Šta je novo?

PES 2011

cek bre...za sta koristite te analogne kruzice? ja jos uvek igram bez finti i ostale fensi rabote.. :)

takođe, imam i taj sa kružićima ali on stoji rezervisam kad mi u "pes vizit" dođe mlađi brat...ja pokušao da se naviknem , ali ostao veran prostom Genius-u (prosto genijalnom) ;). i derem ga ko vola i pored tih njegovih finti ,)

edit: update 1.02 vredi svaki Mb !!! 2 dana (10tak tekmi) od kako ga imam, mislim da mogu nivo gore ;)
p.s. sorry za dupli post...nemam opciju izmene, molim admine da spoje.(ako hoće norm.)

Decaci, sta je ovo celo jutro ne mogu da se logujem?
Izlazi mi neka greska i to je to.
Nista nisam menjao, reinstalira, igrao sam nocas do 4 nisam ugasio igru vec je ostavio i od jutros kako sam ustao, nema sanse da se logujem.
Ajde ako neko procita ovo u skorije vreme i igra online, neka proveri da li moze da se loguje, da znam da li je do mene ili neki globalni problem.

evo malko slicica, osvojio sam UEFA sa Milan-om pa reko da podelim slavu sa vama,:) tj. da i neki smrtnici vide kako izgleda pehar :p

@emaremare, upravo skidam ovaj patch sto si postovao, ne bi mi smetalo da znam o cemu se tacno radi ? tj. sta dobijem kad mu lupim jos jednu "zakrpu" ?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    333.6 KB · Pregleda: 54
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    281.2 KB · Pregleda: 47
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    147 KB · Pregleda: 46
sta si osvojio? offline protiv cpu? ako je to onda se blamiras! ako je online ivini.

online, komšija (Vožd.) i to protiv burazera od tetke (10 mlađi, ja imam 32.!) i njegovih drugara, generacija koja se rodila sa džojstikom i usb-om umesto pupka! :D

Ja sam igrao na Rumblepad-u, ali sam od skora presao na Chillstream i imam samo reci hvale za oba proizvoda. Rumblepad je i dalje, posle nekih 6 godina "of constant abuse" i dalje ziv i fercera, a Chillstream, pored vec standardnog Logitech kvaliteta ima i xbox raspored, tako da ne moras da mislis da li je x dugme 1, 2 ili ko zna sta.

A ja obrnuto do skoro sam imao Chillstream, a sada uzo RumblePad 2.
Inace vidim da je Chillstream sada dosta poskupeo, pre par meseci ovde u Nisu na par mesta je kostao 1999din, sada je i vise nego duplo skuplji. Inace to hladjenje je extra stvar, jos kad se covek navikne, evo sad imam muke sa RumblePad 2, znoje mi se ruke..:d

Problem sa joypad-om reshen jednom za uvek. Kupljen orignal sony dualshock za ps2 joypad i aj zdravo... imam dodatak sto se kaci na usb i vozdra logitech i ostali derachi kozhe... ovaj dzojped je koshtao 2200 dinara i za te pare ne postoji bolji...

to i jeste najbolje resenje ps2 joy plus adapter :D

to i jeste najbolje resenje ps2 joy plus adapter :D

Sad se hvalis :) Sta si uradio s onim neispravnim? Si zbudzio nesto?

@Oki, samo da te dopuinm od Dual Shock II joypada ne postojoji bolji trenutno...ne u tom cenovnom rangu nego uopste, koji crni logitech sa onim kruzicem za kretanje ili chill ovaj sto hladi - to je najblaze receno jako jako skupo smece!!!! Zalim ljude koji kupuju to smece i posle kad bace toliki novac i razocaraju se, hvale ih jer im krivo za sta su bacili novac...

Poslednja izmena:
Evo ja opet da kazem... imam Hama analogni dzojstik (2 kom) vec skoro godinu dana i sljakaju kao prvog dana jedino sto su one gume malo izlizane, a kostao je nesto oko 400-500 kinti... e sad, ja nisam neki frik, igra se kad neko dodje i sl. pa ne znam sta bi bilo kad bi ga neko maltretirao ali za tu cifru ce sigurno i vise nego dovoljno da traje...

Pozz

Evo ja opet da kazem... imam Hama analogni dzojstik (2 kom) vec skoro godinu dana i sljakaju kao prvog dana jedino sto su one gume malo izlizane, a kostao je nesto oko 400-500 kinti... e sad, ja nisam neki frik, igra se kad neko dodje i sl. pa ne znam sta bi bilo kad bi ga neko maltretirao ali za tu cifru ce sigurno i vise nego dovoljno da traje...

Pozz

Ti hama su napravljeni po ugledu na PS2 dual shock?

@Oki, samo da te dopuinm od Dual Shock II joypada ne postojoji bolji trenutno...ne u tom cenovnom rangu nego uopste, koji crni logitech sa onim kruzicem za kretanje ili chill ovaj sto hladi - to je najblaze receno jako jako skupo smece!!!! Zalim ljude koji kupuju to smece i posle kad bace toliki novac i razocaraju se, hvale ih jer im krivo za sta su bacili novac...

ja od 8ice (pes08) igram sa genius klasikom, jeste da nema ona 2 kruga, (samim tim i neke funkcije), ali izdrržjivost + smešna cena i ono što dobiješ za tih 500,600 din. je za svaku pohvalu, opet bhi kupio isti jer na druge nemam nameru da pokušam da se navikavam.

Ja sam dao 2200 za chillstream i gamepad je odlican, u pocektu mi je trebalo da se naviknem ali sad ko da oduvek igram na njemu, pre njega imao dualshock 2 i nisam primetio da mi je chillstream smece u odnosu na njega, odlican kvalitet izrade, i veoma je precizan...

Poslednja izmena:
onaj sa PS3 i nije toliko los ali ovaj za PC...

Polozaj palica je drugaciji nego kod istog joypada u PS3 izdanju...

E sad ne znam da li ovaj za PS3 moze na PC.

Posle 2-3 nedelje igranja -> svaki PES je sve losiji i losiji... Sledeci verovatno necu ni instalirati... Posle 10god igranja WE/PES-a. Mozda sam omatoreo :p ... :smash:

Ja sam bio PES-ovac sve do ovog PES-a, pre bih igrao PES6 od ovoga...
Inače za PES a i FIFA-u nema ništa bolje od Dualshock2 preko adaptera...

@mi_sve i meni, jer kad se uhodas teh odna pocinjes da primecujes elemente u igri koji ti kvare koncepciju i neke nelogicnosti...

Ali sta da se radi bolje nemamo.

A sta ste otkrili, koje mane, sta vam se ne svidja i ne odgovara u novom PES-u?

Video govori milion reci :)

[YOUTUBE]smRTHE8axDk[/YOUTUBE]

By maremas

Ovo u videu iznad su skoro sve izuzeto stare greske, "legendarne", ne znam kako se niste navikli do sada :d

Video govori milion reci :)

[YOUTUBE]smRTHE8axDk[/YOUTUBE]

By maremas

Odlican video, samo mislim da se oni sutevi ne desavaju toliko cesto. A i u realnom fudbalu se takodje desavaju. Sve ostalo je na mestu. Pogotovo reakcija odbrane kada lopta prolazi pored njih!! :D

Sta je bre ovo ljudi, zadnja dva dana lag katastrofa! Do sada nisam imao ovakvih problema ali ova zadnja dva dana, katastrofa! Lag mi je skoro sekund, sve mi kasni, uzas! Gol ne mogu da postignem! Jos kad naletim na odvratne grke ili ruse koji su ubedjlivo najgori lageri, katastrofa!

Postoji reč "skoro", nisam rekao sve greske.

Znam, nisam mislio nista lose. Problem je taj sto sam se na ostale gluposti tokom godina navikao, tako da mi ova p****rija toliko smeta da ne mogu da javim. Em sto mozes da primis izuzetno stupidne golove ako si duboko u odbrani, em sto ako iseces loptu ranije imas problem da pocnes brzu kontru na prvi pas.

PES 2011 nije bez mana ali je meni ove godine svakako bolji od FIFE koja se u odnosu na proslu godinu nimalo promenila nije. Ne znam da li je neko primetio nesto brzi gameplay na pojedinim stadionima - to se desava jos od prapocetaka PES-a pa ne znam da li tako treba (satro brze podloge :)) ili je jednostavno nesavrsenost igre?
Eh da, PES6 je i danas super igra tu se slazem - i ja je igram jos :)
Ako si duboko u odbrani igras potencijalno na ofsajd zamke ali se i izlazes riziku da ti igrace odbrane pretrci neki brz napadac - to jeste pravi fudbal. Cinjenica je da na nizim nivoima tezine dubinska lopta prolazi precesto - stavite na "top player" tj najvisi nivo tezine i nema sanse da ce vam proci vise od 10 posto dubinskih lopti u napadu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno