Šta je novo?

PES 2011

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra je najavljena, a po svemu sudeći bice pravi mali reboot serijala. :)

PS-XBOX-PC_PES2011-Full-Logo_White-Background_RGB-500x173.jpg

Konami je i zvanično najavio Pro Evolution Soccer 2011, uz konstataciju da će ovo izdanje pretrpeti najveće promene koje je serijal ikada doživeo.

Neke od bitnijih su potpuno redizajnirani AI odbrane, kao i neverovatno realistične animacije karakteristične za svakog igrača. Najveća novina biće Master League, kao online verzija igre.

Oficijelni modovi za UEFA Champions League and Europa League se takođe vraćaju, a tu je i Copa Liberadores, Južnoamerička verzija Lige Šampiona.

“Došlo je vreme da se PES transformiše, i PES 2011 predstavlja najambiciozniju rekonstrukciju serijala u njegovoj istoriji”, izjavio je Jon Murphy, vođa Pro Evo Evropskog tima.

“Blisko smo sarađivali sa fanovima kako bi zaključili šta to fudbal ima, a što PES nije obradio. Asolutna sloboda je bila prioritet, kao i potpuno novi sistem animacije. PES 2011 donosi i jedno i drugo, a da pritom ostaje PES u srcu, ali kao najradikalnije unapređena verzija ikada.”

Ostaje da se nadamo da ove “radikalne promene” neće pokvariti ono što ovaj serijal čini najboljim u žanru, što ćemo saznati krajem godine, kada se igra bude pojavila za PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo Wii, PSP i PC.
http://www.whatsgamingon.com/pc/konami-najavio-pes-2011
http://winningelevenblog.com/blog/pes-2011-announced/#more-2934

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Fnlv1d6J-PM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Fnlv1d6J-PM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ne verujem im ni rec.

Evo po cemu ce se razlikovati PES 2011 od predhodnika, PES2008 do 2010 su nastavak rada PS2 tima, dok je za PES2011 oformljen novi tim jos pre vise od godinu dana, Blue Sky Team, tako da bi ovo trebalo da bude prva prava igra za PS3. U prvom kvartalu prosle godine postavljena su tri pes feedback sajta/foruma pesfan, WENB i pesgaming, a PES 2011 ce biti dokaz da su stvarno slusali fanove, sto moze da se naslutiti iz "ovog" teksta ;)

Trejer dosta oktriva sto se animacija tice, lepo se vidi da su animacije nove, a i model igraca je perfektan... :banana:

Poslednja izmena:
Meni je i dalje PES 6 nastavak sa najboljim gameplay-om. 2009 i 2010 mi se ne dopadaju zbog cik-cak driblinga ( znate na šta mislim... ), odnosno očajne kontrole lopte. Valjda će konačno napraviti dobru igru, inače im se loše piše ( konzolna FIFA ).,)

Samo putanja lopte da ne bude toliko kriptovana kao u prethodne 3 godine.Svaki put lopta ide po sred gola.NBA 2K10 me odusevljava svojom mrezicom i time sto lopta ulazi u kos,ili ne ulazi, svaki put drugacije.Ta sloboda u prethodnim godinama ne postoji kod PES-a.
Nadam se da ce novi PES biti simulacija fudbala kao nekada PES 5, a ne arkada i da ce biti revolucija, a ne evolucija :) Golovi ne treba da pljuste kao sada i odbrana mora biti naglasenija od napada jer je tako i u stvarnom fudbalu.Ko voli da prangija 10 golova po tekmi neka saceka Pure Futbol pa neka cepa.
Ipak koliko god da je PES serijal los od kada je presao na next-gen, trebamo biti zahvalni KONAMI-ju sto nas ,PC igrace, nije diskriminisao kao sto je to uradio EA Sports, vec nam svake godine nudi kakav-takav next-gen fudbal.

Poslednja izmena:
Stvarno mi nije jasno kako neko na osnovu ove animacije iz prvog posta moze da pise eseje o gejmpleju?? I posle se pitam odakle ljudima par k postova! Trla baba lan.

Evo kad sam se vec javio, da kazem da ce grafika da bude san snova i bice potrebna najjaca, najnovija graficka kartica koja je sada jos uvek koncept a nvidija punom parom radi na njenoj komercijalizaciji, naravno u startu samo za odabrane.:d
Aj cao:p

Pa na osnovu teaser-a moze da se zakljuci da su ubacene sasvim nove animacije, i kontrola lopte, dodavanje, da je model igraca perfektan, izraz liga... drugo grafika barem sto se textura tice je jedva bolja od one u PES 2010 tako da ne ocekujem neku preteranu zahtevnost, nesto jedva jace od PES 2010.

Sa gledista PES fana sve se to primeti, i tacno zna sta da gleda dok casual igraci i fifoholichari samo vide Mesija kako trci i vodi loptu...

Poslednja izmena:
Pffff, svake godine ista priča, potpuno novo, mnogo bolje, jedinstveno, more animacija i realističnosti...a kad zaigraš upišaš se od smeha, samo malo doteranija prethodna verzija. Isto će biti i ove godine...cgi animacije su čudo...

Pa na osnovu teaser-a moze da se zakljuci da su ubacene sasvim nove animacije, i kontrola lopte, dodavanje, da je model igraca perfektan, izraz liga... drugo grafika barem sto se textura tice je jedva bolja od one u PES 2010 tako da ne ocekujem neku preteranu zahtevnost, nesto jedva jace od PES 2010.

Sa gledista PES fana sve se to primeti, i tacno zna sta da gleda dok casual igraci i fifoholichari samo vide Mesija kako trci i vodi loptu...

Ja pes igram od psxa, pa bem li ga da li gledam Mesija, to mi ti kazi. I od kad prave zaljubljenike u ovaj serijal boli stojko kakve su animacije u prekidima? Mozda neke, ali su to verovatno oni koji se u istim tim prekidima zapitaju kada ce da im pocrne stidne dlacice:d

Ja pes igram od psxa, pa bem li ga da li gledam Mesija, to mi ti kazi. I od kad prave zaljubljenike u ovaj serijal boli stojko kakve su animacije u prekidima?

O cemu ti pricas???
Video je "iz" igre, Konami je trejlerom pokazao bas ono sto treba da vidimo a to su animacije, "nove", vise nema krutog i robotskog kretanja koje nemaju veze sa zivotom. PES 2010 je ispao fail najvise zbog krutih animacija i sto je bio presiromasan istim, a gameplay je trpeo zbog toga...
Ja ne znam sta su trebali da izbace pa da skapirate, lepo ja kazem Vi vidite samo Mesija koji trci i vodi lotpu ;)...
Pocektom juna ce ps3 magazin da izadje sa prvim review-om rane verzije igre a verovatno ce biti i neki gameplay video pa ce svima biti jasnije sta je sve Konami uradio za PES 2011...

O cemu ti pricas???
Video je "iz" igre, Konami je trejlerom pokazao bas ono sto treba da vidimo a to su animacije, "nove", vise nema krutog i robotskog kretanja koje nemaju veze sa zivotom. PES 2010 je ispao fail najvise zbog krutih animacija i sto je bio presiromasan istim, a gameplay je trpeo zbog toga...
Ja ne znam sta su trebali da izbace pa da skapirate, lepo ja kazem Vi vidite samo Mesija koji trci i vodi lotpu ;)...
Pocektom juna ce ps3 magazin da izadje sa prvim review-om rane verzije igre a verovatno ce biti i neki gameplay video pa ce svima biti jasnije sta je sve Konami uradio za PES 2011...

Ne znam da li si sarkastičan, ili šta, ali ovo na trejleru je obična CGI animacija koja nema veze za engine-om igre, niti kako će izgledati igra. Nisam 100% siguran, ali prvi trejleri za PES 2010 su bili 3x atraktivniji od ovog, a igra je ispala piš...

Demo 2010 je bio dobar. Mada meni su standardi znatno skočili kada su u pitanju sportske simulacije. Ako bude fudbal na istom nivou kao što je NBA 2K10 za košarku, igraću i možda kupiti a ako ne, onda preskačem. Ionako mi se smučio fudbal, sve utakmice nameštene, onaj ****** Murinjo ispade pametan jer igra anti-fudbal, Arsenal nema 11 zdravih fudbalera i ne mož ništa da osvoji, u Zvezdi igraju ******i i domaći fudbal generalno očaj. Ako Svetsko ne bude valjalo ima da prestanem da pratim fudbal skroz na skroz dok ne pohapse i poslednjeg krimosa koji danas drmaju tim sportom.

Ne znam da li si sarkastičan, ili šta, ali ovo na trejleru je obična CGI animacija koja nema veze za engine-om igre, niti kako će izgledati igra. Nisam 100% siguran, ali prvi trejleri za PES 2010 su bili 3x atraktivniji od ovog, a igra je ispala piš...

Amm, nemoj ulagati pare na tu tvrdnju. Ovo je skoro sigurno prikaz kako ce izgledati replay, odnosno sve je in-game..

Kako nema veze sa endzinom, pa receno je i potrdjeno da je IN GAME!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mQ_dfNR7eFk
Izvoli trailer za PES PES2010, sve je isto i kad je igra izasla... Samo lepo izgleda pocetak dok je messi u letu i prima loptu, cim ju je spustio dole to je isti PES 2010 sto igramo, iste krute animacije trcanja, a vidi se iz aviona da animacije nisu Bog zna sta uznapredovale od 9ke... A oni koji prate PES znaju dobro kako je primljen taj trejler, svi su posle ovoga bili uglavnom razocarani i nadali se cudu...

PES 2011 ce imati novi endzin ;)

Poslednja izmena:
Animacija Messi-a deluje sjajno u ovom traileru.Zapravo se krece ko pravi Messi.Kada budu uspeli da odrade animacije kao 2K Sports za NBA,pocinjem opet da igram PES.Ako 2K moze da odradi preko 500 jumpshot animacija,ne vidim zasto i Konami ne uradi isto.

Trenutno igram MLB® 10 The Show,animacije su fenomenalne.Hocu isto za PES.

Pa, ko prati fudbal, moze videti da je ovo bukvalno preslikan Messi, i ako ovo nije Messi nalepljen sa motion capture opremom, SPECIFICNO za ovaj trejler, vec ce ovako izgledati animacije dok upravljas sa njim, onda je ovo apsolutna perverzija :)

Ne izbacili su ovakvog extra Messia sa super extra giga mega animacijama ali to nece biti u igri, besmislice!!!

Ljudi su izgubili poverenje u Konami jer tri godine ne moze da izbaci postenu igru, poznata vam je prica o decaku koji je vikao vuk, vuk, vuk i kad se vuk pojavio niko mu nije verovao... ovako ce biti sve do izlaska dema, sve dok se ljudi uzivo ne uvere da je Konami ove godine stvarno nesto napravio i slusao fanove!

Ja se iskljucujem iz svake rasprave do 3. juna ;)

Svaki nastavak donese nesto novo i bolje.

onaj ****** Murinjo ispade pametan jer igra anti-fudbal
Pre par godina Detroit je otkidao u odbrani, pa niko nije pricao da igraju anti-basket.

Arsenal nema 11 zdravih fudbalera i ne mož ništa da osvoji
I da imaju, nista oni ne bi uzeli.

u Zvezdi igraju ******i i domaći fudbal generalno očaj
Gledao finale kupa, rezultat 3-0, pomislio bi covek bila dobra tekma, a ono ... tuga.

[YOUTUBE]sbLB9qI4-_Y[/YOUTUBE]

Odgledajte ovo do kraja i bice vam jasno sta spremaju!!!

Samo da sto manje lice na Fifu i bice sve Ok. Ako bi vratili onaj smek PES 6-ce ja bi bio najsrecniji.

Da, da, slusali su fanove a 90% fanova se zali na budalastine pa tako traze neke timove, kopacke, stadione, animacije.
Bullshit!

Da, da, slusali su fanove a 90% fanova se zali na budalastine pa tako traze neke timove, kopacke, stadione, animacije.
Bullshit!

A? Slusali su predloge sa fan sajtova, najvise sa WENB-a, i tu su bili sjajni predlozi i saveti, od pravih fanova koji znaju sta zele.. a i kako su animacije 'budalastina' majketi?

Ma lako za "shminku"; to sve bude ispravljeno u patchevima, ali ako je gameplay losh, jedino shto preostaje je novih godinu dana chekanja...

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yQKAT8z83Jc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yQKAT8z83Jc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Samo da sto manje lice na Fifu i bice sve Ok. Ako bi vratili onaj smek PES 6-ce ja bi bio najsrecniji.

Slusajte predlog OVOG fana :smash::smash:
Mada sudeci po trejleru, mrka kapa. Nazalost mislim da nema vise igranja fudbala na PC-ju. Jedino patike na noge, pa pravac Ada :). Doba simulacija u video igrama polako umire, i svi su se nalozili da nesto konstantno menjaju, a mi zapravo samo hocemo more of the same :/. Dobra, stara sestica :S::S: ... cini mi se da je nikad vise nece ponoviti. Pogotovo sto je preovladavujuce misljenje da je 10-ka korak u dobrom smeru. Steta.

Mada covek mora priznati da je ovo graficki odradjeno savrseno. I nema cliping-a (barem u videu), sto je meni bila jedna od najvecih zamerki. Mrzim kad cak i sa wide kamere vidim da je igrac prosao kroz igraca a golmaniu lopta kroz sake. Nekako ubija draz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno