Šta je novo?

PES 2012

[YOUTUBE]jlMqOZwbiUM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Sve je tacno sto pricate.. kad se setim da je menjanje igraca bilo JOS gore, ovo je kao patch-ovano :d Polako gubim veru da mogu da se vrate na stare staze, sa jedne strane znam da je to tim koji je pravio sjajne verzije do 2008, a sa druge ne zna di bije od nove generacije konzola.. PES2011 je trebao doci sa upozorenjem na kutiji, majkemi.. moze izazvati nervni slom.

+1

eh sad - nervni slom zbog igre, sta li tek radis kad te riba dampuje.Ma bice dobar PES12, ja sam igrao dobra 3 meseca online PES11, iako verovatno vise necu igrati online zbog gorenavedenih razloga ne kajem se zbog ogromnih 30e ulozenih u Konami.Ako podelim taj iznos sa preko 1000 online odlicnih tekmi to mu dodje na sasvim pristojan gamethrill za ulozeni novac, if u catch my drift...

ma .ebes ribu, njih ima milion a PES je samo jedan...

Opet igram PES 2011 demo! Neverovatno koliko je igriviji od full igre, sam tempo, kontrola lopte, dribling, igranje odbrane se primetno razlikuje od full igre, a to sam najbolje primetio jоš u oktobru prošle godine kad sam posle dema uzeo da igram full igru, nekoliko dana nisam mogao da dođem sebi koliko mi je sve lošije izgledalo od dema. Mislim da mi je to bilo najveće razočarenje ikada.

Evo barem sad imam šta da igram dok ne izađe PES 2012 demo ili beta, a samo se plašim da opet ne zeznu full za 2012 kao što su to uradili za 2011 i 2010.

Meni je demo od 2011 bio najbolji PES ikad.
Takođe!

Opet igram PES 2011 demo! Neverovatno koliko je igriviji od full igre, sam tempo, kontrola lopte, dribling, igranje odbrane se primetno razlikuje od full igre, a to sam najbolje primetio jоš u oktobru prošle godine kad sam posle dema uzeo da igram full igru, nekoliko dana nisam mogao da dođem sebi koliko mi je sve lošije izgledalo od dema. Mislim da mi je to bilo najveće razočarenje ikada.

Evo barem sad imam šta da igram dok ne izađe PES 2012 demo ili beta, a samo se plašim da opet ne zeznu full za 2012 kao što su to uradili za 2011 i 2010.

na jednom drugom forumu, pre oko 10 meseci, ste me ti i drugari popljuvali sto sam rekao isto to...

Zbog čega tačno?
Sigurno nije zbog toga da sam branio full u odnosu na demo jer sam se veoma razočarao posle dema, a i mnogi su! Posle sam prihvatio igru kakva je :wall:

Poslednja izmena:
Baš sad probao demo i jeste bolje...tečnija igra, manje grešaka i nema one glupe animacije da kruže oko lopte...tuga...

Zbog čega tačno?
Sigurno nije zbog toga da sam branio full u odnosu na demo jer sam se veoma razočarao posle dema, a i mnogi su! Posle sam prihvatio igru kakva je :wall:

zalio sam se na tempo utakmice u full verziji, tj kako je bio blizi realnosti u demou, da bi me nakitili svim i svacim. Od tebe sam dobio komentar 'idi onda na forum %%% pa tamo bali na fufu'. Od tada idem samo na evoweb ako mi treba neki savet za pes. Nema ljutis, ali cisto da se zna.

Ja ti sigurno to nisam rekao za demo vs full, jer evo nekih mojih citata od tad, i sam sam bio ogorčen prelaskom sa dema na full.

30.09.2010
maremas je napisao(la):
Najvise mi smeta ova razlika izmedju dema i full u vodjenju lopte tj. dribling, u demu mi je to izgledalo cvrsce, svaki kontakt sa loptom a sad mi je nekako mlako, vazdusasto da se tako izrazim, demo mi je bio zakon sto se toga tice sad me ovo nervira, cak sam ponovo demo instalirao da proverim da li se tripujem ali je tako.

maremas je napisao(la):
Ma ne podseca me nikako na PES 2010, samo sam se navikao na demo sto se driblinga tice i sad ovo ne mogu da svarim! Ne preostaje mi nista drugo nego da se navikem ali trenutno sam tako s*****n zbog ovoga.
01.10.2010
maremas je napisao(la):
http://www.youtube.com/watch?v=hd436xh-83k
Kad gledam ovaj gameplay video sto se prvi pojavio za PES 2011 ko da gledam full, a kad sam ga prvi put video bio sam totalno razocaran, kao da su downgrade-ovali demo kod i stavili predhodni. Sad je kontrola lopte Boze mili molim ti se!

Edit:
Sad sam našao dotičnu temu :D
Moj komentar je bio odgovor na tvoj tako da kao što kažeš, nema ljutiš :)

Poslednja izmena:
Miki, ta recenica lici na Playboy-a vise :D

Ma ja sam mu to napasao, ali to je bio odgovor na njegov komentar vezano za Packmen-e, ali upravu si i Playboy se tu bio umešao :D
No više to nije bitno.

Ma ja sam mu to napasao, ali to je bio odgovor na njegov komentar vezano za Packmen-e, ali upravu si i Playboy se tu bio umešao :D
No više to nije bitno.
Najbolje bi bilo da pes 2012 bar ispeglaju prema onim tvojim filmcicima koje si im slao.
Cini mi se da bi tada dobili pristojan fudbal.

Bravo Mare, a i ovaj se bas potrudio, samo mali broj ljudi je video klipove, ni ja ne bi da ti nisi postavio.Ali kada bi pola popravili bio bi vise nego zadovoljan.Onaj deo za grafiku ne moraju da diraju ako nemaju vremena, ipak nas podseca na stare dane haha

Sa ova 3 klipa je sve receno o manama-bravo za link.

@boris, @ mare

Sta ste se okomili na mene? :d

Ma da kucnem o drvo i da se nadam da ce bar 30% stvari sa ta 3 klipa ispraviti...

Evo opet postavljam pitanje posto mi niko nije odgovorio...
Da li PES 2012 izlazi za PC i 3D formatu??? Molim vas bilo kakav odgovor...

Kakav shit....!!! Jel to sigurno, ili onako predpostavljas?

Trazio si "bilo kakav odgovor", a sada opet pitas je l' sigurno, jedino da kontaktiras Jon Murphya iz Konamija pa on da ti potvrdi.

Jesam trazio bilo kakav odgovor, ali prosto ne mogu da verujem da nece pustiti 3D verziju!!! Sta je FIFA ? Pametnija?...

Ne vec ima 7 puta veci budzet..

Jel zna neko kad ce demo za 2012, otprilike...
tj. kad je izasao prosle godine..

Prošle godine demo je izašao 15 septembra, očekujem da će tako biti i ove.

Nazad
Vrh Dno