- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
jedinu individualnost (npr. pes2010) koju ja vidim je kad mesi ili ronaldo uzmu loptu i sledeci put kad je pipnem ce biti na centru![]()
haha
Boki, sreco, vidim lep ti je avatar
jedinu individualnost (npr. pes2010) koju ja vidim je kad mesi ili ronaldo uzmu loptu i sledeci put kad je pipnem ce biti na centru![]()
Evo ovako, sto se tice full verzije, igra je malo brza, na PC verziji nema da se podesi brzina na -1 i -2?! Sutevi su za nijansu popravljeni, vise sudija ne secka igru tj. nema vise onih glupavih faulova ako samo pogledas protivnika, pogledajte sliku dole, 1 faul sa moje strane i to u 81 minutu i 2 faula CPUa od kojih je jedan bio klizeci i cinimi se da se sad teze oduzima lopta.
Malo je popravljen balans u odnosu na demo sto se tice napadaca i defanzivaca, napadaci vise nisu onoliko spori sa loptom i nemocni... a primetio sam da igraci imaju i nove medju animacije kod kretanja, menjanja pravca i tako to, sad je malo tecnije u odnosu na demo ali to me nekim cudom sad nervira... i onda se ja pitam KONAMI koga Vi lazete kad kazete da ce demo biti reprezent finalnog koda, razlike su ocigledne!
haha
Boki, sreco, vidim lep ti je avatar![]()
Radi ti sad.. znaci ne znam kako si ovo uspeo, nijednom ovako nesto nisam video, a ti si kao video 10 puta u jednom danu.. daj bre, nemoj nam vredjati inteligenciju.. ili baronises, ili je ovo neka zesce bagovita verzija, Vsync featuring Frame Skipping, numera - Lie to me.
Wladimire, nemoj da si tuzio ovo sad EA-u, da ne pokrenu neke tuzbe prokletnici!
Desilo mi se 7-8 puta sigurno. Pazi ne igram uopste PES, igram samo kad me pozove drug kod njega da igramo. U roku od 2,5h desilo mi se sigurno do 7-8 ne realnih suteva. Ja nisam retardiran, i nisam nista namestio. Na 2 kompjutera, se desilo, kod druga i kod mene.Kad budem igrao, ako se ponovo desi, snimicu ponovo.
Pa neće oni pokretati nego FIFA koja deli licence![]()
[YOUTUBE]hd436xh-83k[/YOUTUBE]
Ako hocete da vidite kako sad kontrola lopte izgleda u odnosu na demo evo ovaj video, priblizno je... ja ne mogu da shvatim kako su mogli da uprskaju kontrolu lopte i dribling, skroz je sad drugi osecaj :wall:
Ma koji analog, opet ne vidim nikakvu razliku i prednost Samo je 6 puta nezgodnije... osecaj je kao da voznju sa volanom vozim iz treceg lica, kad se vidi ceo auto..
Odgledao sam sve klipove te UK verzije sa pesfana i ni u jednom se nije desilo da igrac onako skrene oko lopte, ono da kruzi... WTF, meni se to desava u svakoj utakmici!?
"Probati" ne znači odigrati dva meča i dignuti ruke kad ne ide već znači da stekneš naviku za takvo kretanje pa tek onda možeš da proceniš ima li ili nema koristi.
Ovako kako ti spominješ da si probao pre znači da je teško za naviku (što jeste istina, pogotovu u odbrani kad sklizne palac sa ručice) nego da "nema koristi".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari