Šta je novo?

PES 2012

:D

[YOUTUBE]s8Nt-EPJVlg&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

nije lose ovo jedan na jedan ako bude radilo kako valja, to ni na 6-ici nije radilo bas najbolje...
ali sudija sto pada...:d

Probajte ovaj exe za pes11, nećete se pokajati. Ai je mnogo bolji, nema više prolaza kroz sredinu, golmani su isto poboljšani. Ovako je pes trebao da bude otpočetka.

http://www.multiupload.com/ZXQYBRW2F0

Radi i sa pes edit patchom. Preimenujte ovaj exe što skinete u pes2011.exe i kopirate preko starog (za svaki slučaj sačuvajte stari). Ako imate kitserver udjite u njega, pa na manager i stisnete detach pa atach...trebalo bi da radi sve. Izgubio sam danas od CSKA sa Chelsea :)

all new ball physics
*better linking in animation
*new net style
*much more fluid game
*less auto action from the cpu
*a.i is smarter and hard to beat
*wingers make a lot more runs
*defence is solid and they make less errors
*stars players make some tricks
*realistic movement from all the players
*goal keeper is great
*new system for AI(active AI)
*sound enhancement

E hvala moracu to da isprobam, posto sam 2011 nesto zapostavio...

Meni je bitno da više ne prolaze dugi pasovi kroz sredinu protiv kompjutera...sada baš dobro igra odbranu. Naravno, ima i dalje nekih bagova ali u manjoj meri, sad manje iritira...;)

Kad ubacim ovaj exe igra nece da pocne, izbaci nesto tipa '' pes2011 has stopped working'' .

A koji patch koristis? Znam da radi sa pes edit, sa drugim nisam probao.

[YOUTUBE]8tQ_ZpaR1Yo&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Znaci ladno ce na ekranu da se vidi da li ce protivnik da sutira po zemlji ili visoko?!

Pa na dva nacina. Prvo, narator je tako rekao. :D Kaze da ce power button da se koristi za elevaciju. I drugo, video sam da kada je drzao dugo power button lopta je isla gore, a drugi put kad ga je samo pipnuo lopta je isla dole. I naravno, sve se to vidi na ekranu preko one skale.

Hm, pa to bas i nije fer:d

Probajte ovaj exe za pes11, nećete se pokajati. Ai je mnogo bolji, nema više prolaza kroz sredinu, golmani su isto poboljšani. Ovako je pes trebao da bude otpočetka.

http://www.multiupload.com/ZXQYBRW2F0

Radi i sa pes edit patchom. Preimenujte ovaj exe što skinete u pes2011.exe i kopirate preko starog (za svaki slučaj sačuvajte stari). Ako imate kitserver udjite u njega, pa na manager i stisnete detach pa atach...trebalo bi da radi sve. Izgubio sam danas od CSKA sa Chelsea :)

all new ball physics
*better linking in animation
*new net style
*much more fluid game
*less auto action from the cpu
*a.i is smarter and hard to beat
*wingers make a lot more runs
*defence is solid and they make less errors
*stars players make some tricks
*realistic movement from all the players
*goal keeper is great
*new system for AI(active AI)
*sound enhancement
Svaka cast ! Radi extra !

glupo je sto ce svi onda sutirati po visu, odnosno puniti energiju do kraja, kako onda moze da se promasi?
Mislim penal i treba lako da se da, ali ne bas da bude glupo, tj. drzis sut do kraja i left/right takodje do kraja
bolje da su stavili barem da energiju napunis oko pola a sa stick-om drzis gore/dole, levo/desno...

ma bre najbolje da su napravili ko sto je bilo na sestici....:beat:

OMG ovi iz Konamija su blago receno retardi, pa slusajte malo narod sto igra fudbal i njihove negativne reakcije na tu glupu kameru i izvodjenje, ali ne oni opet nesto filozofiraju. Na ovom videu penali izgledaju nerealno samo tako.

Pa na dva nacina. Prvo, narator je tako rekao. :D Kaze da ce power button da se koristi za elevaciju. I drugo, video sam da kada je drzao dugo power button lopta je isla gore, a drugi put kad ga je samo pipnuo lopta je isla dole. I naravno, sve se to vidi na ekranu preko one skale.

Ma nece se videti power bar...to je poenta, kao i sad sto je, koliko dugo drzis sut toliko puni...ako drzis predugo prebacies gol, ako drzis prekratko lopta ce se dokotrljati do gola, treba naci neki balans...

Nema ga ni sada, i isti je princip penala samo sto kamera nije iza igraca...u klip je ubacen bar kao sto je i slika joypada ubacena da bi docarali sta se dogadja kada se izvodi penal odnosno koji se tasteri pritiskaju...

pa koliko se vidi na ovom klipu ovaj lik napuni do samog kraja sut i zavuce ga pod precku...

A zasto bi bilo drugacije? Kakve veze ima jacina suta sa preciznoscu.. to zavisi od pravca koliko upres.

Taj šut bar određuje visinu šuta ako je tačno ovo što Džon Marfi priča, a levi analog kontroliše stranu... Više bi voleo kao što kažeš da šut bar određuje jačinu, a na analog ciljaš koji deo gola želiš.

Poslednja izmena:
Pa da, stvarno nije neka mozgalica kako to treba odraditi, nisu normalni uopste :d

Znači ako ja želim da raspalim loptu što jače po zemlji, neću moći koliko sam razumeo... sad su uprostili penale ali ih ograničili?!
Nadam se da ovaj video ne objašnjava najpreciznije kako se izvode penali...

Da li sa punjenjem šut bara srazmerno raste i visina i jačina šuta?

Poslednja izmena:
Da.

Definitivno nisu citavi.. Najbolji sistem bi bio, power bar odredjuje jacinu suta, znaci mozes i po zemlji iz sve snage, ali, ako ujedno previse pomeris pecurku I previse napunis power bar onda se povecavaju sanse da promasis citav gol..

Ček, po čemu se razlikuje sistem za izvođenje penala u PES 2012 od penala u PES 2010? Isti đavo!

2_square.gif
je za visinu šuta, a strelice ili analog određuju koliko će ići u stranu!?

Nazad
Vrh Dno