Šta je novo?

PES 2011

Kako je dobro igrati sa najslabijim timovima u igri ( onim generickim koji najvecu ocenu igraca imaju 50 i nesto ) protiv ovih nalozenih sto voze sa mesijem, ronaldom, nosatim ibrom.
Izgubi se tekma naravno ali prajsles je gledati kako se loze kad se prosetaju po odbrani sa nekim supermenom i daju ti go pa kad krenu da izlaze poruke: Goal, yes itd
Ali vrhunac je kad na poluvremenu stigne poruka : Noob
:laugh::laugh::d

Ja sa ovim 1.02 nisam primetio da su nesto poboljasani (lakshi) sutevi :D Deluje isto,al ajde. I ima li neki patch ili bilo,da promeni glupu scriptu igranja mojih igraca u BAL? U bilo kojem timu da igram,saigracu igraju na beginner (ako ne i gore)... Niti umeju da ukradu loptu,niti idu na loptu,niti da sutnu,niti krshten pas da upute...

Poslednja izmena:
Probao PES 2011 i Fifu 11 i meni se nekako kamere, komentari i fizika u PES-u vise svidjaju mada je su igre jako slicne zapravo. Igra glavom je nesto bolja u PES-u. Nema vise lakih golova, igre su sporije i sasvim realne sada. Igrao sam protiv brata fifu 11 a protiv racunara pes..Uglovi kamare su nezaj..bivo dobri na PES-u. Licenciranje..ma nema veze. Obe igre su dobre a sto je najbitnije PES je ponovo ravnopravan.

Pa PES je od 2001 (tada je i izasao) bio zanimljiviji ali je FIFA vec godinama (od 2005) znacajno sporija od PES-a i time realnija. Igram obe igre vec dobrih 10-11 godina ako ne i duze tako da mi je razvoj obe veeoooma dobro poznat :) prosle godine FIFA je jednostavno bila bolja igra. Konami je konacno shvatio da treba da znacajno uspori gameplay. PES je ove godine odlican mada je i FIFA dobra. Ipak, radije igram PES.

Poslednja izmena:
Da, da, secam se i ja u to doba onaj brzi pes je tako nikakav bio, bila su dva-tri igraca koja su mogla, ako se izvezbas, da daju go iz skoro svake pozicije, dok superrealna fifa nije imala te bagove...
Na njoj nisi morao da se mucis sa tim i gracima i mogao si sa golmanom da prodjes sve i das go.
:|

2lnemb6.jpg

i posle toga protivnik sa 600 i kusur bodova izlazi iz igre
4j5grm.jpg

:D:laugh:

te bodove uopste nemoj da gledas, veruj mi na rec.

Sad kad se naveliko igra pes 2k11 kakvo misljenje imate o gameplayu i inovacijama (jacini pas-a)...ja jos uvek ne mogu da se odvojim od 2010... xD

ja sam toliko navikao na te starije verzije (...08,09,10) da sam nakon inst. 11ice (a instal. sam je čim se pojavila) dugo držao i 10ku...ali sam je na kraju ipak deinstal. jer nije moguće igrati obe baš zbog osećaja za pas i svega ostalog što je i 11 znatno promenjeno u odnosu na ranije...u predhodnim verzijama si mogao da iskoristiš i primeniš sve što si "naučio" iz starih, dok 11ica po meni treba da se igra kao da 1. x igraš PES.

Imam jedno pitanje: verzija mi je 1.01 data pack 01.i to je igra sama skidala ne pitajući me čak ni da li hoću, e sad disk mi je narezao drugar tako da ne znam koja je verzija same igre (znam samo da nije skinuta torenton nego sa rapida), a vidim da ih ima 2.(ako ne i više), zanima me kako i koji patch ili šta već treba da skinem da dobijem ta poboljšanja u igri ?

dobro to mi je logično...al pošto ne znam koju verziju igre imam (marodnu ili neku limited, mada predpost da je ova 1.) jel mogu torrentom da skinem patch 1.02 sa P.Buy-a ? neki od najskidanijih jer obično po tome i komentarima dole biram šta skidam a šta ne....

@samsung-pusti pricu,Yarmanik kidalica

Igrao sam do sada PES samo na tastaturi, ali od izlaska 11ice sve vise razmisljam da uzmem joypad..kako ga nikada nisam koristio u igrama na racunaru,uopste se ne razumem u tematiku..neka preporuka za joypad za PES?

Igrao sam do sada PES samo na tastaturi, ali od izlaska 11ice sve vise razmisljam da uzmem joypad..kako ga nikada nisam koristio u igrama na racunaru,uopste se ne razumem u tematiku..neka preporuka za joypad za PES?

Bilo koji sa analog joystick-om... pa onda sto vise para to je kvalitetniji ali ja imam par najobicnijih i traju vec dosta dugo a zadovoljavaju...

@~animagus*
Uzmi Logitech precision (oko 10 evra).

Ja sam pre par godina uzeo Sony dual shock2 (koji kacim preko adaptera), a kod drugara pikam na na Logiju-koji mi nekako bolje lezi u 11-ici.

@~animagus*
Uzmi Logitech precision (oko 10 evra).

Ja sam pre par godina uzeo Sony dual shock2 (koji kacim preko adaptera), a kod drugara pikam na na Logiju-koji mi nekako bolje lezi u 11-ici.

Obavezno dzojped sa analogom.

ja godinama igram sa genius običnim usb bez ona 2 kruga...to čudo trpi sve udarce i pokušaje ubistva, kad sam negde zadnji put (mesec, dva i ima ih ih inače) video u radnji isti mislim da je bio oko 500, 600 din.Imam 2 i koristim ih samo za pes.

Poslednja izmena:
... bez ta dva kruga ne mogu da se prave finte, simulira faul ;) ... ja sam se tesko navikao na te Analog "kruzice" ali je generalno mnogo lakse igrati sa njima + imas dodatne funkcije... a i oni su jeftini, ja imam neke Hama koji rade sasvim pristojno i traju vec dosta dugo...

Pozz

..uuuu...ok hvala puno...znaci kada kupujem da kupujem neki sa analognim dzojstikom :)...ok,ok..velike su razlike u cenama između prodavnica pa cu morati da jos malo procesljam..
..osim Akija, da li ima jos neko da mi preporuci konkretan model gamepad-a?

hvala drugari! :)

Sta mislite o Logitech-u F310?..je l ima neko iskustva?

cek bre...za sta koristite te analogne kruzice? ja jos uvek igram bez finti i ostale fensi rabote.. :)

Sta mislite o Logitech-u F310?..je l ima neko iskustva?

Ja sam igrao na Rumblepad-u, ali sam od skora presao na Chillstream i imam samo reci hvale za oba proizvoda. Rumblepad je i dalje, posle nekih 6 godina "of constant abuse" i dalje ziv i fercera, a Chillstream, pored vec standardnog Logitech kvaliteta ima i xbox raspored, tako da ne moras da mislis da li je x dugme 1, 2 ili ko zna sta.

sada sam pogledao taj chillstream,imaju ga u games-u ali u spec pise da je za PS2 platformu?..ili su pogresili?

Poslednja izmena:
Taj chill nije los, ali je em preskup em ima i to glupo hladjenje koje (opet ponavljam, moje misljenje, mada i misljenje mojih drugara) opako nervira. Navuces reumu od toga! :D Hehehe!

Nego, ima li nekih vesti update-a za 'izlecenu' verziju?

..uzeo logitech F310..sada sledi privikavanje na igranje sa GamePad-om :)..

Taj chill nije los, ali je em preskup em ima i to glupo hladjenje koje (opet ponavljam, moje misljenje, mada i misljenje mojih drugara) opako nervira. Navuces reumu od toga! :D Hehehe!

Meni je ok, ali sve je stvar navike. meni odgovara velicina s obzirom da imam male sake, a sto se tice hladjenja, ono moze da se iskljuci i ima dve razlicite jacine

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno