GB :D

Kad vec pominjete PS4 dajte link za neki valjani patch, sto sveziji to bolje, nesto sam trazio sve bajato od kraja 2015.

Koja je fora sa ovom Denuvo zastitom? Jel nema vise pirata za PC i mora da se kupi igra? Isto vazi i za konkurenciju posto je i ona na listi igara koje imaju tu zastitu. Ionako su ukinuli dva najbolja torenta, ne znam odakle bih i skidao igre.

malo sporije se obija ali ce biti igra kasnije...

Druže piraterija je zabranjena na forumu :)

A i mislim da to može biti samo neka viruščina, nema teorije da je razbijena zaštita već. :)

Mislim da ces morati rizikovati sa vpn-om ili ces morati ponovo dizati sistem:D

Pa i meni se čini da je prebrzo razbijana.
Provjerio i na par drugih mijesta, oni još ništa ne javljaju.o razbijanju.
Tako da je ovo vjerovatno fake.

Ako mislite da pazarite novi PES, uzmite ga za konzole. PC verzija je daleko inferiornija u pogledu grafike.. a msm i da je gameplay malo upropasten. Ja sigurno ove godine ne kupujem PES, ovi dvostruki arsini me izludjuju.
Evo ovde moze da se procita:
http://www.hcl.hr/vijest/pes-2017-pc-grafika-97459/

Da ne otvaram novu temu,koja sportska igra ima najbolji career mod?

^ Tole namestio :d

Ako mislite da pazarite novi PES, uzmite ga za konzole. PC verzija je daleko inferiornija u pogledu grafike.. a msm i da je gameplay malo upropasten. Ja sigurno ove godine ne kupujem PES, ovi dvostruki arsini me izludjuju.
Evo ovde moze da se procita:
http://www.hcl.hr/vijest/pes-2017-pc-grafika-97459/

Grafika kolko tolko moze da se nabudzi da izgleda dobro cak i odlicno ali dzabe kada je na PS$ sve to na mnogo visem nivou animacija, gameplay itd. Kada biza PC port bio sa PS4 to bi moglo da se nabudzi do boga :) usudicu se da kazem do 2K nivoa.

Ja sam pricao nesto, zato verujte mi sledeci put! [emoji13]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas se usrecio sa peticijom. Zasto? Zato sto svi koji mogu igraju igre na konzolama.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno