Šta je novo?

PES 2017

Zar je bitno koji su timovi licencirani kada pola timova nije i kao takav je PES neigriv. Bez dobrog patcha dzaba svi lic3ncirani timovi.

Sve je isto samo njega nema :D (mislim na Kodzima-sana)

Svidjaju mi se golmani, imaju dosta vise animacija, i izgleda nisu onoliko tromi kao pre..

Barselona i Arsenal... Da su birali timove koji više ne podnosim, to im ne bi pošlo za rukom, samo još fale Bajern i Milan :d
Fali nam fudbalska tema definitivno, ko za koga navija u raznim ligama, bilo bi veselo :D.

Ajmo, ko će prvi da se izjasni? [emoji14]

Poslednja izmena:
Dobra simulacija. Ovaj lik igra isto ko Arsenal. To je ta porozna odbrana i neodlucnost u napadu :d

nikada fudbal i timski sportovi ne mogu biti simulacije zbog perspektive, jedino da igras sa 1 fudbalerom iz FPS-a realno ;) a za Arsenal realno simulacija

Poslednja izmena:
Bolje Arsenal nego AS Roma npr... tek sto je domaci klub pish pisheva, razbuca ih tamo neki Sasuolo ko da su igrali trecu rusku ligu :d

Odavno sam se distancirao od domacih klubova i fudbala, jos od kada sam uzivo na Vracaru gledao tekmu Zvezda - Obilic kada je sudija produzio 15 minuta ekstra tajm dok Obilic nije dao gol... bese Kup Srbije u pitanju, Komandant je bio u punom zanosu :)

Treći video će biti isto gameplay, sa ubačenim audio utiscima.

Izašao je demo za konzole ;)

Probao par utakmica na PS4. Odlican fudbal, grafika unapredjena, sve u svemu prva liga...

Samo prva liga ili ima i serija b, sekunda i championship?

Dobro je, sve su malo utegli, ali daleko je to od nekog većeg napretka...

Malo bolje su dizajnirani neki elementi UI-a, pre je bilo baš neizdrživo, sad može da prođe.

Za sam gameplay ćemo videti kad se duže odigra.

Ima pomaka, ali i pes i fifa idu ovim mikrokoracima već sto godina.

Poslednja izmena:
Fifu nahvalise samo tako dok za pes komentari su u fazonu da je isto ****** samo drugo pakovanje, licence i dalje uzasne, dx 9, grafika sa sonija 3 itd. Kao dugogodisnji igrac Pesa sto kaze kolega veoma malo ulazu u Pes, plus za pc kazu da ce biti bas uzas.. :(

Za PC verziju su oni odavno vec digli ruke, vec koji put nema demo-a na PC-u, samo tu se vidi da im nije stalo za PC platformu. Doduse, oni to opravdavaju sa piraterijom a bilo je nje i ranije pa je fudbal bio istog kvaliteta na svim platformama.

Fifu nahvalise samo tako dok za pes komentari su u fazonu da je isto ****** samo drugo pakovanje, licence i dalje uzasne, dx 9, grafika sa sonija 3 itd. Kao dugogodisnji igrac Pesa sto kaze kolega veoma malo ulazu u Pes, plus za pc kazu da ce biti bas uzas.. :(

PES jeste uzasan. FIFA igra americka balavurdija, koja posle ode na r/soccer i pametuju da znaju nesto o fudbalu a 'odabrali' su evropsku ekipu pre sest meseci a fudbal nikad nisu ni igrali :d

Ja da budem iskren, PES vise da igram ne mogu. Nije stvar u animacijama, kvalitetu grafike, fizickom endzinu nego bre u onom vrljavom AI-ju zbog kojeg mi odbrana ispada ukoliko ih manuelno ne kontrolisem. Ne mogu vise to da trpim.

Edit: Sanjam 2K futbal...

Poslednja izmena:
Pa igra ali bar mozes da uzivas u onome sta nude, ovde uzas, jos sad kada izadje, nema transfera, cekaj krsteni patch do nove godine i odtala ******, ****s to vise...

Bice neki ali nece od ovih najboljih, bar je tako bilo za 16, smorio se dok izasao krsten patch, ali dobro, videcemo. :)

Edit: Sanjam 2K futbal...

Tesko mi je i da zamislim taj kvalitet grafike i animacije u fudbalskoj simulaciji.

Upravo skidam demo za PS4, ali ne bih se nesto preterano nadao. Fifa ima Ultimate Team, licence, i to je to. Konami se zestoko zeznuo sto makar nisu napravili PC verziju kako valja, ovako, zaostaju svake godine dovoljno da posle nekoliko godina nece vise biti relevantni.

Javi utiske sa PS4, prosli je bio zadovoljavajuci i lepsi nego na kompu.

Što bi se mučili za PC verziju, ona je najmanje bitna.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno